Zerrin Tekindor twitter'dan yalanlamış zaten.
ben de onun hesabında gördümZerrin Tekindor twitter'dan yalanlamış zaten.![]()
Aslında kadın da doğrulayacak hali yok.ben de onun hesabında gördüm![]()
kadın yardımcı ro ldeğil mi onun isteğine göre nasıl değişiyorAslında kadın da doğrulayacak hali yok.![]()
zerrin im asaletli kadındır ne yapmışsa doğru yapmıştır
ama kadının özgül ağırlığı fazlakadın yardımcı ro ldeğil mi onun isteğine göre nasıl değişiyor![]()
hahahaBaşrolünde Beren Saatin olduğu Fatmagülün suçu ne ABD'ya satıldı. 2016'da yayına sokulması planlanan dizinin başrolünü Selena Gomez oynayacak. Kanalı ABC olacak deniyor ve Perşembe olacağı söyleniyor.
Fotoğraf ise setten.@xemrexxx @Bully @destere @EFE UYSAL
Ekli dosyayı görüntüle 47272
o ses yunanistan ne beeeacun o ses yunanistanı almış 😱 @GunesinOglu abin napmış 😱 @mrt-06 @Çiğdem- @destere @sürgünüm @Harunnn60
Arka sokakların son sahnesine baktınmıo ses yunanistan ne beee![]()
aaa yok hiç izlemedim cnm kiralık aşk izliyordumArka sokakların son sahnesine baktınmı
bugün 13.45 tekrarı var fena bir bölümdüaaa yok hiç izlemedim cnm kiralık aşk izliyordum![]()
ay biricik magazin d ciğim anket yapmış sokağa çıkıp meryem mi elçin mi diye %80 meryem çıkmışzaten @mrt-06 nın cumartesi sürprizini ve @GunesinOglu nun macun programı magazin 8i sollamış
zaten tuba-beren out oldu yeni rekabet elçin-meryem nanik @sürgünüm @destere @sokak sanati @-potterhead-
@cookies @vadikızı @Harunnn60 @Almila @Aserat @Yiğitt
herkesin bir çıkış noktası vardırİki tek dizilik isim![]()
Beren ne ara out oldu.ay biricik magazin d ciğim anket yapmış sokağa çıkıp meryem mi elçin mi diye %80 meryem çıkmışzaten @mrt-06 nın cumartesi sürprizini ve @GunesinOglu nun macun programı magazin 8i sollamış
zaten tuba-beren out oldu yeni rekabet elçin-meryem nanik @sürgünüm @destere @sokak sanati @-potterhead-
@cookies @vadikızı @Harunnn60 @Almila @Aserat @Yiğitt