En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çiğdem de aranıza giren kötü kadın olurdu hiç zorlanmaz zaten o rolde Tuba güzel kız ona kötü kötü bakar nefret dolu şekilde
yok onlar kavga ederken aralarına ben girerdim ayırmak maksadıyla
) kavğalara pek tahammülüm yoktur heleki iki güzel kız kavga ediyorsa direk dalmak lazım şansa belki birbirleriyle uğraşmayı bırakıp benimle güreş tutarlar bellimi olur bu işler ? karambol herzaman iyidir

Vay vay @Çiğdem- kız doğrumu diyo bu e bir resim atsanda görsem seni
çiğdem ne anlar karizmadan onun favorileri hepsi yumoş karakterlerden oluşuyor o beni beğense intihar ederim direk
)

niye yahu @Çiğdem- yakışıklıdan anlıyor

Kesinlikle böyle bir projemiz gündemde değil, olmayacak da! Abi kardeş olarak belki ama sevgili olarak göremeyeceksiniz! Ceo olarak bunu kesin ve kati bi' dille uyarrak söylüyorum.

Kesinlikle böyle bir projemiz gündemde değil, olmayacak da! Abi kardeş olarak belki ama sevgili olarak göremeyeceksiniz! Ceo olarak bunu kesin ve kati bi' dille uyarrak söylüyorum.
neden olmasın adam gerçek hayatta sinemi seçmiş kendinden küçüklerle uyumlu olabiliyor demek ki

son cümlede gereksiz bir çift R kullanımı gerçekleştirmişsin
cümlenin bamyasını ortaya çıkarmışsın? türkçede öyle bir kelime yok bildiğim kadarıyla
)

hahahaha aa cidden bu aralar kimi beğensem şey çıkıyor hatta bu yüzden senide öyle sananlar var

@Doğu @MEnes @xemrexxx @Harunnn60
sansınlar yeterki beni sev sen
anlaştıysak eğer milletin dedikodusuna bakma onlar bizi kıskanıyor hemen gidip halvet yerimizi hazırlayayım
)

tövbe estafurullah ramazan günü bile düşündüğü şeye bak sen oruçta tutmuyorsundur kesin

tövbe estafurullah ramazan günü bile düşündüğü şeye bak sen oruçta tutmuyorsundur kesin
benimkisi çocuk orucu saylır
hanı kırgın çiçeklerde emine teyze kıza diyordu ya ''öğlen yemek yiyorsun güzel gene akşama kadar bişey yemiyorsun başka''
yeterli zaten o kadarı bize... kart orucunu 30 gün tutacağıma çocuk orucunu 60 gün tutarım durumlar eşitlenir
)

haahah eşşek kadar adam ne çocuk orucu bee

GÜLDÜY GÜLDÜY SHOW ÇOCUK - 1 TEMMUZ CUMA - SAAT 20 DE - KONUK: GÜLÇİN ERGÜL - OKUYACAĞI ŞARKISI 'Bİ TANECİK AŞKIM' SHOW TV' de