En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Masalcı dede diyeceğim bundan sonra sana @xemrexxx :A :A
Ayy onun dedeliğide tontiş yerine ürkütücü :A :A :A @xemrexxx @mrt-06 @serhatt
depositphotos_193293964-stock-video-old-wizard-fantasy-fairy-tale.jpg

Çukurdan Akşın niye gebermiyoru paylaşmıştım :F :F :F
Akşın'la işin içinden çıkamazsın al sana Çukur'daki tüm saçmalıklar :A

Aha bu da Çarpışma'daki 6 büyük hata :A Bu kadar önem veriyorsan bu adamın dediklerine Çukur ile Çarpışma'yı da izleme o zaman :A

Aha bu da Çarpışma'daki 6 büyük hata :A Bu kadar önem veriyorsan bu adamın dediklerine Çukur ile Çarpışma'yı da izleme o zaman :A
Akşın ve Muhafız yorumları ilgilendiriyor beni bir de karadenize marvel şeyi yapmış oda mantıklıydı :A :A :A

Kesin vardır böyle bir haber. :F

Ekli dosyayı görüntüle 64176
Neyseki üstte tek benim etiket olmuşta, alıntılayanlardan değilde tek senden bildirim almış oluyorum :A
kız bir daha @MasacRE- nin nickini başlarda etiketleme. Genelde onunki mani oluyor diğerlerine. Aklında bulunsun :A

Bu arada müsaitmisin diye sormuşsun saatler önce. Ozaman cevaba baksana :bağır: :A

:A:AHasta ve yaşlı teyzeni bu işe bulaştırma lütfen rica edicim

Masalcı dede diyeceğim bundan sonra sana @xemrexxx :A :A

anası gibi duruyor Meryem :F

yiğit olmaz öyle şey demişti demiröen medya bizzat kendisi tokadı bastı yiğite:A :A :A :A @Aserat @xBUGRAx @mrt-06 @Forumdash @ozmoturk @DarkLegenD @turkuazz @dreamy @Maskeli Fedai

http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/...gn=dizi-icin-turkiyede-41088693&utm_term=post

Son düzenleme:

anası gibi duruyor Meryem :F

Aman ne bakıyorsun bu adama ya, Çukur'u Çarpışma'yı falan eleştirdiği videoları da var ona bakarsan :A

Güçlü kadınlar bilmem nesine katildin videosu göremedim :A

biricik dizim elif in yapımcısı kanal d de günlük dizi yapacakmış elifciğimin başarısıdalga dalga yayılıyor; büyüyünce çiğdem ve serhat gibileri gebertmesi için özel olarak yetiştiriyorum onu :bhr: :oley: @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @turkuazz @dreamy @Dosi @vadikızı @DarkLegenD @kerem @mrt-06 @Maskeli Fedai @ozmoturk @denizz19 @ozgur2113
upload_2019-1-22_19-6-33.jpeg