Ooo sende yalnızsan vlla yalnızlar napsın ayollGüzel ve yalnız kanalım.. Hepinizle mücadele ederim Acur da dahil.
Ama malesef o geberdi Şimdi bu var pek seni düşünücek tipte olduğunuda sanmıyorum @sokak sanatiAynen eksik olmasın. @sokak sanati
Gebermesi super oldu
Çok gömdüm bu sezon yabancı ile katılanları bilemiyorum.
Mustiyi alsın hiper star ile Bugranın enerjisi birleşirse iyi olurGelecek sezon Rihanna ile katılsın @xBUGRAx
Çok gömdüm bu sezon yabancı ile katılanları bilemiyorum.
aaa valla unuttum
kız bu buğra delirmiş herhalde erkan petekkaya deniz çakır şimdi de meryoşum gelmiş diyolla diziye resmen fox u satıp bu diziye yatıracak gibi parayı 😱 @destere @mrt-06 @Yiğitt @ozmoturk @Dosi @vadikızı @cookies @AseratAynen eksik olmasın. @sokak sanati
Doğru olabilir ama site balon, pek güvenemedim.kız bu buğra delirmiş herhalde erkan petekkaya deniz çakır şimdi de meryoşum gelmiş diyolla diziye resmen fox u satıp bu diziye yatıracak gibi parayı 😱 @destere @mrt-06 @Yiğitt @ozmoturk @Dosi @vadikızı @cookies @Aserat
https://www.boxerdergisi.com.tr/mer...-petekkaya-ve-deniz-cakirla-basrollerde-40793
kız bu buğra delirmiş herhalde erkan petekkaya deniz çakır şimdi de meryoşum gelmiş diyolla diziye resmen fox u satıp bu diziye yatıracak gibi parayı 😱 @destere @mrt-06 @Yiğitt @ozmoturk @Dosi @vadikızı @cookies @Aserat
https://www.boxerdergisi.com.tr/mer...-petekkaya-ve-deniz-cakirla-basrollerde-40793
Patron çıldırdıda ki patron benim. Site de manidar olmuş.
kız konuyu niye boş bırakkıyorsunuz : ay yapım ın yeni sezon dizisinde kaan urgancıoğlu ve bergüzar korel başrol olicemiş @Çiğdem- sokak şeysine söyle de elemlensin O3 yapım da sen anlat karadeniz tutunca farah zeynep abdullahlı karadeniz dizisi çekecekmiş rizede total d için @Billy Kane @mesmeso61 @cookies @serhatt @destere @Aserat @ozmoturk @turkuazz @dreamyDoğru olabilir ama site balon, pek güvenemedim.
Ay Yapım dizisi de inşallah D imzalı olacakkız konuyu niye boş bırakkıyorsunuz : ay yapım ın yeni sezon dizisinde kaan urgancıoğlu ve bergüzar korel başrol olicemiş @Çiğdem- sokak şeysine söyle de elemlensin O3 yapım da sen anlat karadeniz tutunca farah zeynep abdullahlı karadeniz dizisi çekecekmiş rizede total d için @Billy Kane @mesmeso61 @cookies @serhatt @destere @Aserat @ozmoturk @turkuazz @dreamy
Berguzeri severim ecünnü değil , Emire yakışır @sokak sanati @kerem @serhatt @Yiğittkız konuyu niye boş bırakkıyorsunuz : ay yapım ın yeni sezon dizisinde kaan urgancıoğlu ve bergüzar korel başrol olicemiş @Çiğdem- sokak şeysine söyle de elemlensin O3 yapım da sen anlat karadeniz tutunca farah zeynep abdullahlı karadeniz dizisi çekecekmiş rizede total d için @Billy Kane @mesmeso61 @cookies @serhatt @destere @Aserat @ozmoturk @turkuazz @dreamy
Iyyy gına geldi senin saçma haberlerinden de ondan girmiyoz konuyakız konuyu niye boş bırakkıyorsunuz : ay yapım ın yeni sezon dizisinde kaan urgancıoğlu ve bergüzar korel başrol olicemiş @Çiğdem- sokak şeysine söyle de elemlensin O3 yapım da sen anlat karadeniz tutunca farah zeynep abdullahlı karadeniz dizisi çekecekmiş rizede total d için @Billy Kane @mesmeso61 @cookies @serhatt @destere @Aserat @ozmoturk @turkuazz @dreamy
Emire kart kaçar Bergü
Iyyy gına geldi senin saçma haberlerinden de ondan girmiyoz konuya
Saçlar gidince karizma da gitmiş