Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok güzel bir iş olmuş. Barış Kılıç desen ayrı iyi, Gizem Karaca desen ayrı iyi olmuş. Oyuncu kadrosu tamamıyla çok iyiydi. Ezel'in ailesi iyiydi. Filmin sonu malesef kötü bitti ama ben filmi çok beğendim. Ezel'in oyunculuğu süperdi, Berk'de öyle tabiki. Şarkıları da çok iyiydi filmin.
Serinin en kötü filmiydi bence. Oyunculuklar çok yapmacıktı, konu hiç iyi değildi. Ara sıra güldürdü beni ama genel olarak beğenmedim. Çılgın Dersane 2 ve 3'ü izlemiştim ve çok beğenmiştim. Bu filmi malesef beğenmedim.
Uzun zamandır film izleyemiyorum maalesef ama en son izlediğim filmi yazmayı unutmuşum, yazayım.
Kısa süresine rağmen birkaç gecede bitirdiğim bir film oldu. İlk filmin bile çok gerisindeydi. Kötü, çok kötüydü. Hiçbir sahnesi beni içine çekemediği gibi saçmalıklardan da ibaretti.
En nefret ettiğin film sorusuna parmakla göstereceğim bir film olmuş, daha kötüsünü düşünüyorum ama bulamıyorum Dünya'yı Kurtaran Adamın Oğlu'nu izlesem daha kaliteli vakit geçirirdim gibime geliyor.
Directed by David Mackenzie. With Jack O'Connell, Ben Mendelsohn, Rupert Friend, Sam Spruell. Eric Love, 19, is locked up in prison. On first day he assaults another inmate and several guards. He's offered group therapy and his dad, an inmate as well, tries to talk sense into him. Can he be...
www.imdb.com
Görünüşte aksiyon ve dövüş sahnelerin ön planda gibi gözükse de, ağır bir psikolojik film. Filmin sadece hapishanede geçmesi biraz sıksa da, izletmeyi başarıyor. Hele de sonlara doğru acayip bir hâl alıyor ve izlemek daha farklı oluyor.
Başrolde Keanu Reeves, aksiyon filmlerinin ön plana çıkan ismi. 'Training Day'de senaristlik görevini üstlenen David Ayer yönetmenliğinde çekilmiş film. Birbiri içerisinde gelişiyor olaylar ve ters köşeler yapılarak izleyici şaşırtılıyor. O tarz bir filmdi yani, ters köşelik. Keanu Reeves çok başarılı bir perormans sergiliyor.
Gerim gerim geren bir film. Süresi kısa ama filmin çekim alanı dar olduğu için biraz sıkıyor ama yine de izletiyor, insanı geren bir yapısı var. İnsanı yalandan soğutan, hayatı yalanlarla dolu olan bir insanın başına neler geçtiği anlatılıyor. Colin Farrell, oyunculuğuyla adeta olayı yaşıyor.
Ne filmdi ama! Bu denli kaliteli olduğunu bilseydim çoktan izlemiştim. Böyle bir film İMDB'den nasıl bu kadar düşük almış anlamak mümkün değil! Heralde gardiyanlar ve Amerikan Hükümeti basmış eksiyi.
Konunun, işlenişin, kurgunun kalitesi bir yana, oyunculuklarla da doyum sağladı. Rober De Niro'nun her zamanki gibi az ama öz iş çıkardığı, yanında Dustin Hoffman, Bradd Pitt, Kevin Bacon gibi usta isimlerin de yer aldığı yıldız geçidi. Ayrıca bizim Oz'daki Tim Mcmanus'da vardı, yine gardiyandı ama şerefsiz biri olarak.
Yine de ben çocuk oyuncuları daha çok beğendim. Zaten böyle bir filmde çocuk oyunculuğunun baştan sağma olması beklenilemezdi.
Tek bir sahne sıkmadı. Gerçek hayattan alınmış olması filmin değerine değer katmış, üstelik en son sahnede ABD Hükümetinin "Yok öyle bir şey" tarzında zorunlu açıklamaları bile filmin gerçekciliğini ve başarısını artırıyor.
İntikam kutsaldır! Evet güzel ve soğuk bir intikamdı, az tatmin oldum ama sanki daha şaşalı bir intikam çıkabilirdi, kısasa kısas gibi? Elbet öyle olsaydı ya da daha olağanüstü olsaydı Oldboy gibi, gerçekçilik adına pek iyi olmazdı. Zaten gerçek hayattan alınma bir kitabın uyarlanması, alınan intikam şekli idealdir
Temiz 8.5 + Efsanevi yapıt Monte Kristo Kontu'dan sık sık söz ettikleri için +05
9/10
Güzel ve kaliteli film izlemek isteyenlere önerilir, Oz'dan sonra izlenmesi çok daha kolay bir yapım. @OzaN@Danger UA!@cevaa
Ne filmdi ama! Bu denli kaliteli olduğunu bilseydim çoktan izlemiştim. Böyle bir film İMDB'den nasıl bu kadar düşük almış anlamak mümkün değil! Heralde gardiyanlar ve Amerikan Hükümeti basmış eksiyi.
