nasıl anlatsamki şimdi aynaya baktığımda ayna ikiye bölünüyor karizmamın etkisiylebence tuba anlıyor ama sen anlamıyorsun şakaatipini görmediğim
için selim yorum yapamıyorum yakışıklımısın değilmisin![]()
nasıl anlatsamki şimdi aynaya baktığımda ayna ikiye bölünüyor karizmamın etkisiylebence tuba anlıyor ama sen anlamıyorsun şakaatipini görmediğim
için selim yorum yapamıyorum yakışıklımısın değilmisin![]()
nasıl anlatsamki şimdi aynaya baktığımda ayna ikiye bölünüyor karizmamın etkisiyle)
yok onlar kavga ederken aralarına ben girerdim ayırmak maksadıylaçiğdem de aranıza giren kötü kadın olurdu hiç zorlanmaz zaten o rolde Tuba güzel kız ona kötü kötü bakar nefret dolu şekilde![]()
çiğdem ne anlar karizmadan onun favorileri hepsi yumoş karakterlerden oluşuyor o beni beğense intihar ederim direkVay vay @Çiğdem- kız doğrumu diyo bu e bir resim atsanda görsem seni![]()
yok onlar kavga ederken aralarına ben girerdim ayırmak maksadıyla) kavğalara pek tahammülüm yoktur heleki iki güzel kız kavga ediyorsa direk dalmak lazım şansa belki birbirleriyle uğraşmayı bırakıp benimle güreş tutarlar bellimi olur bu işler ? karambol herzaman iyidir
çiğdem ne anlar karizmadan onun favorileri hepsi yumoş karakterlerden oluşuyor o beni beğense intihar ederim direk)
aha işte bu felix oğlanda @Çiğdem- in favorilerindendi arkayı özgürce sallaya sallaya dolaşıyor oğlancık
aha işte bu felix oğlanda @Çiğdem- in favorilerindendi arkayı özgürce sallaya sallaya dolaşıyor oğlancıkböyle beğenisi olan kızların beni beğenmesi imkansız
)
![]()
Kesinlikle böyle bir projemiz gündemde değil, olmayacak da! Abi kardeş olarak belki ama sevgili olarak göremeyeceksiniz! Ceo olarak bunu kesin ve kati bi' dille uyarrak söylüyorum.ıyyy ben bu diziye karşıyım şimdiden çünkü biri @destere ninki diğeri @Çiğdem- inki ikisi birlikte bir diziyi savunursa ortalığı fok balıkları götürür forumdabir de faruk @Forumdash var her durumda savunacalk gerçi belli olmaz ay yapım olmazsa yapımcı
@sürgünüm ün de 10 yıllık hayalleri yıkılır o da baya anti olur
@cookies @vadikızı @Bully @Yiğitt @DarkLeqenD @gizem ak
Ekli dosyayı görüntüle 50882
neden olmasın adam gerçek hayatta sinemi seçmiş kendinden küçüklerle uyumlu olabiliyor demek kiKesinlikle böyle bir projemiz gündemde değil, olmayacak da! Abi kardeş olarak belki ama sevgili olarak göremeyeceksiniz! Ceo olarak bunu kesin ve kati bi' dille uyarrak söylüyorum.
Sinem boydan kurtarıyor, kaldıki yüzü ergen değil aksine olgun bü yüzü varneden olmasın adam gerçek hayatta sinemi seçmiş kendinden küçüklerle uyumlu olabiliyor demek ki![]()
olgun değil yüzü sadece 72 lik nebahat çehreden daha fazla botoks yaptırmış 30 yaşına kaSinem boydan kurtarıyor, kaldıki yüzü ergen değil aksine olgun bü yüzü var![]()
hahahaha aa cidden bu aralar kimi beğensem şey çıkıyor hatta bu yüzden senide öyle sananlar varaha işte bu felix oğlanda @Çiğdem- in favorilerindendi arkayı özgürce sallaya sallaya dolaşıyor oğlancıkböyle beğenisi olan kızların beni beğenmesi imkansız
)
![]()
son cümlede gereksiz bir çift R kullanımı gerçekleştirmişsinKesinlikle böyle bir projemiz gündemde değil, olmayacak da! Abi kardeş olarak belki ama sevgili olarak göremeyeceksiniz! Ceo olarak bunu kesin ve kati bi' dille uyarrak söylüyorum.
sansınlar yeterki beni sev senhahahaha aa cidden bu aralar kimi beğensem şey çıkıyor hatta bu yüzden senide öyle sananlar var![]()
![]()
![]()
@Doğu @MEnes @xemrexxx @Harunnn60![]()
![]()
![]()
tövbe estafurullah ramazan günü bile düşündüğü şeye bak sen oruçta tutmuyorsundur kesinson cümlede gereksiz bir çift R kullanımı gerçekleştirmişsincümlenin bamyasını ortaya çıkarmışsın? türkçede öyle bir kelime yok bildiğim kadarıyla
)
sansınlar yeterki beni sev senanlaştıysak eğer milletin dedikodusuna bakma onlar bizi kıskanıyor hemen gidip halvet yerimizi hazırlayayım
)
benimkisi çocuk orucu saylırtövbe estafurullah ramazan günü bile düşündüğü şeye bak sen oruçta tutmuyorsundur kesin![]()
haahah eşşek kadar adam ne çocuk orucu beebenimkisi çocuk orucu saylırhanı kırgın çiçeklerde emine teyze kıza diyordu ya ''öğlen yemek yiyorsun güzel gene akşama kadar bişey yemiyorsun başka''
yeterli zaten o kadarı bize... kart orucunu 30 gün tutacağıma çocuk orucunu 60 gün tutarım durumlar eşitlenir
)
yaşa bakma sen ruhum çok genç benim daha üç beş yaşlarında falandır ruhumhaahah eşşek kadar adam ne çocuk orucu bee![]()
hahahahah iki itici insan yakısırlar@Forumdash bir açıklama yapın bence @destere ler @Yiğitt ler arasla çağatayı partner sanmışlar@Çiğdem- ler @vadikızı ları kahrolmuş beter olsunlar:
@Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 50935
Evet bu sene subliminal mesaj verecez@Forumdash bir açıklama yapın bence @destere ler @Yiğitt ler arasla çağatayı partner sanmışlar@Çiğdem- ler @vadikızı ları kahrolmuş beter olsunlar:
@Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 50935