Hamile bırakma olayı da cinli filmlerin yeni modası oldu galiba. Geçenlerde arkadaşlarla sinemada izlediğimiz bir filmde de -adını unuttum- aynı konu vardı.Cahiliyye dönemi cin anlayışını çok iyi anlatan bir film
5/10Şimdi bu Emrah'ın suçu ne? Nurdan'ı hamile bırakan cinlermiş E bu Salih zaten Emrah'ın Nurdan'a karşı olan tutumuna atarlanıp olaylar çıkarmadı mı? Olan Emrah'a oldu.
Galiba Musallat'ta da vardı böyle bir konuHamile bırakma olayı da cinli filmlerin yeni modası oldu galiba. Geçenlerde arkadaşlarla sinemada izlediğimiz bir filmde de -adını unuttum- aynı konu vardı.
Ben başardım çok şükür. Kulaklık ile dış dünyadan kopmak mümkün ya, o kadar da zor değil.@OzaN. Ben de otobüste film izlemeye çalışmıştım ama odaklanması mümkün değildi, değil film; kitap okumak hatta telefonda oyuna konsantre olmak bile çok zor. İstanbul için diyorum tabi. O kalabalık, duraklarda inenler çıkanlar, ayağa kalkıp ona yer vermemizi bekleyen kadınlar.... Tam bir cehennem ortamı. Bu aksiyonda izlemeyi başarmak büyük başarı, tebrik ederim.
@berkann izlediğin filmlerin maşallahı var, izlemek bir yana adlarını bile duymadım.
Ortaya karışık.İyi bir şey mi kötü bir şey mi anlamadım?
Ortaya karışık.
Farklı filmler keşfetmek denemek falan güzel de seninki biraz uç noktada olmuş gibi. Hani sadece Sırp sineması falan izleyen tipler vardır ya o yolda gidiyormuşsun gibime geldi.