En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
meryoşum gold filmle anlaşmış diyolla gerçi bu yıl dizi yapmıcaktı ama astronomil teklif falan gelmişse :( @Çiğdem- @Forumdash @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Bully

türkiyeye dönmesinden belliydi ayolll dizi projesi olduğu yoksa bu cadoloz işi düşmeden türkiyeye adım atmıyor :F :F :F
Gold mu astronomik teklif vercek (b)
Gold o kadar zenginmi ki :)

Gold ergen dizilerinden çok mu para kaldırdı yoksa (b)

rus kullarımızın bize sadakati devam ediyor siz cahiller için tercüme eddeyim en iyi kadın oyuncu anketi elçin 1. %41.2 ile meryoşum 2. %19.8 neslihan atagül 3. %14 le @FurkanTB nin ki %9.7 la 4. @denizz19 un hazalişkosu %5.5 ile 5. :)))) @Çiğdem- @cookies @vadikızı @Harunnn60 @DarkLeqenD @Bully @Doğu @MEnes @Forumdash
klklök.png

rus kullarımızın bize sadakati devam ediyor siz cahiller için tercüme eddeyim en iyi kadın oyuncu anketi elçin 1. %41.2 ile meryoşum 2. %19.8 neslihan atagül 3. %14 le @FurkanTB nin ki %9.7 la 4. @denizz19 un hazalişkosu %5.5 ile 5. :)))) @Çiğdem- @cookies @vadikızı @Harunnn60 @DarkLeqenD @Bully @Doğu @MEnes @Forumdash Ekli dosyayı görüntüle 50811
hahah ayy ooo en beceriksiz kadın oyuncu anketi olmasın sakın 1.sırada elçinle meryem kapıştığına göre kesin öyledir bence :F :F :F

rus kullarımızın bize sadakati devam ediyor siz cahiller için tercüme eddeyim en iyi kadın oyuncu anketi elçin 1. %41.2 ile meryoşum 2. %19.8 neslihan atagül 3. %14 le @FurkanTB nin ki %9.7 la 4. @denizz19 un hazalişkosu %5.5 ile 5. :)))) @Çiğdem- @cookies @vadikızı @Harunnn60 @DarkLeqenD @Bully @Doğu @MEnes @Forumdash Ekli dosyayı görüntüle 50811
Bu vk nin ici sizi daha kabul edilir resmi bir ankete davet ediyorum beauty araund bir rus sitesidir :Facin bakin elcin ile meryem nerelerde sonra gulmekten olersiniz bole:F

Bu vk nin ici sizi daha kabul edilir resmi bir ankete davet ediyorum beauty araund bir rus sitesidir :Facin bakin elcin ile meryem nerelerde sonra gulmekten olersiniz bole:F
ay kalsın panpa necati şaşmaz fanlarının mardinden oy satın alıp yüklenebildikleri anket rusların ya da rusça konuşanların beğenisini yansıtmıyor:D ayrıca o sitedeki ilk birincileri ben haber yaptım erkeklerde engin akyürek kadınlarda filiz hamet 1. olmuştu :D

E tabi isine gelmedi mi oyle olur Son yillara bak bakalim kim olmus tuba 1. Ligi vermismi

E tabi isine gelmedi mi oyle olur Son yillara bak bakalim kim olmus tuba 1. Ligi vermismi
ayol rusların beğenisi olsa kabul ederim elin arabı türkü oy kullanıp duruyor banane onlardan :D

ayyy neyse enginin fanfinkonları yine çalşmalara başlamış engin-meryem dizisi için ay eksik kalsın murattan sonra bir tane daha fan fücur isimle partner olmasın meryoşum bir kere adamlarda mantık yok türkiyede adın halit ergenç ya da kenan imirzalıoğlu değilse tabisi de proje meryoşun üstüne olacak .:D @Çiğdem- @Yiğitt @Forumdash @Doğu @MEnes @cookies @vadikızı @DarkLeqenD

ayol rusların beğenisi olsa kabul ederim elin arabı türkü oy kullanıp duruyor banane onlardan :D

ayyy neyse enginin fanfinkonları yine çalşmalara başlamış engin-meryem dizisi için ay eksik kalsın murattan sonra bir tane daha fan fücur isimle partner olmasın meryoşum bir kere adamlarda mantık yok türkiyede adın halit ergenç ya da kenan imirzalıoğlu değilse tabisi de proje meryoşun üstüne olacak .:D @Çiğdem- @Yiğitt @Forumdash @Doğu @MEnes @cookies @vadikızı @DarkLeqenD
Aferim yerini bil:A Kenan&Meryem'le bir proje gerçekleştircez hedef 2023:A