En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@mrt-06 ve @ozgur2113 ün biricik dizisi elif kolombiyada yayınlanmaya başlamış büyük ihtimalle büyük elif (kpa-elif) i burada da sollayarak @FurkanTB yi kahredecek yine:A
neyse kız @Çiğdem- bu elif seni daha 40 yıl çatlatır malum yaşı küçük @vadikızı nı da çatlatır dicem de onun yaşı daha büyük 40 yıl sonrasını göremeyebilir:A @cookies @Forumdash @Yiğitt @Bully
ElifYeni_.jpg

hiç alakası yok neticede 400 milyondan fazla izleyicisi olan bir dizinin devamı üstüne beren saat eklenmiş biraz da ilk bölümlerinde ergeniklik katılmış herkes tabisi de bizi izlicek :A
My ile kösemi kariştirma bee :T: Emir'in yolu hiç Feriha'ya sırtlan gibi yapişti mi hiç:F yapımcı aynı bide düşün:F

My ile kösemi kariştirma bee :T: Emir'in yolu hiç Feriha'ya sırtlan gibi yapişti mi hiç:F yapımcı aynı bide düşün:F
emirin yoluyla bu bir mi :F orada başrol senin çağatay burada beroş :F ayrıca my ve aşk-ı memnu ayrı diziler bu ikisi kendi dizi kültürünü yarattı bunları takip edenler her türlü izlenir:A

emirin yoluyla bu bir mi :F orada başrol senin çağatay burada beroş :F ayrıca my ve aşk-ı memnu ayrı diziler bu ikisi kendi dizi kültürünü yarattı bunları takip edenler her türlü izlenir:A
Aşkı memnu ne alaka bee:F ben devamı olan dizilere örnek verdim ordan ver cevabını :F (varsa:A)

Son düzenleme:
İlişki Durumu: Evli var :oley:
@xemrexxx naısl gidiyor idk endonezyada:A

onu başlıcağından şüpheliyim arka sokaklarda baş komiser yardımcısına ihtiyaç oluna bilri düğünde bomba arka sokaklarda yerine geçici başkomiser gelmişti başkomiser yardımcısıda gelebilir can nergis olabilr baş komiser yardımcısı olarak yada beril kayar engin müdürün nişanlısı diye

Yok kadro şekilleniyor Yağmur Tanrısevsinde olabilir :oley: :oley:
arif müdür sakatlandı bacağı kopmuş olabilir ilker inanoğlu ve beril kayar dönebilir
müdür yardımcısı başkomiser yardımcısı olarak belki yapamadığı evliği yaparlar yani azmi yağmurdan kaçarken doluya tutuldu engine söz vermişlerdi bidaha patlamıcaz diye

Aşkı memnu ne alaka bee:F ben devamı olan dizilere örnek verdim ordan ver cevabını :F (varsa:A)
devamı olan dizilerin hiçbirinde beroş-hülya-aslıhan-mete horozoğlu-kadir doğulu vb. kadro yok ki karşılaştırayım :A

bilmiyom ki kanal küçük pek bir başarı beklemiyorum :A