Konunun, işlenişin, kurgunun kalitesi bir yana, oyunculuklarla da doyum sağladı. Rober De Niro'nun her zamanki gibi az ama öz iş çıkardığı, yanında Dustin Hoffman, Bradd Pitt, Kevin Bacon gibi usta isimlerin de yer aldığı yıldız geçidi. Ayrıca bizim Oz'daki Tim Mcmanus'da vardı, yine gardiyandı ama şerefsiz biri olarak.
Yine de ben çocuk oyuncuları daha çok beğendim. Zaten böyle bir filmde çocuk oyunculuğunun baştan sağma olması beklenilemezdi.
Tek bir sahne sıkmadı. Gerçek hayattan alınmış olması filmin değerine değer katmış, üstelik en son sahnede ABD Hükümetinin "Yok öyle bir şey" tarzında zorunlu açıklamaları bile filmin gerçekciliğini ve başarısını artırıyor.
İntikam kutsaldır! Evet güzel ve soğuk bir intikamdı, az tatmin oldum ama sanki daha şaşalı bir intikam çıkabilirdi, kısasa kısas gibi? Elbet öyle olsaydı ya da daha olağanüstü olsaydı Oldboy gibi, gerçekçilik adına pek iyi olmazdı. Zaten gerçek hayattan alınma bir kitabın uyarlanması, alınan intikam şekli idealdir
Temiz 8.5 + Efsanevi yapıt Monte Kristo Kontu'dan sık sık söz ettikleri için +05
9/10
Güzel ve kaliteli film izlemek isteyenlere önerilir, Oz'dan sonra izlenmesi çok daha kolay bir yapım. @OzaN@Danger UA!@cevaa
Genelde sevilir rahat +7 alır en az ama yine de bilemem. Sıkı Dostlar, Bir Zamanlar Amerika'da tekniğinde bir film ama hem onlardan daha sürükleyici hem de intikam temalı. Üçü arasında sıralama yapsam 1) Sıkı Dostlar, 2) Sleepers, 3) BZA.
Genelde sevilir rahat +7 alır en az ama yine de bilemem. Sıkı Dostlar, Bir Zamanlar Amerika'da tekniğinde bir film ama hem onlardan daha sürükleyici hem de intikam temalı. Üçü arasında sıralama yapsam 1) Sıkı Dostlar, 2) Sleepers, 3) BZA.
O zaman şu an izlemesin kimse etkinlikte izleriz, böyle üst düzey yapımlara ihtiyaç var. (Gerçi zaten izlemiş olanlar da vardır mutlaka, baya popüler bir film çünkü)
9/10
Ülkemizde uyarlanmış ve diziye çekilmiş bir film olması dolayısıyla ilgimi çekmiş, uzun zamandır film listemde yer almış, geçen ay mıydı neydi, izlemiştim. Çok sağlam bir filmdi ve çok sağlam kadrosu vardı.
Çocukluk sahneleri rahat 1 saat sürüyor. Sonrası intikam hırsıyla bürünen sahneler. Filmi izlerken adaleti sorgulamaya başlıyor insan. Dram yönü ağır basan bir filmdi ama sağlam.
Biliyorum Suskunlar'ın esinlendiği dizi olduğunu da anlaşılan herkes izlemiş zaten, etkinliğe almanın çok mantığı var mı bilmiyorum. Gerçi unuttum diyorsun belki izlersin sen de tekrar seçilirse.
Biliyorum Suskunlar'ın esinlendiği dizi olduğunu da anlaşılan herkes izlemiş zaten, etkinliğe almanın çok mantığı var mı bilmiyorum. Gerçi unuttum diyorsun belki izlersin sen de tekrar seçilirse.
Farklı üslubu, değişik kurgusuyla izlenmesi her ne kadar zor bir yapım olsa da bence klasik bir kült film. Özellikle 90.dakikadan sonra mükemmel bir hal almaya başlıyor. Evet ilk 90 dakika için sürükleyici diyemem ama ikinci 90 dakika tam bir klasik!
Gerçek hayattan alınmış etkileyici bir yapım. Karamizah-kaçış- türünde gayet başarılı. Yalnız filmde geçen esir kampının çok rahat olması, hatta esirlerin bizim askerlik kurumundan bile daha serbest olması çok ilginç geldi bana. Yer yer kim esir kim asker-gardiyan çıkaramadım.
Nedense işin içinde kaçışın olduğu her yapımda heyecanlanıyor insan. Bunda da yer yer gerilmedim değil. Hele bir motosiklet sahnesi var ki! Değil yılına göre, şu zamanda bile kolay iş değil.
