Emraha ve Celesuna bin basarBıyıklı da bıyıksız da Bi halta benzemiyor
Yolda rasgele birilerine sorsan bile Celasun Ve Emrahı tercih ederlerEmraha ve Celesuna bin basar
Bihteri severim ama yine de Çağatay'dan kıskanırım
Abla kardeş mi olacaklarmış.
İlk anne oğul dizisi olarak düşünmüştüm aslında.ablası @Çiğdem- olan birine göre fantezi dünyan çok küçük
x li sitelerde en çok aranan tür 😱İlk anne oğul dizisi olarak düşünmüştüm aslında.
Beren Saat büyük kalır gibi ya, keşke olsalar ama yine de.
Etrafında onca genç varken niye o ergen niye
hmmm demek kendine ednan bey yerine firdevs hanımı seçtinEtrafında onca genç varken niye o ergen niye
Beğenmedim videoyu. Çağatay çok ergen durmuşhmmm demek kendine ednan bey yerine firdevs hanımı seçtinkim kardashianın babası gibi oluvericen bu yaştan sonra
eee tabi sen @Çiğdem- ka düşmediğin için sıbyancı olarak anılmak istemiyorsun haklısın faruk bey amcaBeğenmedim videoyu. Çağatay çok ergen durmuş
Bihteri severim ama yine de Çağatay'dan kıskanırım
Abla kardeş mi olacaklarmış.
ablası @Çiğdem- olan birine göre fantezi dünyan çok küçük
İlk anne oğul dizisi olarak düşünmüştüm aslında.
x li sitelerde en çok aranan tür 😱
Beren Saat büyük kalır gibi ya, keşke olsalar ama yine de.
Aaa demek ki Çağatay perdesinin gözlerinden kalkması için Beren ile anılması gerekiyormuşEtrafında onca genç varken niye o ergen niye
Yakıştırsam zaten ben de paylaşirdimAaa demek ki Çağatay perdesinin gözlerinden kalkması için Beren ile anılması gerekiyormuş@sokak sanati
Aaa iyi olmuş siz bu zibidinin ne mal olduğunu anlıcaksanız eğer Beren ile olur inşYakıştırsam zaten ben de paylaşirdimMeryemle kıvanç da yakışmıyor bence
UUUU bu hamle seni Rüzgar Erkoç gibi yapacak belli kiAaa iyi olmuş siz bu zibidinin ne mal olduğunu anlıcaksanız eğer Beren ile olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?