niye yüzünü gizliyor ki bu kadınranini teyze beklediğim gibi kokoş birine benziyormuş4:53 de gözüküyor@Çiğdem @Dosi @vadikızı @mrt-06 @Harunnn60 @MasacRE @DarkLegenD @Yiğitt @Aserat @Sherlock @dreamy @tukuazz @ozmoturk @Gizmen @Maskeli Fedai
niye yüzünü gizliyor ki bu kadınranini teyze beklediğim gibi kokoş birine benziyormuş4:53 de gözüküyor@Çiğdem @Dosi @vadikızı @mrt-06 @Harunnn60 @MasacRE @DarkLegenD @Yiğitt @Aserat @Sherlock @dreamy @tukuazz @ozmoturk @Gizmen @Maskeli Fedai
Günaydın 2-3 hafta oldu yayınlanalı.ranini teyze beklediğim gibi kokoş birine benziyormuş4:53 de gözüküyor@Çiğdem @Dosi @vadikızı @mrt-06 @Harunnn60 @MasacRE @DarkLegenD @Yiğitt @Aserat @Sherlock @dreamy @tukuazz @ozmoturk @Gizmen @Maskeli Fedai
resmi kanal 2 gün önce yüklediGünaydın 2-3 hafta oldu yayınlanalı.Yıllar önce sosyal medya üzerinden yaptığı bir canlı yayınını izlemiştim sesi daha kalın kalmıştı o yüzden biraz şaşırdım.
O da kanalın sorunu.resmi kanal 2 gün önce yükledi
@Forumdash Abicimin karısıdır belki karı koca yüzünü saklıyorlar bunlardan başka manyak yok öyleniye yüzünü gizliyor ki bu kadın@Çiğdem
suratlarına bakılmayacak kadar çirkinlerse demek@Forumdash Abicimin karısıdır belki karı koca yüzünü saklıyorlar bunlardan başka manyak yok öyle@mrt-06 @Harunnn60
ranini teyze beklediğim gibi kokoş birine benziyormuş4:53 de gözüküyor@Çiğdem @Dosi @vadikızı @mrt-06 @Harunnn60 @MasacRE @DarkLegenD @Yiğitt @Aserat @Sherlock @dreamy @tukuazz @ozmoturk @Gizmen @Maskeli Fedai
Yüzünü göstermediği için @Forumdash olabilir diyordum yine yüzünü gizlemiş@mrt-06 @serhatt @Harunnn60
Bu kadın benim karım olacağina keser atarım ne diyorsun bacım yaaa@Forumdash Abicimin karısıdır belki karı koca yüzünü saklıyorlar bunlardan başka manyak yok öyle@mrt-06 @Harunnn60
Sen olarak hayal ediyordum ama kadın çıktı ozaman karındırBu kadın benim karım olacağina keser atarım ne diyorsun bacım yaaaBöyle de büyük konuşmamı zor görürsünüz
Alakam yok
Her sakallı deden miAma yüzünü göstermiyor
???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?