En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
furkişim ama hep böyle laf koyduğunu sanıyorsun ben sana haberleri koy diyorum hangisinde yazıyor Tuba dünya starı diye bir türlü bulamadın 2 yıldır:)))
laf koymuyorum ya iyide bu yazilan bisi degil starlik yazilarAK OLSAYDI SUANDA STAR olmayan kalmazdi😉

yabanci basini ne biliym her dizisi yayinladignda yabanci ulkelerde haber yapiyorlar

her hafta yabancı fanlarla tt yapıcam diye canın çıkıyor twitterda görüyoruz :A haber olsa hemen önümüze koyardın:A
Ne tt si bi dogum gnu icin tt yaptik 7 saat tt de kaldik bin kusur katilimla baska hangi oyuncu bu kadar kaliyor bosuna demiyoruz star diye haberleri sen bul o kadar biliosunya tuba hollywood da haber oldu grisi bos

Oğlum çok güzel sahne değil mi:F ben boy konusunda tereddüt duyuyorum o yuzden biraz karşıyım ama sahneyi güzel montajlamiş kim yaptiysa acunun montaj ekibine gönderecem :F ben bu beren kenan çiftleştirme olayını yarınki haftalık toplantı da gundeme getireyim :F
paramparça yeni sezon için meryoşum ve nebahat çehreyle görüşüyormuş zaten ebru özkan ve hümeyra da var ikisinden biri gelirse süper olur resmen bu dörtlüyü aynı anda ekranda göre @Çiğdem- ve @vadikızı ları kör olur:A @batuhankaralar la sen de çatlarsınız kıskançlıktan bizim şirket niye yapamadı diye:A @Harunnn60 @Yiğitt @cookies

paramparça yeni sezon için meryoşum ve nebahat çehreyle görüşüyormuş zaten ebru özkan ve hümeyra da var ikisinden biri gelirse süper olur resmen bu dörtlüyü aynı anda ekranda göre @Çiğdem- ve @vadikızı ları kör olur:A @batuhankaralar la sen de çatlarsınız kıskançlıktan bizim şirket niye yapamadı diye:A @Harunnn60 @Yiğitt @cookies
Hümeyra benim için hala Avrupa Yakası'ndaki İffet Sütçüoğlu :F ses getirseydi reytingler yine yükselirdi. Sende olmayacak duaya amin deme bu arada:F Meryem sıfır diziyle değil 3sezona giren bir diziyle girerse büyük oyuncu filan diye ahkam kesme:F anlık parlayan oyuncudan öteye geçemez:F

Hümeyra benim için hala Avrupa Yakası'ndaki İffet Sütçüoğlu :F ses getirseydi reytingler yine yükselirdi. Sende olmayacak duaya amin deme bu arada:F Meryem sıfır diziyle değil 3sezona giren bir diziyle girerse büyük oyuncu filan diye ahkam kesme:F anlık parlayan oyuncudan öteye geçemez:F
bazı işlerde sonradan girmek de yeğdir :D misal my nin 3.sezonuna giren deniz çakır ve cansu dere :D şu an my-ezel vb. kalitede iş olmadığı için paramparça da olur meryoşuma neticede o hayat benim ve karagülle birlikte son diziler içinde en çok izleneni dünyada:F

Kabul etmesin ikiside :(
O dizide senaryo manasında bir şey kalmadı :(
onlar gelirse düzelir bence :D zaten senaryo saçma olursa ikisi bir den kabul etmez:D