Tv haberlerikonuyu dağıtmışız bu konuda ne konuşuluyodu normalde ?![]()
Tv haberlerikonuyu dağıtmışız bu konuda ne konuşuluyodu normalde ?![]()
o zaman durumu düzeltelim konuya uygun bişeyler yazayımTv haberleri![]()
Beyaz Show izliyomuno zaman durumu düzeltelim konuya uygun bişeyler yazayım
televizyonda çok güzel haberler var arkadaşlar)
yooo şirinleri izliyorum şu anBeyaz Show izliyomun![]()
ayy neyseki şu dizi bittide forum bir nefes aldı vllaöküz öldü ortaklık bitti galiba engin-tuba fanları birbirine düşmüş hakaret hakaret üstüne birbirlerine karşıTuba fanları beroş fanları haklı diyolla yarın öbür gün @sokak sanati ile @sürgünüm ortak konu açar
@destere de @Çiğdem- i bırakıp dreame yanaşır
@Harunnn60 @Aserat @cookies @vadikızı @ozgur2113 Ekli dosyayı görüntüle 47704 Ekli dosyayı görüntüle 47705
bence destere ile dream tatile çıktılar ondan gitti destere sen derdine yanayy neyseki şu dizi bittide forum bir nefes aldı vlla![]()
Konu neymiş onuda öğren hemen.öküz öldü ortaklık bitti galiba engin-tuba fanları birbirine düşmüş hakaret hakaret üstüne birbirlerine karşıTuba fanları beroş fanları haklı diyolla yarın öbür gün @sokak sanati ile @sürgünüm ortak konu açar
@destere de @Çiğdem- i bırakıp dreame yanaşır
@Harunnn60 @Aserat @cookies @vadikızı @ozgur2113 Ekli dosyayı görüntüle 47704 Ekli dosyayı görüntüle 47705
azıtmışlar tuba ile engini beraber görmek isteyenler olmuş onur saylakı dışlamışlarKonu neymiş onuda öğren hemen.![]()
Haberlerde görmüştüm Fark-ı Karadayı Arjantini bile fethettik düşün sen gerisini.bergüzar ve halit, türkiye-arjantin iş konseyinin arjantindeki davetine katılacakmış iki ülke ilişkilerine katkı sağlamışlar çatlasın @Çiğdem- ve @destere@sürgünüm @mrt-06 @Harunnn60 @vadikızı @ABAY_06 @sokak sanati
![]()
ay yine karadayı diyor totoş.ssHaberlerde görmüştüm Fark-ı Karadayı Arjantini bile fethettik düşün sen gerisini.![]()
Alt taraftakiler de elense fena olmaz.pelo elenmiş @Maskeli Fedai şok
![]()
erkeklerde de kenan elenmiş @Çiğdem- le @sürgünüm şok
![]()
@destere @sokak sanati @Harunnn60 @cookies @vadikızı @ABAY_06