meryoş ay yapınla anlaştı diye kulis haberi yapacaksan açma benceŞimdi bombe bi haber açıcam sana çatlayacan(üşenmem umarım)
ya da son dizisi remake haberi falan
meryoş ay yapınla anlaştı diye kulis haberi yapacaksan açma benceŞimdi bombe bi haber açıcam sana çatlayacan(üşenmem umarım)
Ben paylaşacaktım, o gün @cookies nerede deyip duruyordu![]()
Oha über seksi olmuş
Cesur ve güzel dizisi mantıken uyarlanmaz kaç senlik dizi yahuay furkiş kulumuz twitterdan güldürmeye devam ediyor kaç kere dedik o ödül dizi değil pembe dizi ödülü diye hem ödül aldık diye sevinip hem de pembe dizi diyememek üzücü@Forumdash o dziyi uyarlamayacaklarını söylemişti bu arada
22 yıllık dizi unutma beninin amerikan versiyonu @mrt-06
@Çiğdem- @Yiğitt @eskici @cookies
@denizz19 senin baran şamverdi fox ta begüm bingören ve özge özderle yeni bir total diziye başlıyormuş hayırlı olsun@mrt-06 @ozgur2113
Gerçekten 22 yıldır devam ediyor mu? Ne konu buluyorlar ki? Günlük dizi mi?ay furkiş kulumuz twitterdan güldürmeye devam ediyor kaç kere dedik o ödül dizi değil pembe dizi ödülü diye hem ödül aldık diye sevinip hem de pembe dizi diyememek üzücü@Forumdash o dziyi uyarlamayacaklarını söylemişti bu arada
22 yıllık dizi unutma beninin amerikan versiyonu @mrt-06
@Çiğdem- @Yiğitt @eskici @cookies
@denizz19 senin baran şamverdi fox ta begüm bingören ve özge özderle yeni bir total diziye başlıyormuş hayırlı olsun@mrt-06 @ozgur2113
dream kulumuz aklınca tubişinin dizisini başarılı ilan etmeye kalktı ancak 1. olan bold and beautiful (cesur ve güzel) e birincilik ödülü 23 milyonluk izleyicisiyle gitti bunu diyince biz, dream köpürdü zira my-binbir gece-fgsn-aşkımemnu-sıla gibi diziler 200 milyonu geçmişken asi nin izleyici sayısı dreami iüzdü ve köpürttüCesur ve güzel dizisi mantıken uyarlanmaz kaç senlik dizi yahuasi ve sabun köpüğü ödülü tartişmasını mı diyorsun?
bi ara böyle tartişma vardı(foruma ilk üye olduğum zamanlarda)
![]()
1987-2009 arasında yayınlanmış konusu ne bilmiyorum ama pemnbe dizi işte bir köşk-konak vardır zenginler memeli oğlanlar silikonlu kadınlar entrika falanGerçekten 22 yıldır devam ediyor mu? Ne konu buluyorlar ki? Günlük dizi mi?
Köşk konak olsa ne olacak 22 yıl landream kulumuz aklınca tubişinin dizisini başarılı ilan etmeye kalktı ancak 1. olan bold and beautiful (cesur ve güzel) e birincilik ödülü 23 milyonluk izleyicisiyle gitti bunu diyince biz, dream köpürdü zira my-binbir gece-fgsn-aşkımemnu-sıla gibi diziler 200 milyonu geçmişken asi nin izleyici sayısı dreami iüzdü ve köpürttü@Çiğdem-
1987-2009 arasında yayınlanmış konusu ne bilmiyorum ama pemnbe dizi işte bir köşk-konak vardır zenginler memeli oğlanlar silikonlu kadınlar entrika falan![]()
abd de öyle çok dizi var 15-20 yılı devirenKöşk konak olsa ne olacak 22 yıl lanO dizinin senaristlerinin gidip elini öpeceğim.
Unutma Beni bile 8 sene dayandı.
Dizi hala devam ediyormuş @mrt-06 bizde 2004 ve 2005 de flashta bile yayınlanmişdream kulumuz aklınca tubişinin dizisini başarılı ilan etmeye kalktı ancak 1. olan bold and beautiful (cesur ve güzel) e birincilik ödülü 23 milyonluk izleyicisiyle gitti bunu diyince biz, dream köpürdü zira my-binbir gece-fgsn-aşkımemnu-sıla gibi diziler 200 milyonu geçmişken asi nin izleyici sayısı dreami iüzdü ve köpürttü@Çiğdem-
1987-2009 arasında yayınlanmış konusu ne bilmiyorum ama pemnbe dizi işte bir köşk-konak vardır zenginler memeli oğlanlar silikonlu kadınlar entrika falan![]()
abd de öyle çok dizi var 15-20 yılı deviren![]()
OhaDizi hala devam ediyormuş @mrt-06 bizde 2004 ve 2005 de flashta bile yayınlanmiş![]()
Şu dönemde senaryo başrollerin torunları olmuş, onların sorunlarıyla ilgileniyorlarOhaDizide neler dönmüştür kim bilir şoför evin genç kızıyla, genç kız bahçıvanla, bahçıvan şoförle sonra genç kız şoför ve bahçıvanla bla bla.
![]()
dream kulumuz aklınca tubişinin dizisini başarılı ilan etmeye kalktı ancak 1. olan bold and beautiful (cesur ve güzel) e birincilik ödülü 23 milyonluk izleyicisiyle gitti bunu diyince biz, dream köpürdü zira my-binbir gece-fgsn-aşkımemnu-sıla gibi diziler 200 milyonu geçmişken asi nin izleyici sayısı dreami iüzdü ve köpürttü@Çiğdem-
bergüzarın fanları bergüzara doğum günü hediyesi olarak afrikadaki insanlara su kuyusu yaptırmış daha önce de kütüphane açtırmışlardı işte fan var bir de gazoz kapakları varbir de parlakların fanları @Çiğdem- @Yiğitt @vadikızı şeytan üçgeni var
neyse bu vesileyle bergüzarı elinden kaçıran @Forumdash ve @batuhankaralar ın şirketi bir kez daha kınıyorum
@gizem ak @Aserat @eskici @cookies @destere
ay resim yüklenmiyor her resme boyut çok büyük diyor .ss @OzaN neyse linki
http://www.mynet.com/magazin/detay/guncel/berguzar-korel-su-kuyusu/91085/
guzel ve hayirli is bos bos tt yapmak yerine sevap isler gormek guzelbergüzarın fanları bergüzara doğum günü hediyesi olarak afrikadaki insanlara su kuyusu yaptırmış daha önce de kütüphane açtırmışlardı işte fan var bir de gazoz kapakları varbir de parlakların fanları @Çiğdem- @Yiğitt @vadikızı şeytan üçgeni var
neyse bu vesileyle bergüzarı elinden kaçıran @Forumdash ve @batuhankaralar ın şirketi bir kez daha kınıyorum
insanlarında faydanalabileceği şeyler bence güzel düşünülmüşbergüzarın fanları bergüzara doğum günü hediyesi olarak afrikadaki insanlara su kuyusu yaptırmış daha önce de kütüphane açtırmışlardı işte fan var bir de gazoz kapakları varbir de parlakların fanları @Çiğdem- @Yiğitt @vadikızı şeytan üçgeni var
neyi varmış battal gazininbu ka total bir fragman daha görmedim battal gazi filmleri daha iyi@Çiğdem- @Yiğitt @cookies @Forumdash @Aserat @eskici @Harunnn60 @Aserat