bugs bunny : Tavşan
pikachu : Bunun türü ne bilmiyorum ama köpek değil.
mickey mause : Fare
jerry : Kedi
soruyu anlamadın ? bu karakterlerden hangisi evinde köpek besler ??
Hee öyle desene.soruyu anlamadın ? bu karakterlerden hangisi evinde köpek besler ??![]()
pikaçuda fare
seyirciye sordular yüzde 30 jery dedi yüzde 25 bugs bunny dedi kalan yüzde 15 falan bugs bunny dedi yüzde 15 de mickey mouse dedi seyircilerde bilemediaa neymiş peki![]()
değil yanlış cevapHee öyle desene.
Bugs bunny olsun o zaman sallıyorum.![]()
fareye benziyorda değil kuyruğu yokpikaçuda fare![]()
Cevap ne.değil yanlış cevap
demekki kadın elenmekte haklıymış soru zorbirde babasına soruyor telefonda baabsı diyor ben bilmem kendin cevapla
)
yok daha başlardaydıCevap ne.
Kaçıncı soruda sordular? 30.000 ? 60.000 filan mı?
Çok zor bir soruymuş yazık olmuş kıza.
bende benzetemedim eşek kulaklı at kuyruklu tombiş yanaklı elektrik çarpmış faremi olurÇok zor bir soruymuş yazık olmuş kıza.
Fare mi şimdi bu hiç benzemiyor.![]()
Sunucu ne dedi peki kıza?bende benzetemedim eşek kulaklı at kuyruklu tombiş yanaklı elektrik çarpmış faremi olur![]()
bişey demedi zor soru güle güle dedi ne diyecekSunucu ne dedi peki kıza?![]()
bende benzetemedim eşek kulaklı at kuyruklu tombiş yanaklı elektrik çarpmış faremi olur![]()
ayy pokemon yazarına söyleyin onu fare türünde bir pokemondu elektirikli fareÇok zor bir soruymuş yazık olmuş kıza.
Fare mi şimdi bu hiç benzemiyor.![]()
ay kız sen konuyu kaçırdın sende şey yokmuş destere öyle diyorayy pokemon yazarına söyleyin onu fare türünde bir pokemondu elektirikli fare
hahah aynen bende jerry dedim çünkü o kapıdakı köpek geldi hemen aklıma mickey mous vlla okadar gündemde bir çizgi film değil çocukken izledik sadece ve köpek aklıma gelmiyor gördüğümüde hatırlamıyorum hahaha![]()
ayy pokemon yazarına söyleyin onu fare türünde bir pokemondu elektirikli fare
hahah aynen bende jerry dedim çünkü o kapıdakı köpek geldi hemen aklıma mickey mous vlla okadar gündemde bir çizgi film değil çocukken izledik sadece ve köpek aklıma gelmiyor gördüğümüde hatırlamıyorum hahaha![]()
Sunucu ne dedi peki kıza?![]()
ben gidip yabancı dizi izleyeyim
bence sen yabancı memleketlere göçaaaaaa ya biz pluto yu nasıl unuttuk))))
pluto vardı ya ??
![]()
ben gidip yabancı dizi izleyeyim![]()
konuyu dağıtmışız bu konuda ne konuşuluyodu normalde ?bence sen yabancı memleketlere göç![]()