kız meryoşum netflix in osmanlı dizisi için karga seven yöneticileri ve yağmur & durul taylanla görüşmüş eee çiğdemin kenanı ve mehmet akif alakurt unun batırdığı fatih sultan mehmet in hayatını anca meryoşum topalayabilirdi zati
@Harunnn60 @Aserat @Yiğitt @MasacRE- @DarkLegenD @Sherlock @batuhankaralar @Dosi @vadikızı @dreamy @turkuazz @Billy Kane @Maskeli Fedai @ozgur2113 @ozmoturk
Ekli dosyayı görüntüle 64116
FSM lanetli Hala öğrenemediler mi @Forumdash @Çiğdem- @MasacRE-kız meryoşum netflix in osmanlı dizisi için karga seven yöneticileri ve yağmur & durul taylanla görüşmüş eee çiğdemin kenanı ve mehmet akif alakurt unun batırdığı fatih sultan mehmet in hayatını anca meryoşum topalayabilirdi zati
@Harunnn60 @Aserat @Yiğitt @MasacRE- @DarkLegenD @Sherlock @batuhankaralar @Dosi @vadikızı @dreamy @turkuazz @Billy Kane @Maskeli Fedai @ozgur2113 @ozmoturk
Ekli dosyayı görüntüle 64116
Hahaha gördüm ben de ya, rezillik. Kanalın bir haftadır yayınladığı hiçbir işi iyi gitmiyor. Zaten gündüz kuşağı da yoklarda, çok zor durumda.
Oysa aptallık yapmasaydı Jet Sosyete tekrarı yayınlıyor olabilirdi o gün. Beter olsun.
@Forumdash Çağatayı dünyaya rezil ettiği yetmedi vol 2 Emrenin kadınıyla geliyor
Meryem baskın bi karakterdi normal hayatta da bu resimde nerde göremedim
netflix e osmanlı dizisimi çekecekmişler bak bilmiyordum bunu
by ikiliye Osman sonant mi bu Faruk ve @batuhankaralar iyice delirdi.sss
Ayol senin macun gibi her şeyi yapar bunlar para içinSallamasyon olduğu yüz metre öteden belli. Ay Yapım ikinci kez Analar ve Anneler yapmaz.
Sana bundan lazımay bu içi geçmiş herif ne alaka ya Ay yapım iyice ucuza kaçmaya başladı
Bu şişmeymiş yeni öğrenmiştim