@Çiğdem- in merakla beklediği dizi temsili değil
@destere @Harunnn60 @mrt-06 @cookies @vadikızı @sokak sanati
@Çiğdem- in merakla beklediği dizi temsili değil@destere @Harunnn60 @mrt-06 @cookies @vadikızı @sokak sanati
Ekli dosyayı görüntüle 49253
Kesin o diğer yapımcılardan birisi senin timurdur@Forumdash faruk senin kenanın dizi iptal olmuş) şu akıncıyı canlandıracağı
aynı hikayeyle 4 yapımcı birden ilgilenmiş o yüzden ay yapım geri çekilmiş artık sinem kobal rahat rahat kenanın tadını çıkarır @Çiğdem- çatlar
@sürgünüm @Harunnn60 @sokak sanati @vadikızı @gizem ak
ne bileyim ayrıca bunun senaryo hakkı mı olur tarihi olayKesin o diğer yapımcılardan birisi senin timurdursenaryo kime aitt ki diğerleri diye birileri çıkmış?
Ne bilim sanki bi kişi yazmış da herkes ona cullanmış gibi anlattınne bileyim ayrıca bunun senaryo hakkı mı olur tarihi olay![]()
uçamayankuşun haberi yarına belli olurNe bilim sanki bi kişi yazmış da herkes ona cullanmış gibi anlattınhepsi aynı seneyi anlatma derdne mi düşmüşler?
total d dizilerinin satıldığı ülkelerNe bilim sanki bi kişi yazmış da herkes ona cullanmış gibi anlattınhepsi aynı seneyi anlatma derdne mi düşmüşler?
türk dizilerinin satıldığı ülkeler) harita genişlemiş @destere gözün aydın fgsn mozambik ve angolada yayına başlamış geçen hafta artık beroşun 3 ayaklı fanlarıyla takılırsın
@cookies @vadikızı @Çiğdem- @Harunnn60 @mr-06 @Bully @sokak sanati
Ekli dosyayı görüntüle 49522
ben de anlamadım soldan 2.kişi @pompy nin biricik pelini bence o biliyordurmozambik ve angola ortadoğunun cıvık devletlerinden daha saygın benim açımdanfatmagülüm kalitesini dünyaya yaymaya devam ediyor morcivert mozambikli broderlerin gözü gönlü açılsın biraz
)
@xemrexxx o haritada ingiltere ve fransada mavi gibi duruyorbu bir hayalmi yoksa hayldide gerçekmi oldu ?
![]()
dur la şimdi çözdüm bu kanal d nin kendi satığı yapımlarmozambik ve angola ortadoğunun cıvık devletlerinden daha saygın benim açımdanfatmagülüm kalitesini dünyaya yaymaya devam ediyor morcivert mozambikli broderlerin gözü gönlü açılsın biraz
)
@xemrexxx o haritada ingiltere ve fransada mavi gibi duruyorbu bir hayalmi yoksa hayldide gerçekmi oldu ?
![]()
ben de anlamadım soldan 2.kişi @pompy nin biricik pelini bence o biliyordur![]()
Canım Kanal D'm canım Kanal D'm.total d dizilerinin satıldığı ülkeler) harita genişlemiş @destere gözün aydın fgsn mozambik ve angolada yayına başlamış geçen hafta artık beroşun 3 ayaklı fanlarıyla takılırsın
@cookies @vadikızı @Çiğdem- @Harunnn60 @mrt-06 @Bully @sokak sanati
ıyy melun kem göz etme ezelle muhteşem yüzyılı kaçırmasaydı elinden şovpişik şu an onu konuşuyor olurduk zaten afk de varCanım Kanal D'm canım Kanal D'm.)
açıkladım melun oralara yarışmalar satılmışözelikle ingilterede sihirli annemin tacisine büyük sevgi varmış diye duydum
haritada neden çin yokoysa çinli misket kardeşlerimizde dramın dibine vuran dizilere hayrandır onların sanırım kalitemizden haberleri yok
![]()
Bizim full harita mavidir çünkü Japonya ve Ameraka'ya Bugün Ne Giysem satılmıştı. Zaten diğer ülkelerde Türk dizilerine abone her kanalın mavidir ortadoğu balkan kısımları.ıyy melun kem göz etme ezelle muhteşem yüzyılı kaçırmasaydı elinden şovpişik şu an onu konuşuyor olurduk zaten afk de var
açıkladım melun oralara yarışmalar satılmış![]()
Sihirli annem bulgaristanda yayınlanıyor ve ırakta iranda utansın Türkiye onların dinide islam büyü felan diye karıştırıyorlarmııyy melun kem göz etme ezelle muhteşem yüzyılı kaçırmasaydı elinden şovpişik şu an onu konuşuyor olurduk zaten afk de var
açıkladım melun oralara yarışmalar satılmış![]()
şov kendi satmıyor işlerini atv-kanal d biraz da trt de satıyorBizim full harita mavidir çünkü Japonya ve Ameraka'ya Bugün Ne Giysem satılmıştı. Zaten diğer ülkelerde Türk dizilerine abone her kanalın mavidir ortadoğu balkan kısımları.
Ama Avrupa'yı yeni gördüm, tebrik ediyorum ne satmışlar ki oralara?
Bizim full harita mavidir çünkü Japonya ve Ameraka'ya Bugün Ne Giysem satılmıştı. Zaten diğer ülkelerde Türk dizilerine abone her kanalın mavidir ortadoğu balkan kısımları.
Ama Avrupa'yı yeni gördüm, tebrik ediyorum ne satmışlar ki oralara?
total d dizilerinin satıldığı ülkeler) harita genişlemiş @destere gözün aydın fgsn mozambik ve angolada yayına başlamış geçen hafta artık beroşun 3 ayaklı fanlarıyla takılırsın
@cookies @vadikızı @Çiğdem- @Harunnn60 @mrt-06 @Bully @sokak sanati
ben dizi bulgaristan iran ıraktasihirli annemin tacisi oraya gitmiş dedik ya![]()
Sonuçta satıldı ha kendi ha başkası.şov kendi satmıyor işlerini atv-kanal d biraz da trt de satıyor![]()
Ne sebeplen?sihirli annemin tacisi oraya gitmiş dedik ya![]()