kız meryoşum netflix in osmanlı dizisi için karga seven yöneticileri ve yağmur & durul taylanla görüşmüş eee çiğdemin kenanı ve mehmet akif alakurt unun batırdığı fatih sultan mehmet in hayatını anca meryoşum topalayabilirdi zati![]()
@Harunnn60 @Aserat @Yiğitt @MasacRE- @DarkLegenD @Sherlock @batuhankaralar @Dosi @vadikızı @dreamy @turkuazz @Billy Kane @Maskeli Fedai @ozgur2113 @ozmoturk
Ekli dosyayı görüntüle 64116
FSM lanetlikız meryoşum netflix in osmanlı dizisi için karga seven yöneticileri ve yağmur & durul taylanla görüşmüş eee çiğdemin kenanı ve mehmet akif alakurt unun batırdığı fatih sultan mehmet in hayatını anca meryoşum topalayabilirdi zati![]()
@Harunnn60 @Aserat @Yiğitt @MasacRE- @DarkLegenD @Sherlock @batuhankaralar @Dosi @vadikızı @dreamy @turkuazz @Billy Kane @Maskeli Fedai @ozgur2113 @ozmoturk
Ekli dosyayı görüntüle 64116
Hahaha gördüm ben de ya, rezillik.Kanalın bir haftadır yayınladığı hiçbir işi iyi gitmiyor. Zaten gündüz kuşağı da yoklarda, çok zor durumda.
![]()
Oysa aptallık yapmasaydı Jet Sosyete tekrarı yayınlıyor olabilirdi o gün. Beter olsun.![]()
Meryem baskın bi karakterdi normal hayatta da bu resimde nerde göremedim![]()
netflix e osmanlı dizisimi çekecekmişler bak bilmiyordum bunu
by ikiliye Osman sonant mi bu Faruk ve @batuhankaralar iyice delirdi.sss
Ayol senin macun gibi her şeyi yapar bunlar para içinSallamasyon olduğu yüz metre öteden belli. Ay Yapım ikinci kez Analar ve Anneler yapmaz.![]()
Sana bundan lazımay bu içi geçmiş herif ne alaka yaAy yapım iyice ucuza kaçmaya başladı
![]()
Bu şişmeymiş yeni öğrenmiştim