anası gibi duruyor Meryemnetflix in yeni dizisi için meryoşumla kaan urgancıoğlu düşünülüyormuş kız sokak şeysine yılın golünü atmış olurum doğruysaetiketleyiverin de kudursun
1 hafta sizle uğraşmasam da olur bu haberden sonra
@Dosi @MasacRE- @Darkelgend @MasacRE- @Maskeli Fedai @mrt-06
Alamadıysa bana yollasınay bu arada protector un 3 ve 4. sezonu için sinem kobala teklif gitmiş dmek kenandan randıman alamadı kızcağız@Forumdash @Çiğdem- @serhatt
![]()
![]()
![]()
Yamaç ödüller alırkan buda dünyaya rezil ediyor bizi![]()
![]()
@Forumdash @Harunnn60 @Yiğitt @sokak sanati @serhatt @xemrexxx
İnsallah Sana da danasi @destere düşer .ssanası gibi duruyor Meryem![]()
Uydur uydur ipe diz
Aman ne bakıyorsun bu adama ya, Çukur'u Çarpışma'yı falan eleştirdiği videoları da var ona bakarsanYamaç ödüller alırkan buda dünyaya rezil ediyor bizi![]()
![]()
@Forumdash @Harunnn60 @Yiğitt @sokak sanati @serhatt @xemrexxx
Çukurdan Akşın niye gebermiyoru paylaşmıştımAman ne bakıyorsun bu adama ya, Çukur'u Çarpışma'yı falan eleştirdiği videoları da var ona bakarsan![]()
Akşın'la işin içinden çıkamazsın al sana Çukur'daki tüm saçmalıklarÇukurdan Akşın niye gebermiyoru paylaşmıştım![]()
![]()
![]()
Akşın ve Muhafız yorumları ilgilendiriyor beni bir de karadenize marvel şeyi yapmış oda mantıklıydıAkşın'la işin içinden çıkamazsın al sana Çukur'daki tüm saçmalıklar
Aha bu da Çarpışma'daki 6 büyük hataBu kadar önem veriyorsan bu adamın dediklerine Çukur ile Çarpışma'yı da izleme o zaman
İşine gelmeyen şeylerde nasıl 3 maymunu oynuyorsun ama seni çakal seniAkşın ve Muhafız yorumları ilgilendiriyor beni bir de karadenize marvel şeyi yapmış oda mantıklıydı![]()
![]()
![]()
Maymunuda severiz sincap maymunları vardırİşine gelmeyen şeylerde nasıl 3 maymunu oynuyorsun ama seni çakal seni
![]()
Kesin vardır böyle bir haber.![]()
Ekli dosyayı görüntüle 64176
Neyseki üstte tek benim etiket olmuşta, alıntılayanlardan değilde tek senden bildirim almış oluyorum
kız bir daha @MasacRE- nin nickini başlarda etiketleme. Genelde onunki mani oluyor diğerlerine. Aklında bulunsun
Bu arada müsaitmisin diye sormuşsun saatler önce. Ozaman cevaba baksana![]()
![]()
Hasta ve yaşlı teyzeni bu işe bulaştırma lütfen rica edicim
anası gibi duruyor Meryem![]()
yiğit olmaz öyle şey demişti demiröen medya bizzat kendisi tokadı bastı yiğiteAkşın'la işin içinden çıkamazsın al sana Çukur'daki tüm saçmalıklar
Aha bu da Çarpışma'daki 6 büyük hataBu kadar önem veriyorsan bu adamın dediklerine Çukur ile Çarpışma'yı da izleme o zaman
Güçlü kadınlar bilmem nesine katildin videosu göremedimyiğit olmaz öyle şey demişti demiröen medya bizzat kendisi tokadı bastı yiğite![]()
![]()
![]()
@Aserat @xBUGRAx @mrt-06 @Forumdash @ozmoturk @DarkLegenD @turkuazz @dreamy @Maskeli Fedai
http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/...gn=dizi-icin-turkiyede-41088693&utm_term=post
anası gibi duruyor Meryem![]()
Aman ne bakıyorsun bu adama ya, Çukur'u Çarpışma'yı falan eleştirdiği videoları da var ona bakarsan![]()
Güçlü kadınlar bilmem nesine katildin videosu göremedim![]()
biricik dizim elif in yapımcısı kanal d de günlük dizi yapacakmış elifciğimin başarısıdalga dalga yayılıyor; büyüyünce çiğdem ve serhat gibileri gebertmesi için özel olarak yetiştiriyorum onu![]()
@Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @turkuazz @dreamy @Dosi @vadikızı @DarkLegenD @kerem @mrt-06 @Maskeli Fedai @ozmoturk @denizz19 @ozgur2113
Ekli dosyayı görüntüle 64280
şöyle düşün focus film rekabetigörünce daha da iyi diziler yapmak zorunda kalırYazıklar olsun ya.. Yıllarca savundum bu diziyi forumda...