Ahahah asıl en büyük rakibin ay yapımbiz yaparız da eceye niye yapalım endemole yaparız böyle bişiyi aydirik yapım rakibimiz değil şu anda![]()
Ahahah asıl en büyük rakibin ay yapımbiz yaparız da eceye niye yapalım endemole yaparız böyle bişiyi aydirik yapım rakibimiz değil şu anda![]()
la kara sevda 4 küsürde bıraktıAhahah asıl en büyük rakibin ay yapımEn kötü dizimiz 6 alıyor
![]()
Benim kontrolüm altında olmayan diziler öyle çöker iştela kara sevda 4 küsürde bıraktı![]()
kıvançın son dizi yayından kaldırıldıBenim kontrolüm altında olmayan diziler öyle çöker işteLitfen şunu anlayın pls Kenan, Kıvanç ve Çağatay'ın dizileri benden sorulur. Bugun yarın şirketimize Kerem Bursin de teşrif edecekler. Bomba gibi gelicez
![]()
Ezel zamanı ceo değildim. Karadayı son sezon zamanı Ceo'luğa daha yeni atanmiştim, işim başımdan aşkındı ve foruma bile gelememiştim( 😛 ) artık Ceo'luğa aliştim düzeni kurdum herkes işinin başındakıvançın son dizi yayından kaldırıldı
kenanın ezel 4 lü karadayı 5 li reytingler aldı son bölümlerde
çağatayın medcozuru da son bölümler cozuttu
kontrolün hiç iyi değil![]()
Fotoemredir bu.Hürrem&Sülüman aşkı letonyada artık konusunu açmıyorum pek sıkıldımama faruk @Forumdash bir yerlerde görür de x'li emre my haberi kaçırmış demesin diye buraya bırakayım şunu da
@cookies @vadikızı @Çiğdem- @gizem ak @mrt-06 @ozgur2113 @Harunnn60 @eskici @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 51870
zönkFotoemredir bu.![]()
Fotoşoku sana uyarladım "Fotoemredir" espri yani. Allahım esprimi açıklıyorum.zönko değil de bu raci totoşu meryoşla reklam yapıyor gibi geliyor bana konuk alacak ama bin kere haber çıktı .ss macun da meryoşlu haberlerden sonra arap ve rus fanlar edinmişti neyse ben gidip bu oyunu bozayım
![]()
meryoşun castin biber fanı kıvamındaki rus fanfinifonlarını çağırırımFotoşoku sana uyarladım "Fotoemredir" espri yani. Allahım esprimi açıklıyorum.
Raci ile baş edemezsin. .ss
Ranini çevirtmiş
Bizim diziyi övmüşler. Senin sülümanı Tayyip'le anmişlarKonu Tayyip'e gelmese anacakları yokmuş
![]()
http://www.ranini.tv/haber/18407/1/guney-amerikalilar-turk-dizilerini-neden-seviyorlar
Arka sokaklarda mesutu istihbarat kaçıracak bence mit yada başka istihbarat ama Faruk bunu yapmaz Ekibe bence başka istihbarat Amerika istihbaratı suriye istihbaratı rus istihbaratı da olabilir Amerikanın sırrı o özel ekipteydiBu haber de balon çıkar bence.![]()
ah yavtum ah sana aciyorum avundugu seylere bak Ucankus vievleriyle ne farki var bunun cahilatne zamandır dömostırosyon yapmıyordum neyse şili'nin en popüler sitesi biobiochile.com (bu da kanıtıhttp://www.alexa.com/topsites/countries/CL ) da kadın oyuncularımız ve en çok okunan haberleri meryoşum cansu-beroş-tubişin toplamından fazla okunmuş
şili halkının tubişi kaale almaması @FurkanTB Yİ Kahrederken @Çiğdem- ve @vadikızı şer itifakı tüm bu haberlere üzülmüş neticedehepsi kadın hepsi güzel
neyse meryoş haberleri dışında sadece çift olarak halit-bergüzar haberleri 100 bin okunmayı aşıyor
@Yiğitt @mrt-06 @cookies @Aserat @Harunnn60 @eskici @MayısKralı @gizem ak @Forumdash
okunma sayılarını kırmızı dörtgen içine aldım
Ekli dosyayı görüntüle 51871 Ekli dosyayı görüntüle 51872 Ekli dosyayı görüntüle 51873 Ekli dosyayı görüntüle 51874
aa gülüm insan bişr okur da yazar ne diyoruz şilinin en çok okunan sitesi ahan da görselli koyayımah yavtum ah sana aciyorum avundugu seylere bak Ucankus vievleriyle ne farki var bunun cahilat
seni figuraninla basbasa birkiyorum boyle avunmalara biz girmeyiz sizin gibi figuran asiklari icindir bu tarz seyleraa gülüm insan bişr okur da yazar ne diyoruz şilinin en çok okunan sitesi ahan da görselli koyayım)) haber-spor-tv her şey var
Ekli dosyayı görüntüle 51878
bu da uçankul sırasına bak türkiyedeki sadece magazin olmasına girmiyorum bile
Ekli dosyayı görüntüle 51879
tabi canım siz zaten haberde tuba ve dizisi yok diye bbc yi kaale almamıştınızseni figuraninla basbasa birkiyorum boyle avunmalara biz girmeyiz sizin gibi figuran asiklari icindir bu tarz seyler
tabi canım siz zaten haberde tuba ve dizisi yok diye bbc yi kaale almamıştınız![]()
simdi starlik viev lerle olculuyorbiz onlari geceli yillar alditabi canım siz zaten haberde tuba ve dizisi yok diye bbc yi kaale almamıştınız![]()
gülüm benim şimdiden bahsediyorum ben de zati sen hala 2009 da asi de kalmışsınsimdi starlik viev lerle olculuyorbiz onlari geceli yillar aldi
biricik afk ciğin şili de yayınlanacakmış büyük ihtimal iyi izlenir ben de kpa-medcezir ve karadayı ile karşılaştırarak konusunu açarımFotoşoku sana uyarladım "Fotoemredir" espri yani. Allahım esprimi açıklıyorum.
Raci ile baş edemezsin. .ss
ahaha ortadoguna cikamayan mi butun duyu organlarini kapat hicbiri bi ise yaramiyor bari elektrik yakmasin bana elin almanyalisini savunma bak daha fena syler yazarim git isinegülüm benim şimdiden bahsediyorum ben de zati sen hala 2009 da asi de kalmışsın
ortadoğu dışına çıkamayan ufak bir şöhret sadece seninkisi![]()