En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Meryem'de entrika yüzü yok zorlama bence. :A

Daha mantıklıymış o evet ama onların atası Pembe'dir. :A
şu resme bir bak 1001 yüz göreceksin meryoşta:A
dfgdfhgdf.png

Aramızda Kalsın Vadi'nin, Canım Ailem de Binbir Gece ve Yaprak Dökümü'nün karşısında yarışmıştı yani bize bir şey olmaz. :A
ayol o eskidendi kaliteye değer veren reyting sistemi yok oldu devir ağır total devri @denizz19 devri :A

kanal 7 deki hint dizileri güzel ya ben bakıyorum onlara deli divane çok güzel:D
ay işte dediğimin kanıtı kız senle çiğdem bir diziyi beğeniyorsa o diziden kaçıcan izlemicen :F

o logo sana her şeyi altın gibi gösteriyordu oysa ki:A
Yok ben o zamanlarda Hürrem'i sevmezdim. :A Biz rüzgara göre yön değiştirmeyiz ilk bölümden beri Mahidevran yani Nur Fettahoğlu'cuydum. :A

Keşke Kösem bizde olsaydı ya, belki yine MY havası olurdu. Fox'a hiç yakıştıramıyorum hele tarihi dizi. .ss

Yok ben o zamanlarda Hürrem'i sevmezdim. :A Biz rüzgara göre yön değiştirmeyiz ilk bölümden beri Mahidevran yani Nur Fettahoğlu'cuydum. :A

Keşke Kösem bizde olsaydı ya, belki yine MY havası olurdu. Fox'a hiç yakıştıramıyorum hele tarihi dizi. .ss
neyse ki meryoşum deniz çakır,cansu dere,neboş,okan yalabık ve nur fettahoğlu karşısında entrika gücünü kanıtladı nanik sana:D