En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bütün içi geçmişler bi projede :F

@Forumdash Çağatayı dünyaya rezil ettiği yetmedi vol 2 Emrenin kadınıyla geliyor :A :A :A

Meryem baskın bi karakterdi normal hayatta da bu resimde nerde göremedim:F

:Anetflix e osmanlı dizisimi çekecekmişler bak bilmiyordum bunu

FSM lanetli :A Hala öğrenemediler mi :A @Forumdash @Çiğdem- @MasacRE-

Cansu Med'le devam et. :A

Balon haber, kimse Meryem'e dizi teklifi götürmez :A

Sallamasyon olduğu yüz metre öteden belli. Ay Yapım ikinci kez Analar ve Anneler yapmaz. :A

İnşallah abisi falandır :T:

Hala aksanlı konuşuyor ilgilenmiyoruz :A
netflix in yeni dizisi için meryoşumla kaan urgancıoğlu düşünülüyormuş kız sokak şeysine yılın golünü atmış olurum doğruysa :A etiketleyiverin de kudursun :A 1 hafta sizle uğraşmasam da olur bu haberden sonra:A @Dosi @Masacre- @Darkelgend @Masacre- @Maskeli Fedai @mrt-06

total d yayınlanmayacak sen ilgilenme bence haberle hoşt diyorum sana:A
20190117_192009.png

Neyseki üstte tek benim etiket olmuşta, alıntılayanlardan değilde tek senden bildirim almış oluyorum :A
kız bir daha @MasacRE- nin nickini başlarda etiketleme. Genelde onunki mani oluyor diğerlerine. Aklında bulunsun :A

Bu arada müsaitmisin diye sormuşsun saatler önce. Ozaman cevaba baksana :bağır: :A

Ekli dosyayı görüntüle 64176
Neyseki üstte tek benim etiket olmuşta, alıntılayanlardan değilde tek senden bildirim almış oluyorum :A
kız bir daha @MasacRE- nin nickini başlarda etiketleme. Genelde onunki mani oluyor diğerlerine. Aklında bulunsun :A

Bu arada müsaitmisin diye sormuşsun saatler önce. Ozaman cevaba baksana :bağır: :A
evet çay içmeye gelecektim ondan sordum:F :F

Ekli dosyayı görüntüle 64176

Masa yazsanız otomatik çıkar zaten benim nickim, zor bir tarafı yok :A

netflix in yeni dizisi için meryoşumla kaan urgancıoğlu düşünülüyormuş kız sokak şeysine yılın golünü atmış olurum doğruysa :A etiketleyiverin de kudursun :A 1 hafta sizle uğraşmasam da olur bu haberden sonra:A @Dosi @MasacRE- @Darkelgend @MasacRE- @Maskeli Fedai @mrt-06
@sokak sanati senin uyumun gibi bunlarda bocalar :A :A :A Zaten dizi fantastik değilmiş beni kaybettiler :A :A :A @Harunnn60