En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Harita yanlış bu arada. ABD kanada 2 ayrı ülke 3 değil.:)
peline sor :F

Sonuçta satıldı ha kendi ha başkası. :A Buna yönetime geçince ben el atacağım kendimiz satsak daha karlı olur hoş işi sana emanet ediyorum artık gelen paraları hortumlar mısın cebe mi atarsın güvenemiyorum. :F

Ne sebeplen? :)
harbiden şov çok totoşmuş :)) türkiyenin onur yılı diye geçen mipcomda açıkladılar en çok izlenen diziler dünyada: my-binbir gece-aşkı memnu-ezel 2-2 şov-total d olacakmış durum kaçırmasa şov dizileri:A

Harita yanlış bu arada. ABD kanada 2 ayrı ülke 3 değil.:)
kanadanın kuzeyinde eskimolar yaşıyor ? onları ayrıca belirtmek lazım :)

Sonuçta satıldı ha kendi ha başkası. :A Buna yönetime geçince ben el atacağım kendimiz satsak daha karlı olur hoş işi sana emanet ediyorum artık gelen paraları hortumlar mısın cebe mi atarsın güvenemiyorum. :F

nasıl ne sebeplen belki beslemek istiyorlardır onların fantazisine şimdi uyduruk bir sebep bulmak zorundamıyım :)

Sihirli annem oraya gittiyse star kafalarını taşlara vurur ama alırlar onların diniyle uyumlu İmc tv de oynuyormuş ırakta ve iranda Trtdede yayınlamak istemiyorlar diziyi Ak parti milletvekili Ali gündoğdu izin vermiyor Trt ırak kanalında

peline sor :F

harbiden şov çok totoşmuş :)) türkiyenin onur yılı diye geçen mipcomda açıkladılar en çok izlenen diziler dünyada: my-binbir gece-aşkı memnu-ezel 2-2 şov-total d olacakmış durum kaçırmasa şov dizileri:A
Acı Hayat yok mu ya o da izleniyordur bence. :F

kanadanın kuzeyinde eskimolar yaşıyor ? onları ayrıca belirtmek lazım :)

nasıl ne sebeplen belki beslemek istiyorlardır onların fantazisine şimdi uyduruk bir sebep bulmak zorundamıyım :)
Anladım. :)

ben de anlamadım soldan 2.kişi @pompy nin biricik pelini bence o biliyordur :A

dur la şimdi çözdüm bu kanal d nin kendi satığı yapımlar :) fransa-ingiltere vb. yerlere şu belli bir miktar para verilip giydirilen kızların yarışmasını satmıştı hatırladım şimdi :D
Turkish drama diye mi geçiyor :A

resmen gurur asın bayrakları @Forumdash sen kaçabilirsin :A @destere @sokak sanati @Harunnn60 @mrt-06 @cookies @vadikızı @Aserat bu arada türkiyede breaking badi en çok talep eden ülkeymiş sanırım @OzaN ile @Tolstoyevski kanal açtı .ss
CfJCkAoWIAAE118.jpg
chart1-2.png