En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yatacam bende zaten 20:00 den beridir burda olmamın dısında gündüzüm puan taplamayla geçerek MS ile geçti günüm
Biraz kafamızı dinleyelim zihinsel olarak yoruluyor insan
Aynen haklısın canım, tüm gün büyük efor sarf ettin tahmin edebiliyorum nasıl yorulduğunu

Ama öyle güzel eğlendik ki değmiştir yani

Reactions: Çiğdem
Aynen haklısın canım, tüm gün büyük efor sarf ettin tahmin edebiliyorum nasıl yorulduğunu

Önceki sunumlarımda oldum kadar rahat değilim zaten reel yoğunluğum daha fazla forum ve üyeler için başladık inş aksatmadan bu akışta devam edebiliriz

Cicili bicili rüyalar

Reactions: Bully
Önceki sunumlarımda oldum kadar rahat değilim zaten reel yoğunluğum daha fazla forum ve üyeler için başladık inş aksatmadan bu akışta devam edebiliriz

Cicili bicili rüyalar
Forumumuz bu fedakarlıklarını unutmayacaktır.
İnşallah canım.

Cicili bicili rüyalar.

Reactions: Çiğdem
Yüzünü biliyorum ben bu kadının baya yaşlı zaten bilmiyor muydun
Avatarımı değiştirmeye meyilliyim ama koyacak bir şey bulamıyorum. Aramda bir bağ oluştu Walter Bishop’la.

Cicili bicili rüyalar
Geberemedi bi türlü
Ay yapımın yaptığı zemheri dizisi elite ın uyarlamasıymış Hazal f.küçükköse , ayöa Ayşin ve Alperen duymaz başrolmüş hazır olun Çiğdem alperenin totoyu görünce ona da zibidi demekten vazgeçer
@mrt-06 @xBUGRAx @MasacRE @Sherlock @turkuazz @ozmoturk @Dosi @vadikızı @Maskeli Fedai @Gizmen @alperuz @Yiğitt @Aserat

Tolgahana yaptığı gibi
Alperen zibidizi Guzman mı olacak 😱😱😱 @Yiğitt @ozgur2113 @Harunnn60 @kerem @Bully @MasacRE @xBUGRAx