iki diziyi karsilastiracak kadar bisi icmedim birinde dunya stari var digerinde ne var ruyada olur o dedigineytingler gerçek panpa rüya değil![]()
iki diziyi karsilastiracak kadar bisi icmedim birinde dunya stari var digerinde ne var ruyada olur o dedigineytingler gerçek panpa rüya değil![]()
dünya starı mı hangi dünya la Tuba fan club dünyası mıiki diziyi karsilastiracak kadar bisi icmedim birinde dunya stari var digerinde ne var ruyada olur o dedigin![]()
senin gorus acin saddece fan clublardan ibaret oldugu icin normal Tuba Buyukustun Dunya Stari zorunami gidiyordünya starı mı hangi dünya la Tuba fan club dünyası mı![]()
furkişim ama hep böyle laf koyduğunu sanıyorsun ben sana haberleri koy diyorum hangisinde yazıyor Tuba dünya starı diye bir türlü bulamadın 2 yıldırsenin gorus acin saddece fan clublardan ibaret oldugu icin normal Tuba Buyukustun Dunya Stari zorunami gidiyor![]()
laf koymuyorum ya iyide bu yazilan bisi degil starlik yazilarAK OLSAYDI SUANDA STAR olmayan kalmazdi😉furkişim ama hep böyle laf koyduğunu sanıyorsun ben sana haberleri koy diyorum hangisinde yazıyor Tuba dünya starı diye bir türlü bulamadın 2 yıldır))
nasıl yazılan bişi değil sen diyorsun ki Tuba dünya starı öyleyse dünyanın dört bir yanından koy haberlerilaf koymuyorum ya iyide bu yazilan bisi degil starlik yazilarAK OLSAYDI SUANDA STAR olmayan kalmazdi😉
her hafta yabancı fanlarla tt yapıcam diye canın çıkıyor twitterda görüyoruzyabanci basini ne biliym her dizisi yayinladignda yabanci ulkelerde haber yapiyorlar
Ne tt si bi dogum gnu icin tt yaptik 7 saat tt de kaldik bin kusur katilimla baska hangi oyuncu bu kadar kaliyor bosuna demiyoruz star diye haberleri sen bul o kadar biliosunya tuba hollywood da haber oldu grisi bosher hafta yabancı fanlarla tt yapıcam diye canın çıkıyor twitterda görüyoruzhaber olsa hemen önümüze koyardın
![]()
Aman bana rüyadan bahsetmenin muhtesem yüzyıldan dört kıza birden aşık oldumeytingler gerçek panpa rüya değil![]()
destereyi sollamış reyizAman bana rüyadan bahsetmenin muhtesem yüzyıldan dört kıza birden aşık oldum
SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oğlum çok güzel sahne değil mi
paramparça yeni sezon için meryoşum ve nebahat çehreyle görüşüyormuş zaten ebru özkan ve hümeyra da var ikisinden biri gelirse süper olur resmen bu dörtlüyü aynı anda ekranda göre @Çiğdem- ve @vadikızı ları kör olurOğlum çok güzel sahne değil miben boy konusunda tereddüt duyuyorum o yuzden biraz karşıyım ama sahneyi güzel montajlamiş kim yaptiysa acunun montaj ekibine gönderecem
ben bu beren kenan çiftleştirme olayını yarınki haftalık toplantı da gundeme getireyim
![]()
Kabul etmesin ikisideparamparça yeni sezon için meryoşum ve nebahat çehreyle görüşüyormuş zaten ebru özkan ve hümeyra da var ikisinden biri gelirse süper olur resmen bu dörtlüyü aynı anda ekranda göre @Çiğdem- ve @vadikızı ları kör olur@batuhankaralar la sen de çatlarsınız kıskançlıktan bizim şirket niye yapamadı diye
@Harunnn60 @Yiğitt @cookies
Hümeyra benim için hala Avrupa Yakası'ndaki İffet Sütçüoğluparamparça yeni sezon için meryoşum ve nebahat çehreyle görüşüyormuş zaten ebru özkan ve hümeyra da var ikisinden biri gelirse süper olur resmen bu dörtlüyü aynı anda ekranda göre @Çiğdem- ve @vadikızı ları kör olur@batuhankaralar la sen de çatlarsınız kıskançlıktan bizim şirket niye yapamadı diye
bazı işlerde sonradan girmek de yeğdirHümeyra benim için hala Avrupa Yakası'ndaki İffet Sütçüoğluses getirseydi reytingler yine yükselirdi. Sende olmayacak duaya amin deme bu arada
Meryem sıfır diziyle değil 3sezona giren bir diziyle girerse büyük oyuncu filan diye ahkam kesme
anlık parlayan oyuncudan öteye geçemez
![]()
onlar gelirse düzelir benceKabul etmesin ikiside
O dizide senaryo manasında bir şey kalmadı![]()
meryemle erken final yaparlarparamparça yeni sezon için meryoşum ve nebahat çehreyle görüşüyormuş zaten ebru özkan ve hümeyra da var ikisinden biri gelirse süper olur resmen bu dörtlüyü aynı anda ekranda göre @Çiğdem- ve @vadikızı ları kör olur@batuhankaralar la sen de çatlarsınız kıskançlıktan bizim şirket niye yapamadı diye
sus kız sen kendi tipine bakmeryemle erken final yaparlar![]()