En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
erkeklerde mi kadınlarda mı :A
zaten boşa yapıyorlar erkeklerde engin birinci kadınlarda tuba-serenaydan biri olur :A dreamciğim konusunu açar tuba birinci olursa:A
Seni uyanık seni. :D

Bir önceki sayfaya dönüp tekrar baktım. Tabiki kadınlarda alt satırda olanlar, erkeklerde ise üst satırda yer alanlar elense fena olmaz. :A

Bir önceki sayfaya dönüp tekrar baktım. Tabiki kadınlarda alt satırda olanlar, erkeklerde ise üst satırda yer alanlar elense fena olmaz. :A
düşmanını iyi tanıcan :A 12 milyon takipçisi var mbc4 ün twitterda şu olaya dahil olan 1000 kişi yok eminim dream ballandıra ballandıra açacak o haberi :A

berenle serenay elensin diyorsan @Bully ve @sokak sanati na havale ediyorum seni:A

pelo elenmiş @Maskeli Fedai şok :A
CWxDEJZXAAA2Bjd.png

erkeklerde de kenan elenmiş @Çiğdem- le @sürgünüm şok :A
CWvjpmxW4AAM6Aj.png

@destere @sokak sanati @Harunnn60 @cookies @vadikızı @ABAY_06
aaa bune beee neyin elemesi bu detay versene ayolll:F:F:F

Konu neymiş onuda öğren hemen.:A:A

aaa bune beee neyin elemesi bu detay versene ayolll:F:F:F

fanfinikon sitesiyle ilk farklı sonuç gelmiş serenay elenmiş ama mbc de pelin elenmiş gözüküyor işte bunlar hep şike başarımızı engellemeye çalışıyorlar artık tayyip amca mı vadiciler mi dirilişçöiler mi bielemem.ss @mrt-06 @sokak sanati @destere @cookies @vadikızı
CWxDEzYXAAA9qhK.png

Serenay elenmedi mi?(b)
hayır esas tablo önceki sayfada bu fan sitessinin tablosu hata oldu zaar :D gerçi pelinicğimin konuk olduğu program broştan sonra en çok izlenen program olmuş turki extrada yeni dizisi @sürgünüm tubişini @destere nin beroşunu sollicek zati :A

geri alabilirsin bence :) hem Ashley Benson ı eklememiş kazma ? :)

ben arada kalmadım direk beren diyorum :)
sen direkt direğe şap :)

Kendin 5 kişilik liste yapıp 25 kişiyi bana eklettin milleti bari gaza getirme. :bağır:

sonra aklıma geldi tek tek :) önce akla şu an izlediğim diziler geliyor sonra biraz düşününce jeton tek tek düşmeye başlıyor haliyle zamana yayılıyor :) başta böyle bu sezon oynayan tüm dizilerin tüm oyuncuların olduğu bir liste olsa ona bakarak yapsak hiç sektirmeden listemi hazırlardım kabahat sende :))