tövbe tövbe o okla popondan vurur inşkız baksana burada oğlan sana hareket çekmiş ee tabi @mrt-06 @yatuarsa ve @Bully nin savunduğu da bu ka olur
Ekli dosyayı görüntüle 52028
tövbe tövbe o okla popondan vurur inşkız baksana burada oğlan sana hareket çekmiş ee tabi @mrt-06 @yatuarsa ve @Bully nin savunduğu da bu ka olur
kız bu arada meryoşumun eski partneri sen, @vadikızı @Yiğitt ittifakını çatlatıyor gibi
Ekli dosyayı görüntüle 52029
bu hangi dizi be meryeme bakkız bu arada meryoşumun eski partneri sen, @vadikızı @Yiğitt ittifakını çatlatıyor gibi
Ekli dosyayı görüntüle 52029
almanyada bir dizi ne bileyimbu hangi dizi be meryeme bak![]()
Daha önce paylaşmıştın. .ss Kendini tekrar etmeye başladın. .s İşte beni rol model alsan bunlar olmaz her zaman yeniliyorum kendimi.kız baksana burada oğlan sana hareket çekmiş ee tabi @mrt-06 @yatuarsa ve @Bully nin savunduğu da bu ka olur
bir kere ben günde 80 şey paylaşıyom sen 10 .ssDaha önce paylaşmıştın. .ss Kendini tekrar etmeye başladın. .s İşte beni rol model alsan bunlar olmaz her zaman yeniliyorum kendimi.![]()
aaa meryem yurt dısı dizilerindede oyndı yani hiç türkiyeye bulaşmasaymıs keşkealmanyada bir dizi ne bileyim![]()
aaa parlak oğlanla oynamış hiç kıskanmıyon mu 😱aaa meryem yurt dısı dizilerindede oyndı yani hiç türkiyeye bulaşmasaymıs keşke![]()
sen kıskan bee banane meryemi sen seviyorsunaaa parlak oğlanla oynamış hiç kıskanmıyon mu 😱
![]()
nasıl yani vadi yapamıcakmı darbe filmini 😱kız @Çiğdem- senin vadinin darbe filmi de gitti bu film gerçekleşirse senin neconun film rezil olurgerçi fetö y oynaması içni teklif giden adam 85 yaşındaymış filmi tamamlaybilme şansı %50
@Yiğitt @cookies @Forumdash @Aserat @mrt-06 @vadikızı @DarkLeqenD @Maskeli Fedai @eskici
http://aa.com.tr/tr/kultur-sanat/paralel-darbe-film-olacak/651738
bu adanlar da yapacakmışnasıl yani vadi yapamıcakmı darbe filmini 😱
Daha önce paylaşmıştın. .ss Kendini tekrar etmeye başladın. .s İşte beni rol model alsan bunlar olmaz her zaman yeniliyorum kendimi.![]()
ay şimdi de vazgeçti diye haber çıkmış resmen atacanın doğan medyası kendiyle çalışmayanları karalıyor.ss @Forumdash @Aserat @eskicisen kıskan bee banane meryemi sen seviyorsun![]()
![]()
![]()
bir gün oynayacak bir gün oynamayacak diyorlar ne bu böyleay şimdi de vazgeçti diye haber çıkmış resmen atacanın doğan medyası kendiyle çalışmayanları karalıyor.ss @Forumdash @Aserat @eskici
http://www.hurriyet.com.tr/meryem-uzerli-eskiya-dunyaya-hukumdar-olmazda-rol-alacak-mi-40230661
Havalara bak sanırsın bir önceki dizisi reyting rekoru kırdı, 0 reytinge düşüp sezonun en düşük reytingli dizisi oldu birde çok başarılıymış gibi en çok izlenen dizilerden EDHO'ya girip rolünü beğenmiyor?!ay şimdi de vazgeçti diye haber çıkmış resmen atacanın doğan medyası kendiyle çalışmayanları karalıyor.ss @Forumdash @Aserat @eskici
http://www.hurriyet.com.tr/meryem-uzerli-eskiya-dunyaya-hukumdar-olmazda-rol-alacak-mi-40230661
resmen meryoşum üzerinden reklam yapıyor pis raci kart raci.ssbir gün oynayacak bir gün oynamayacak diyorlar ne bu böyle![]()
sana mı soracak neticede star kadınHavalara bak sanırsın bir önceki dizisi reyting rekoru kırdı, 0 reytinge düşüp sezonun en düşük reytingli dizisi oldu birde çok başarılıymış gibi en çok izlenen dizilerden EDHO'ya girip rolünü beğenmiyor?!
Al sana olmamışresmen meryoşum üzerinden reklam yapıyor pis raci kart raci.ss
sana mı soracak neticede star kadınayrıca haber komik olmuş konuk oyuncu olacağı dizide rol sırasına niye baksın meryoşum resmen havuz medyası
![]()