O her haliyle karizma çatlaSaçlar gidince karizma da gitmiş
O her haliyle karizma çatlaSaçlar gidince karizma da gitmiş
Halit yaşlı diye Berguzerde sana olgun görünümü veriyor Emir 1 yaş büyük Berguzerden @xemrexxx @sokak sanati @YiğittEmire kart kaçar Bergü
Ne Karadeniz dizisi mi? Karadeniz dizilerinin yasaklanması için ne zaman KHK çıkacak?kız konuyu niye boş bırakkıyorsunuz : ay yapım ın yeni sezon dizisinde kaan urgancıoğlu ve bergüzar korel başrol olicemiş @Çiğdem- sokak şeysine söyle de elemlensin O3 yapım da sen anlat karadeniz tutunca farah zeynep abdullahlı karadeniz dizisi çekecekmiş rizede total d için @Billy Kane @mesmeso61 @cookies @serhatt @destere @Aserat @ozmoturk @turkuazz @dreamy
Cidddi olamazsın 😱😱😱😱😱😱Halit yaşlı diye Berguzerde sana olgun görünümü veriyor Emir 1 yaş büyük Berguzerden @xemrexxx @sokak sanati @Yiğitt
Bergüzar 36 , Emir 37 yaşındaCidddi olamazsın 😱😱😱😱😱😱
Aynen eksik olmasın. @sokak sanati
Doğru olabilir ama site balon, pek güvenemedim.
Bergüzar 36 , Emir 37 yaşında
kiz Ben şok 😱 @Harunnn60 @ForumdashSenden gençlermiş @xemrexxx
Yok artık 😱 13 bölüm bari sürseydi. Warner Bros'la iletişeme geçmeliiyim hemen
Yine rezil oldunuzYok artık 😱 13 bölüm bari sürseydi. Warner Bros'la iletişeme geçmeliiyim hemen
Gerçek mi bu.😱
En iyisi Kadın'a başla.
Bİ DAHA TÖVBE, TVden silicem Cuma akşamları Vurgundayız Gülperiden sonraatv izleyene müstahak.
ohaaaa çok şaşırdım, yeni bi diziyle gelsin artıkUnutma Beni'nin Emine'si yarışıyor bu hafta. 😱 @mrt-06 @kerem @serhatt @xemrexxx @Harunnn60 @Billy Kane