anası gibi duruyor Meryemnetflix in yeni dizisi için meryoşumla kaan urgancıoğlu düşünülüyormuş kız sokak şeysine yılın golünü atmış olurum doğruysaetiketleyiverin de kudursun1 hafta sizle uğraşmasam da olur bu haberden sonra@Dosi @MasacRE- @Darkelgend @MasacRE- @Maskeli Fedai @mrt-06
Alamadıysa bana yollasınay bu arada protector un 3 ve 4. sezonu için sinem kobala teklif gitmiş dmek kenandan randıman alamadı kızcağız@Forumdash @Çiğdem- @serhatt
Yamaç ödüller alırkan buda dünyaya rezil ediyor bizi@Forumdash @Harunnn60 @Yiğitt @sokak sanati @serhatt @xemrexxx
İnsallah Sana da danasi @destere düşer .ssanası gibi duruyor Meryem
Uydur uydur ipe diz
Aman ne bakıyorsun bu adama ya, Çukur'u Çarpışma'yı falan eleştirdiği videoları da var ona bakarsanYamaç ödüller alırkan buda dünyaya rezil ediyor bizi@Forumdash @Harunnn60 @Yiğitt @sokak sanati @serhatt @xemrexxx
Çukurdan Akşın niye gebermiyoru paylaşmıştımAman ne bakıyorsun bu adama ya, Çukur'u Çarpışma'yı falan eleştirdiği videoları da var ona bakarsan
Akşın'la işin içinden çıkamazsın al sana Çukur'daki tüm saçmalıklarÇukurdan Akşın niye gebermiyoru paylaşmıştım
Akşın ve Muhafız yorumları ilgilendiriyor beni bir de karadenize marvel şeyi yapmış oda mantıklıydıAkşın'la işin içinden çıkamazsın al sana Çukur'daki tüm saçmalıklar
Aha bu da Çarpışma'daki 6 büyük hata Bu kadar önem veriyorsan bu adamın dediklerine Çukur ile Çarpışma'yı da izleme o zaman
İşine gelmeyen şeylerde nasıl 3 maymunu oynuyorsun ama seni çakal seniAkşın ve Muhafız yorumları ilgilendiriyor beni bir de karadenize marvel şeyi yapmış oda mantıklıydı
Maymunuda severiz sincap maymunları vardırİşine gelmeyen şeylerde nasıl 3 maymunu oynuyorsun ama seni çakal seni
Kesin vardır böyle bir haber.
Ekli dosyayı görüntüle 64176
Neyseki üstte tek benim etiket olmuşta, alıntılayanlardan değilde tek senden bildirim almış oluyorum
kız bir daha @MasacRE- nin nickini başlarda etiketleme. Genelde onunki mani oluyor diğerlerine. Aklında bulunsun
Bu arada müsaitmisin diye sormuşsun saatler önce. Ozaman cevaba baksana
Hasta ve yaşlı teyzeni bu işe bulaştırma lütfen rica edicim
anası gibi duruyor Meryem
yiğit olmaz öyle şey demişti demiröen medya bizzat kendisi tokadı bastı yiğiteAkşın'la işin içinden çıkamazsın al sana Çukur'daki tüm saçmalıklar
Aha bu da Çarpışma'daki 6 büyük hata Bu kadar önem veriyorsan bu adamın dediklerine Çukur ile Çarpışma'yı da izleme o zaman
Güçlü kadınlar bilmem nesine katildin videosu göremedimyiğit olmaz öyle şey demişti demiröen medya bizzat kendisi tokadı bastı yiğite@Aserat @xBUGRAx @mrt-06 @Forumdash @ozmoturk @DarkLegenD @turkuazz @dreamy @Maskeli Fedai
http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/...gn=dizi-icin-turkiyede-41088693&utm_term=post
anası gibi duruyor Meryem
Aman ne bakıyorsun bu adama ya, Çukur'u Çarpışma'yı falan eleştirdiği videoları da var ona bakarsan
Güçlü kadınlar bilmem nesine katildin videosu göremedim
biricik dizim elif in yapımcısı kanal d de günlük dizi yapacakmış elifciğimin başarısıdalga dalga yayılıyor; büyüyünce çiğdem ve serhat gibileri gebertmesi için özel olarak yetiştiriyorum onu@Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @turkuazz @dreamy @Dosi @vadikızı @DarkLegenD @kerem @mrt-06 @Maskeli Fedai @ozmoturk @denizz19 @ozgur2113
Ekli dosyayı görüntüle 64280
şöyle düşün focus film rekabetigörünce daha da iyi diziler yapmak zorunda kalırYazıklar olsun ya.. Yıllarca savundum bu diziyi forumda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?