Oyınculuk, müzik, yönetmen hepsi çok iyi iş çıkarmış. Senaryo her ne kadar gerçek bir hikayeye dayansa da bence gereğinden fazla uzatılmış ve gereğinden fazla karıştırılmış. Yine de o dönemin uzun çaplı filmleri genelde öyle olduğu için bir şey diyemem.
Directed by Oliver Stone. With Charlie Sheen, Tom Berenger, Willem Dafoe, Keith David. A young soldier in Vietnam faces a moral crisis when confronted with the horrors of war and the duality of man.
www.imdb.com
American Sniper in bir kez daha ne denli rezil film olduğunu gözler önüne sermiş film. Plaaton, Full Metal Jacket, Apocalypse Now... bi bunlara bakın bir de American Sniper'e! +
Yine Amerikan gözüyle yapılmış olsa da olabildiğince Amerikan vahşeti gözler önüne serilmiş. Bu filmi izleyip de Amerika'dan tiksinmemek elde değil. +
İş Amerika, Almanya, İngiltere ile de bitmiyor aslında. Tiksinç olan insandır ve yokedilmesi gerekir. Hümanizm bir hastalıktır ve hiçbir mantığı yoktur. İnsanlık oldum olası kötü olmuştur, bu böyle de olmaya devam edecektir. +
Yine de iyi insanlar da yok değil. Zaten onlar da olmasaydı böyle sanat şaheseri filmler olmazdı, piyasa American Sniper gibi katil ve faşişt filmlerle dolup taşardı. Yine diyorum, yazıklar olsun sana Clint Eastwood! Gözümde çok büyük yönetmendin, Platoon gibi gerçekçi ve cesur her filmi izlediğimde seni ve iğrenç son filmini hep hatırlayacağım ve gözümde hep küçüleceksin. +
Teknik olarak Apocolypse Now ve Full Metal Jacket in gerisinde bir film olsa da savaş anlamında yapılan en başarılı filmlerden biri. Söyleyecek fazla söz yok bu konuda. +
Arkaplanda ara ara çalan hüzünlü müziği zaten insanı alıp götürüyor hüzün dünyasına. Günlerce aklımdan çıkmaz o ezgiler. +
Savaş filmlerinin en beğenmediğim özelliği eğlence sahneleri. Tamam olmasın demiyoruz ama 5-10 saniye gösterin geçin. Biz de anlarız savaş psikolojisinde askerlerin ara sıra eğlenip stres atmak zorunda kaldığını. Ama dakikalar boyunca göstermek pek hoş değil. Sıkıyor. -
Oyunculuk ve karakter bakımından birkaç isim üst düzey performans göstermiş ama pek şaşalı bir iş çıkmamış. Williem Dafoe'nin oyunculuğu on numaraydı ama. -
Bu tür gerçekçi Vietnam filmlerinin ortak özelliği, hepsinin bir bütün olabilmesi. Yani Apocolypse Now'da yaşananlar da, Full Metal'de yaşananlar da, The Deer Hunter'de yaşananlar da, Platoon'da yaşananlar da aslında aynı anda yaşanıyor ve bir dizinin farklı bölümleri gibi.
En sevdiğim dizinin filminide dün sinemada izledim ve inanılmaz keyif aldım. Sanki 3-4 yıldır görmediğim dostlarımla buluşmuşum gibi hissettim. Dizinin finalinde kaldığı yerden devam ediyor film. Normal komedi filmlerinden daha komik sahneler vardı. Özellikle Drama birçok sahnede sesli güldürdü ama en sonda sevindirdi
Vince reyiz her zaman ki gibiydi adam idolüm ya
Ari'de birçok yerde güldürdü
E ve Turtle'da yer yer güldürdüler Turtle'ın dövüşçü kadınla ringe çıkması bayaa iyiydi
Her sene diziyi izledikten sonra izleyebileceğim müthiş bir film olmuş, sonda biraz umutlandırdılar inşallah devam filmi veya yeni bir dizi gelirde bizde seviniriz
İlk başlarında baya bi önyargı yaklaşsam da, bence gayet keyifli ve güzel bir filmdi. Absürd komedi ve müzikal türünde başarılı bir yapım. Mezhep göndermeleri yani sandalet, testi yorumları çok başarılıydı.
Afişine bakınca bayaa aksiyonlu bir film bekliyordum ama öyle olmadı. İlk 1 saat tamamen dram, son 15 dk. da az da olsa aksiyon vardı. Dram kısmınıda beğendim filmin, adamın çaresizliğini, karısını korumaya çalışması filan güzel anlatılmış.
Dominic Purcell'i Prison Break'ten sonra ilk defa izledim ve gayet başarılıydı bence.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.