En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim kontrolüm altında olmayan diziler öyle çöker işte:A Litfen şunu anlayın pls Kenan, Kıvanç ve Çağatay'ın dizileri benden sorulur. Bugun yarın şirketimize Kerem Bursin de teşrif edecekler. Bomba gibi gelicez:A
kıvançın son dizi yayından kaldırıldı
kenanın ezel 4 lü karadayı 5 li reytingler aldı son bölümlerde
çağatayın medcozuru da son bölümler cozuttu

kontrolün hiç iyi değil :A

kıvançın son dizi yayından kaldırıldı
kenanın ezel 4 lü karadayı 5 li reytingler aldı son bölümlerde
çağatayın medcozuru da son bölümler cozuttu

kontrolün hiç iyi değil :A
Ezel zamanı ceo değildim. Karadayı son sezon zamanı Ceo'luğa daha yeni atanmiştim, işim başımdan aşkındı ve foruma bile gelememiştim( 😛 ) artık Ceo'luğa aliştim düzeni kurdum herkes işinin başında:A

Hürrem&Sülüman aşkı letonyada artık konusunu açmıyorum pek sıkıldım :) ama faruk @Forumdash bir yerlerde görür de x'li emre my haberi kaçırmış demesin diye buraya bırakayım şunu da:D @cookies @vadikızı @Çiğdem- @gizem ak @mrt-06 @ozgur2113 @Harunnn60 @eskici @Aserat
trhtrht.png

zönk (b) o değil de bu raci totoşu meryoşla reklam yapıyor gibi geliyor bana konuk alacak ama bin kere haber çıktı .ss macun da meryoşlu haberlerden sonra arap ve rus fanlar edinmişti neyse ben gidip bu oyunu bozayım :A
Fotoşoku sana uyarladım "Fotoemredir" espri yani. Allahım esprimi açıklıyorum. :(

Raci ile baş edemezsin. .ss

Ranini çevirtmiş :A

Bizim diziyi övmüşler. Senin sülümanı Tayyip'le anmişlar:X Konu Tayyip'e gelmese anacakları yokmuş:F

http://www.ranini.tv/haber/18407/1/guney-amerikalilar-turk-dizilerini-neden-seviyorlar

Bu haber de balon çıkar bence. :D
Arka sokaklarda mesutu istihbarat kaçıracak bence mit yada başka istihbarat ama Faruk bunu yapmaz Ekibe bence başka istihbarat Amerika istihbaratı suriye istihbaratı rus istihbaratı da olabilir Amerikanın sırrı o özel ekipteydi

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne zamandır dömostırosyon yapmıyordum neyse şili'nin en popüler sitesi biobiochile.com (bu da kanıtı :F http://www.alexa.com/topsites/countries/CL ) da kadın oyuncularımız ve en çok okunan haberleri meryoşum cansu-beroş-tubişin toplamından fazla okunmuş:A şili halkının tubişi kaale almaması @FurkanTB Yİ Kahrederken @Çiğdem- ve @vadikızı şer itifakı tüm bu haberlere üzülmüş neticedehepsi kadın hepsi güzel :D neyse meryoş haberleri dışında sadece çift olarak halit-bergüzar haberleri 100 bin okunmayı aşıyor :D @Yiğitt @mrt-06 @cookies @Aserat @Harunnn60 @eskici @MayısKralı @gizem ak @Forumdash
okunma sayılarını kırmızı dörtgen içine aldım :F
fdhdf.png
fdgfdhfh.png
rgregre.png
dfbfdhfd.png

ah yavtum ah sana aciyorum avundugu seylere bak Ucankus vievleriyle ne farki var bunun cahilat

ne zamandır dömostırosyon yapmıyordum neyse şili'nin en popüler sitesi biobiochile.com (bu da kanıtı :F http://www.alexa.com/topsites/countries/CL ) da kadın oyuncularımız ve en çok okunan haberleri meryoşum cansu-beroş-tubişin toplamından fazla okunmuş:A şili halkının tubişi kaale almaması @FurkanTB Yİ Kahrederken @Çiğdem- ve @vadikızı şer itifakı tüm bu haberlere üzülmüş neticedehepsi kadın hepsi güzel :D neyse meryoş haberleri dışında sadece çift olarak halit-bergüzar haberleri 100 bin okunmayı aşıyor :D @Yiğitt @mrt-06 @cookies @Aserat @Harunnn60 @eskici @MayısKralı @gizem ak @Forumdash
okunma sayılarını kırmızı dörtgen içine aldım :F
Ekli dosyayı görüntüle 51871 Ekli dosyayı görüntüle 51872 Ekli dosyayı görüntüle 51873 Ekli dosyayı görüntüle 51874
ah yavtum ah sana aciyorum avundugu seylere bak Ucankus vievleriyle ne farki var bunun cahilat

aa gülüm insan bişr okur da yazar ne diyoruz şilinin en çok okunan sitesi ahan da görselli koyayım :))) haber-spor-tv her şey var
fgfddfhhdf.png

bu da uçankul sırasına bak türkiyedeki sadece magazin olmasına girmiyorum bile :D
dfgfdgfd.png

gülüm benim şimdiden bahsediyorum ben de zati sen hala 2009 da asi de kalmışsın :A
ortadoğu dışına çıkamayan ufak bir şöhret sadece seninkisi :D
ahaha ortadoguna cikamayan mi butun duyu organlarini kapat hicbiri bi ise yaramiyor bari elektrik yakmasin bana elin almanyalisini savunma bak daha fena syler yazarim git isine

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking