En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Çiğdem- in merakla beklediği dizi temsili değil :F @destere @Harunnn60 @mrt-06 @cookies @vadikızı @sokak sanati
fP438CzeSKs.jpg

türk dizilerinin satıldığı ülkeler :)) harita genişlemiş @destere gözün aydın fgsn mozambik ve angolada yayına başlamış geçen hafta artık beroşun 3 ayaklı fanlarıyla takılırsın:A
@cookies @vadikızı @Çiğdem- @Harunnn60 @mr-06 @Bully @sokak sanati
Ekli dosyayı görüntüle 49522

mozambik ve angola ortadoğunun cıvık devletlerinden daha saygın benim açımdan :) fatmagülüm kalitesini dünyaya yaymaya devam ediyor morcivert mozambikli broderlerin gözü gönlü açılsın biraz :))

@xemrexxx o haritada ingiltere ve fransada mavi gibi duruyor :) bu bir hayalmi yoksa hayldide gerçekmi oldu ? :)

mozambik ve angola ortadoğunun cıvık devletlerinden daha saygın benim açımdan :) fatmagülüm kalitesini dünyaya yaymaya devam ediyor morcivert mozambikli broderlerin gözü gönlü açılsın biraz :))

@xemrexxx o haritada ingiltere ve fransada mavi gibi duruyor :) bu bir hayalmi yoksa hayldide gerçekmi oldu ? :)
ben de anlamadım soldan 2.kişi @pompy nin biricik pelini bence o biliyordur :A

dur la şimdi çözdüm bu kanal d nin kendi satığı yapımlar :) fransa-ingiltere vb. yerlere şu belli bir miktar para verilip giydirilen kızların yarışmasını satmıştı hatırladım şimdi :D

ben de anlamadım soldan 2.kişi @pompy nin biricik pelini bence o biliyordur :A

özelikle ingilterede sihirli annemin tacisine büyük sevgi varmış diye duydum :)

haritada neden çin yok :) oysa çinli misket kardeşlerimizde dramın dibine vuran dizilere hayrandır onların sanırım kalitemizden haberleri yok :)

Canım Kanal D'm canım Kanal D'm. :))
ıyy melun kem göz etme ezelle muhteşem yüzyılı kaçırmasaydı elinden şovpişik şu an onu konuşuyor olurduk zaten afk de var :A

özelikle ingilterede sihirli annemin tacisine büyük sevgi varmış diye duydum :)

haritada neden çin yok :) oysa çinli misket kardeşlerimizde dramın dibine vuran dizilere hayrandır onların sanırım kalitemizden haberleri yok :)
açıkladım melun oralara yarışmalar satılmış :F

ıyy melun kem göz etme ezelle muhteşem yüzyılı kaçırmasaydı elinden şovpişik şu an onu konuşuyor olurduk zaten afk de var :A

Bizim full harita mavidir çünkü Japonya ve Ameraka'ya Bugün Ne Giysem satılmıştı. Zaten diğer ülkelerde Türk dizilerine abone her kanalın mavidir ortadoğu balkan kısımları. :F

Ama Avrupa'yı yeni gördüm, tebrik ediyorum ne satmışlar ki oralara?

Sihirli annem bulgaristanda yayınlanıyor ve ırakta iranda utansın Türkiye onların dinide islam büyü felan diye karıştırıyorlarmı

Bizim full harita mavidir çünkü Japonya ve Ameraka'ya Bugün Ne Giysem satılmıştı. Zaten diğer ülkelerde Türk dizilerine abone her kanalın mavidir ortadoğu balkan kısımları. :F

şov kendi satmıyor işlerini atv-kanal d biraz da trt de satıyor:A

sihirli annemin tacisi oraya gitmiş dedik ya :)