bu diziden iyi işte bu dizinin fragmanı çok tırt olmuşneyi varmış battal gazinin
bu diziden iyi işte bu dizinin fragmanı çok tırt olmuşneyi varmış battal gazinin
aaa şimdi gördüm bu diziyi ben forumda konusu açıldıda benmi kaçırdım ayollbu diziden iyi işte bu dizinin fragmanı çok tırt olmuş
yok açılmadı dahaaaa şimdi gördüm bu diziyi ben forumda konusu açıldıda benmi kaçırdım ayoll
@Yiğitt tembelliği yüzünden haberimiz yok diziden ayollyok açılmadı daha
ay işte trt yine uydurma tarih yapacak belli ki bu da filinta gibi maliyetten biter diriliş varken bu tarz dizilere reklam vermez kimse@Yiğitt tembelliği yüzünden haberimiz yok diziden ayoll
ama vatan haini varken bu diziy ne gerek var
filinta 1.sezonu çok güzeldi ama 2.sezonu polisiyeden çıktılar kılıç kalkan ertuğrul yapmaya çalıştıştılar orada kaybettiler bence maliyattan daha çokay işte trt yine uydurma tarih yapacak belli ki bu da filinta gibi maliyetten biter diriliş varken bu tarz dizilere reklam vermez kimse
bak kız arap panpalarım diyor ki bunlar instagram türkiyede 2 milyon takipçiyi geçen kişiler tubişle beroş yok o zaman onlar türkiyede star değil sonucuna ulaşmışlar tabisi de kavga çıkmış destere ve dream ortaklaşa araplara girmiş @eskici @cookies @Forumdash @MayısKralı @vadikızı @mrt-06 @ozgur2113filinta 1.sezonu çok güzeldi ama 2.sezonu polisiyeden çıktılar kılıç kalkan ertuğrul yapmaya çalıştıştılar orada kaybettiler bence maliyattan daha çok
Ne ka güzel ne ka güzel rus kızlardan sonra böyle rağbet ne ka güzelyine bize muhtaç kaldı tayyip kulumuz @Çiğdem- @Yiğitt @denizz19 @Aserat @Forumdash @eskici @cookies @vadikızı @gizem ak
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Rus ve Türk medya mensuplarının sorularını da yanıtladı. Harry Porter filminin çekildiği alanın yoğun ziyaretçi aldığı ve aynı şekilde Muhteşem Yüzyıl dizisinin çekildiği alanın da turizme açılması ve Türk dizi yıldızlarının Rusya'ya davetine yönelik Rus basın mensuplarının sorusunu yanıtlayan Nabi Avcı, Türkiye'de televizyon dizilerindeki aktörlerin Rusya'ya davet edilebileceğini söyledi.
zönkNe ka güzel ne ka güzel rus kızlardan sonra böyle rağbet ne ka güzel
Cansu durdu durdu turnayı gözünden vurdu diyosunYılin dizisi gekiyor @Forumdash giller çatliyor @gizem ak @Harunnn60 @cookies @MayısKralı Ekli dosyayı görüntüle 51746 @ozgur2113@mrt-06 peruda karagülün yerine biricik dizim elif başliyormuş
Şapşal çocuk diğer çıkan haberlerde yaptığım yorumlarıma bak Ayrıca az önce erkek başrol diye açılan haberde resimleri paylaştımYılin dizisi gekiyor @Forumdash giller çatliyor @gizem ak @Harunnn60 @cookies @MayısKralı Ekli dosyayı görüntüle 51746 @ozgur2113 @mrt-06 peruda karagülün yerine biricik dizim elif başliyormuş
Neticede cansuyu elden kaçirmisiniz büyük skandalŞapşal çocuk diğer çıkan haberlerde yaptığım yorumlarıma bak Ayrıca az önce erkek başrol diye açılan haberde resimleri paylaştım
Ben neden bu diziye sahip çıkıyorum? Ben yolladım Cansuya bu diziyi Ay yapım ceosu olarak ek iş yapıyorum MF'de paraya gözüm doymuyorNeticede cansuyu elden kaçirmisiniz büyük skandal
03 e de bi el at dizileri tutmuyor bi kyg tuttu onuda 4 ün üstündeyken bitirdilerBen neden bu diziye sahip çıkıyorum? Ben yolladım Cansuya bu diziyi Ay yapım ceosu olarak ek iş yapıyorum MF'de paraya gözüm doymuyor
O3'ün ceosu @xemrexxx ona yüklen03 e de bi el at dizileri tutmuyor bi kyg tuttu onuda 4 ün üstündeyken bitirdiler
Asıl sana hoşt, meryem orda değil mi hala GK, KTY yi izlemiyormuydunHoşt arap panpalarin ceo su ben olmam endemol desen neyse
İzlemekle olacaksa bu is herkes erler filmci Olur 50 yillik şirketAsıl sana hoşt, meryem orda değil mi hala GK, KTY yi izlemiyormuydun