En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence tuba anlıyor ama sen anlamıyorsun şakaa:D:D tipini görmediğim
için selim yorum yapamıyorum yakışıklımısın değilmisin:D:D
nasıl anlatsamki şimdi aynaya baktığımda ayna ikiye bölünüyor karizmamın etkisiyle :))

çiğdem de aranıza giren kötü kadın olurdu hiç zorlanmaz zaten o rolde Tuba güzel kız ona kötü kötü bakar nefret dolu şekilde:A
yok onlar kavga ederken aralarına ben girerdim ayırmak maksadıyla :)) kavğalara pek tahammülüm yoktur heleki iki güzel kız kavga ediyorsa direk dalmak lazım şansa belki birbirleriyle uğraşmayı bırakıp benimle güreş tutarlar bellimi olur bu işler ? karambol herzaman iyidir :)

Vay vay @Çiğdem- kız doğrumu diyo bu e bir resim atsanda görsem seni:D
çiğdem ne anlar karizmadan onun favorileri hepsi yumoş karakterlerden oluşuyor o beni beğense intihar ederim direk :))

yok onlar kavga ederken aralarına ben girerdim ayırmak maksadıyla :)) kavğalara pek tahammülüm yoktur heleki iki güzel kız kavga ediyorsa direk dalmak lazım şansa belki birbirleriyle uğraşmayı bırakıp benimle güreş tutarlar bellimi olur bu işler ? karambol herzaman iyidir :)

çiğdem ne anlar karizmadan onun favorileri hepsi yumoş karakterlerden oluşuyor o beni beğense intihar ederim direk :))

:F:Fniye yahu @Çiğdem- yakışıklıdan anlıyor

:F:Fniye yahu @Çiğdem- yakışıklıdan anlıyor
aha işte bu felix oğlanda @Çiğdem- in favorilerindendi arkayı özgürce sallaya sallaya dolaşıyor oğlancık:) böyle beğenisi olan kızların beni beğenmesi imkansız :))

tumblr_nglkwzvZyR1rqnk0bo7_250.gif

ıyyy ben bu diziye karşıyım şimdiden çünkü biri @destere ninki diğeri @Çiğdem- inki ikisi birlikte bir diziyi savunursa ortalığı fok balıkları götürür forumda:( bir de faruk @Forumdash var her durumda savunacalk gerçi belli olmaz ay yapım olmazsa yapımcı :F @sürgünüm ün de 10 yıllık hayalleri yıkılır o da baya anti olur :A @cookies @vadikızı @Bully @Yiğitt @DarkLeqenD @gizem ak
Ekli dosyayı görüntüle 50882
Kesinlikle böyle bir projemiz gündemde değil, olmayacak da! Abi kardeş olarak belki ama sevgili olarak göremeyeceksiniz! Ceo olarak bunu kesin ve kati bi' dille uyarrak söylüyorum.

Kesinlikle böyle bir projemiz gündemde değil, olmayacak da! Abi kardeş olarak belki ama sevgili olarak göremeyeceksiniz! Ceo olarak bunu kesin ve kati bi' dille uyarrak söylüyorum.
son cümlede gereksiz bir çift R kullanımı gerçekleştirmişsin :) cümlenin bamyasını ortaya çıkarmışsın? türkçede öyle bir kelime yok bildiğim kadarıyla :))

hahahaha aa cidden bu aralar kimi beğensem şey çıkıyor hatta bu yüzden senide öyle sananlar var :A :A :A
@Doğu @MEnes @xemrexxx @Harunnn60 :F :F :F
sansınlar yeterki beni sev sen:) anlaştıysak eğer milletin dedikodusuna bakma onlar bizi kıskanıyor hemen gidip halvet yerimizi hazırlayayım :))

son cümlede gereksiz bir çift R kullanımı gerçekleştirmişsin :) cümlenin bamyasını ortaya çıkarmışsın? türkçede öyle bir kelime yok bildiğim kadarıyla :))

sansınlar yeterki beni sev sen:) anlaştıysak eğer milletin dedikodusuna bakma onlar bizi kıskanıyor hemen gidip halvet yerimizi hazırlayayım :))
tövbe estafurullah ramazan günü bile düşündüğü şeye bak sen oruçta tutmuyorsundur kesin :F

tövbe estafurullah ramazan günü bile düşündüğü şeye bak sen oruçta tutmuyorsundur kesin :F
benimkisi çocuk orucu saylır :) hanı kırgın çiçeklerde emine teyze kıza diyordu ya ''öğlen yemek yiyorsun güzel gene akşama kadar bişey yemiyorsun başka'' :) yeterli zaten o kadarı bize... kart orucunu 30 gün tutacağıma çocuk orucunu 60 gün tutarım durumlar eşitlenir :))

benimkisi çocuk orucu saylır :) hanı kırgın çiçeklerde emine teyze kıza diyordu ya ''öğlen yemek yiyorsun güzel gene akşama kadar bişey yemiyorsun başka'' :) yeterli zaten o kadarı bize... kart orucunu 30 gün tutacağıma çocuk orucunu 60 gün tutarım durumlar eşitlenir :))
haahah eşşek kadar adam ne çocuk orucu bee :F

GÜLDÜY GÜLDÜY SHOW ÇOCUK - 1 TEMMUZ CUMA - SAAT 20 DE - KONUK: GÜLÇİN ERGÜL - OKUYACAĞI ŞARKISI 'Bİ TANECİK AŞKIM' SHOW TV' de