En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ay sanki çok kaliteli işler yaptı da :A iiyi olanlar da hep sorunluydu:A
Her işimizle damga vurduk bak şimdi genel olarak ele alırsak 90'ların sonunu Ruhsar ile 2000'lerin başını Hayat Bilgisi ile 2008'li yılları Selena ile 2010'lu yılların başlangını Yahşi Cazibe ile 2011'i Pis Yedili ile 2013'ü Arkanın Dikmeni ile damga vurduk! Hadi bakalım Meryem bu kadar başarıya imza atsın da göreyim!

Her işimizle damga vurduk bak şimdi genel olarak ele alırsak 90'ların sonunu Ruhsar ile 2000'lerin başını Hayat Bilgisi ile 2008'li yılları Selena ile 2010'lu yılların başlangını Yahşi Cazibe ile 2011'i Pis Yedili ile 2013'ü Arkanın Dikmeni ile damga vurduk! Hadi bakalım Meryem bu kadar başarıya imza atsın da göreyim!
dizilerle oyuncuyu karşılaştırıyor fark-ı meryoşum :A neyse bütün kızlar toplanmış @Çiğdem- ve @vadikızı çatlamış:A esra erol-tülin şahin-nazlı çelik-sabatümer-meryoşum sonuncusunu çıkaramadım izdivaç falan mı sunuyor :F @Forumdash @eskici @ozgur2113 @Aserat @gizem ak @cookies @sürgünüm
gfbgfb.png

biricik dizim elif bu ay sonu estonyada başlıyormuş dizi kuzey kutbuna doğru gidiyor:A önümüzdeki aylrda da peruda başlıcekmiş kanal 7 3.szeon garantisi vemiş verir tabi bölüm başı 80 bin harcanıyormuş yurtdışından hayvan gibi para aliyiler @mrt-06 da olsa gurur duyardı bu total dizinin başarısıyla:T @ozgur2113 @destere @Çiğdem- @Harunnn60 @Doğu @Forumdash
@mrt-06 o zamanlar yoktun şimdi gurur duy :A elifciğin latin amerikada kpa ile afk ye tur bindriyor şu sıralar:F neyse ben konuya niye gelmiştim kösem kulumuzun macaristan reytingi geld HAFTALIK listede 18. olmuş my de 8. :) normalde 800 binin altına düşmezdi izleyicisi kösem izleyiciyi bölmüş.ss pis kanallar izleniyor diye hemen niye başlatıyonuz.ss paramparça da 16. :D @Çiğdem- @Yiğitt @Forumdash @sokak sanati @Harunnn60 @ozgur2113 @cookies @vadikızı @eskici @Aserat @gizem ak
xcvxcvcxv.png

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking