yalnız reytingleri niye pek parlak değilki o kısmı çözemedim?ortalık batmış işte))
yalnız reytingleri niye pek parlak değilki o kısmı çözemedim?ortalık batmış işte))
ne bileyim neyse bir de knick diye bir diziye talep varmış türkiyeden izleyen oldu mu onuyalnız reytingleri niye pek parlak değilki o kısmı çözemedim?![]()
Çok fotoshop gibi durmuyor mu? .sskız @çiğdem- senin gürkan oğlan @Doğu ve @destere nin neco oğlanından önce girmiş abd ye(foto new yorktan) @Harunnn60 @cookies @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 49734
ıyy kaknem sensin fotoşok .ssÇok fotoshop gibi durmuyor mu? .ss
Bunu görmüştüm.kız @çiğdem- senin gürkan oğlan @Doğu ve @destere nin neco oğlanından önce girmiş abd ye(foto new yorktan) @Harunnn60 @cookies @vadikızı
new york muşBunu görmüştüm.Ama ABD değil burası.
![]()
Tamam tamam yine bu dizide İspanyollara,Meksikalılara,Latinlerere göre yapılacak.new york muş![]()
ay olsun abd de ispanyolca konuşan 75 milyon insan var türkiye kadarTamam tamam yine bu dizide İspanyollara,Meksikalılara,Latinlerere göre yapılacak.Bir tam ABD'ye giremedik ya.
![]()
Tükürükle mi yapıştırdın la@Çiğdem- kız senin gürkan oğlan @Doğu ve @destere nin neco oğlanından önce girmiş abd ye(foto new yorktan) @Harunnn60 @cookies @vadikızı
İnsan bi çevirirdivariety dergisi miptv haberine gecenin kraliçesiyle girip türkiyede bozulan medya düzeniyle çıkmış şimdi aradaki kösemmiş kurt seyitmiş oyunbozanmış kiraz mevsimiymiş falan önemsiz işler önemli olan giriş ve sonuçsanki ben yazmışım haberi@destere @Çiğdem- @Forumdash @Harunnn60 @Doğu @mrt-06
http://variety.com/2016/tv/global/turkey-tv-turkish-drama-kosem-black-hearts-1201742246/
dizi isimlerini anla yeterli zaten daha fuarın ilk günüydü dün bir şey satılmamışİnsan bi çevirirdi![]()
O haberleri bizzat ben yaptıracağım.ay resmen biz şimdi de arnavutluktayız kara sevda ve kösemin tanıtımlarıgerçi bu kanal makedonya ve kosova da da yayın yapıyor 3 ülkeye satıldık diyebiliriz yani kösem totalde 34 ülke etti kara sevda da 30 larda
@mrt-06 star yurtdışında lider 6 diziden 4 ünü elinde tutiyi (gk, kösem,kara sevda,paramparça) öteki iskisinden zaten karagül bu sene bitiyor seneye artık hürriyet,posta ve sabahta star dizilerinin toplum ahlakını nasıl bozduğunu bol bol okuruz o setlerde kriz de bitmez
![]()
@destere @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Forumdash @Aserat
ay resmen biz şimdi de arnavutluktayız kara sevda ve kösemin tanıtımlarıgerçi bu kanal makedonya ve kosova da da yayın yapıyor 3 ülkeye satıldık diyebiliriz yani kösem totalde 34 ülke etti kara sevda da 30 larda
@mrt-06 star yurtdışında lider 6 diziden 4 ünü elinde tutiyi (gk, kösem,kara sevda,paramparça) öteki iskisinden zaten karagül bu sene bitiyor seneye artık hürriyet,posta ve sabahta star dizilerinin toplum ahlakını nasıl bozduğunu bol bol okuruz o setlerde kriz de bitmez
![]()
@destere @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Forumdash @Aserat
Sabaha kadar bekleikiz dingiller röportaj vermişler bakalım nereleri fethettik@destere @Çiğdem- @Forumdash @Harunnn60 @mrt-06 @cookies @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 49770
zaten fuardan sonra yayınlanacakmışSabaha kadar bekle![]()