Tv haberlerikonuyu dağıtmışız bu konuda ne konuşuluyodu normalde ?
Tv haberlerikonuyu dağıtmışız bu konuda ne konuşuluyodu normalde ?
o zaman durumu düzeltelim konuya uygun bişeyler yazayımTv haberleri
Beyaz Show izliyomuno zaman durumu düzeltelim konuya uygun bişeyler yazayım
televizyonda çok güzel haberler var arkadaşlar)
yooo şirinleri izliyorum şu anBeyaz Show izliyomun
ayy neyseki şu dizi bittide forum bir nefes aldı vllaöküz öldü ortaklık bitti galiba engin-tuba fanları birbirine düşmüş hakaret hakaret üstüne birbirlerine karşıTuba fanları beroş fanları haklı diyolla yarın öbür gün @sokak sanati ile @sürgünüm ortak konu açar@destere de @Çiğdem- i bırakıp dreame yanaşır@Harunnn60 @Aserat @cookies @vadikızı @ozgur2113 Ekli dosyayı görüntüle 47704 Ekli dosyayı görüntüle 47705
bence destere ile dream tatile çıktılar ondan gitti destere sen derdine yanayy neyseki şu dizi bittide forum bir nefes aldı vlla
Konu neymiş onuda öğren hemen.öküz öldü ortaklık bitti galiba engin-tuba fanları birbirine düşmüş hakaret hakaret üstüne birbirlerine karşıTuba fanları beroş fanları haklı diyolla yarın öbür gün @sokak sanati ile @sürgünüm ortak konu açar@destere de @Çiğdem- i bırakıp dreame yanaşır@Harunnn60 @Aserat @cookies @vadikızı @ozgur2113 Ekli dosyayı görüntüle 47704 Ekli dosyayı görüntüle 47705
azıtmışlar tuba ile engini beraber görmek isteyenler olmuş onur saylakı dışlamışlarKonu neymiş onuda öğren hemen.
Haberlerde görmüştüm Fark-ı Karadayı Arjantini bile fethettik düşün sen gerisini.bergüzar ve halit, türkiye-arjantin iş konseyinin arjantindeki davetine katılacakmış iki ülke ilişkilerine katkı sağlamışlar çatlasın @Çiğdem- ve @destere@sürgünüm @mrt-06 @Harunnn60 @vadikızı @ABAY_06 @sokak sanati
ay yine karadayı diyor totoş.ssHaberlerde görmüştüm Fark-ı Karadayı Arjantini bile fethettik düşün sen gerisini.
Alt taraftakiler de elense fena olmaz.pelo elenmiş @Maskeli Fedai şok
erkeklerde de kenan elenmiş @Çiğdem- le @sürgünüm şok
@destere @sokak sanati @Harunnn60 @cookies @vadikızı @ABAY_06
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?