elçin ve meryemin yanında out olmuş gibiBeren ne ara out oldu.![]()
elçin ve meryemin yanında out olmuş gibiBeren ne ara out oldu.![]()
herkesin bir çıkış noktası vardırzaten önemli olan adım adım gelmek zirveye yoksa pat çöküyorlar
![]()
meryem zaten zirvede panpa hürrem karakterinin ötesine geçecek karakter ya da my den daha iyi dizi bulma ihtimali mi varBekleyip görelim çıkış olacak mı. Fragman hiç ilgi görmedi sanırım haber yok.![]()
meryem zaten zirvede panpa hürrem karakterinin ötesine geçecek karakter ya da my den daha iyi dizi bulma ihtimali mi var)) elçin de sıradak, seçimiyle zirvedeki yerini alır gerçi şu n ekrandakiler içinde zirvede
![]()
bu haberi yeni duydum ben amerikan versiyonunuda izlerim sonuna kadarBaşrolünde Beren Saatin olduğu Fatmagülün suçu ne ABD'ya satıldı. 2016'da yayına sokulması planlanan dizinin başrolünü Selena Gomez oynayacak. Kanalı ABC olacak deniyor ve Perşembe olacağı söyleniyor.
Fotoğraf ise setten.@xemrexxx @Bully @destere @EFE UYSAL
Ekli dosyayı görüntüle 47272
forumdaki yarışmanın yeni ismi: cücük ohi greece musicsurvivor olacaktıracun o ses yunanistanı almış 😱 @GunesinOglu abin napmış 😱 @mrt-06 @Çiğdem- @destere @sürgünüm @Harunnn60
bu haberi yeni duydum ben amerikan versiyonunuda izlerim sonuna kadarhem o bildiğimiz sahne daha özgürce çekilecektir sevdim bu diziyi
)
forumdaki yarışmanın yeni ismi: cücük ohi greece musicsurvivor olacaktır![]()
geyiğin sırasımı şimdi hem selena hemde fatmagül dizisi hemde amerikada ne muhteşem bişey olurHemen ümitlere kapılma geyik konusuydu o.![]()
orginalini izlemedim emerikanya versiyonunu izlerimBaşrolünde Beren Saatin olduğu Fatmagülün suçu ne ABD'ya satıldı. 2016'da yayına sokulması planlanan dizinin başrolünü Selena Gomez oynayacak. Kanalı ABC olacak deniyor ve Perşembe olacağı söyleniyor.
Fotoğraf ise setten.@xemrexxx @Bully @destere @EFE UYSAL
Ekli dosyayı görüntüle 47272
elif kim la bu hangi konu ?@Çiğdem- @destere @mrt-06 @sokak sanati @ozgur2113 @cookies @Harunnn60 @vadikızı
elifciğim başarısını sürdürüyor20 kasım endonezya reytinglerinde 3.olmuş
paramparça 7. binbir gece 11. elifin tekrarı 12.sırada
@sürgünüm duymasın kpa 30
diğerleri hiç duymasın diriliş ilk 50 de yok
))
elif kanal 7 de çıkan günlük dizielif kim la bu hangi konu ?
Tebrikler Karadayı'ma.tüm iddialı dizileri osn kapmış diğer arabik kanallar @destere gibi el el üstünde el şey üstünde kalacakgibi@Çiğdem- @sokak sanati @EFE UYSAL @sürgünüm @Almila @Harunnn60
![]()
yine 7D yi takmış gözlerineTebrikler Karadayı'ma.![]()
hangi ünlü çizgi film karakteri evinde köpek beslertüm iddialı dizileri osn kapmış diğer arabik kanallar @destere gibi el el üstünde el şey üstünde kalacakgibi@Çiğdem- @sokak sanati @EFE UYSAL @sürgünüm @Almila @Harunnn60
![]()
Hiçbiri çünkü köpek değiller.hangi ünlü çizgi film karakteri evinde köpek besler
bugs bunny
pikachu
mickey mause
jerry
hangisiydi sence ?)
@Harunnn60 @Çiğdem- @sokak sanati sizede sorayım![]()
o nasıl cevap laHiçbiri çünkü köpek değiller.
jery tabikide tommu döven bir köpek vardı sürekli hahahahangi ünlü çizgi film karakteri evinde köpek besler
bugs bunny
pikachu
mickey mause
jerry
hangisiydi sence ?)
@Harunnn60 @Çiğdem- @sokak sanati sizede sorayım![]()
kadında jerry dedi elendijery tabikide tommu döven bir köpek vardı sürekli hahaha![]()
o nasıl cevap la)
kim milyoner olmak isterde polis kadın jerry dedi kaybetti)