En Son İzlediğiniz Film? 🎞

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aamir Khan Aamir Khan Aamir Khan diyecek söz yok.
Döktürüyor adam filmlerinde yine sürükleyici ve sıkmayan bi filmdi bu sefer biraz gerçekçilikten uzaktı Supernatural gibiydi ama izletti.
Film müzikleri de ayrı bi güzel ya.
Kötü filmine denk gelmedim daha Aamir Khan'ın gelene kadar izlemeye devam.


Puan: 8.5/10
 
Son düzenleme:

Panpa senin yüzünden bu adamın bütün filmlerini izlicem
 


Ben bunu yorumlamayaı unutmuşum senden alıntılayarak bende görüş yapayım
İzleyeceğim gün demiştim sana da
Biyografi oldugundan mıdır nedir konu olarak hiç iyi değildi. Tek hakkını veceğim taraf var ki o da Michael Douglas. Adamın içinden harbi harbi eşcinsel çıktı. Matt Damon'ın oyunculugunu beğendiğim söylenemez Sadece görsel için konulmuş gibi
Bütün rolü Michael yapıyor Mat sadece ayak uydurmaya çalışıyor gibiydi. Dönemin havası güzel yansıtılmıştı
Benim puanımda 5/10 geçmez heralde
 
Bu aksam 2 tane film izledim. Lakin filmleri yorumlamadan önce filmlere nasil rastladigim daha ilginc olabilir.


3 saatlik Denizli-Kusadasi Teknobüs yolculugunda haliyle film izledim. Ben baska bir film izliyordum, otobüsteki herkes 'İncir Receli' izliyordu diyebilirim. Neyse aradan 1 sene gecti yine otobüsteyim. Allah sahibine bagislasin güzel bir kiz vardi yan tarafta. Aglayarak film izliyordu. 'İncir'li birsey izliyorum dedi sordugumda. Ben taktim kafama, illa ki alacagim bu filmi. Gittim Forum'a, İncirli bir film ariyorum dedim. "İncir Cekirdegi" ve "İncir Receli" getirdi. Aldim gectim.
İzlemeye firsat olmadi ta ki bugüne kadar.

İNCİR CEKİRDEGİ

Kapakta yazan konuyu okumasam yemin ediyorum hala bu film neyi gösterdi sorusunda olurdum suan. Film asiri derecede sıkıcı ve hic güzel degildi. Yani acik söyliyeyim hayatimda izledigim en kötü filmlerden biri diyebilirim.
Sahne cekimleri berbat, oyuncular cok fazla birbirinden kopuk, Özgü Namal'i tanimasam yeteneksiz birini getirmisler diyecegim.

Bu filme bu kadar yorum yeterli.

Puanim: Ugras hatirina 1/10

İNCİR RECELİ

Sanirim o gün aradigim film bu olsa gerek. Tabi öncesinde hüsran bir film izleyince ilk basta tedirgin oldum bu da kötü diye.

Filmin özellikle müzikleri harika bence. Senaryo olarak cabuk cözülebilen, bir o kadar da aci bir konusu vardi. Oyunculuk iki basrolün iyiydi.

Filmde islenen konunun bir ölen arkadasim ile yakin benzerlik tasimasi duygusal tarafimiza vurdu tabi.

Genel olarak begenmedigim taraf ise bazi sahnelerin cok uzatilmasiydi. Rahatsiz etmese yazmam ama gercekten abartilan cekimler vardi.

Puanim: 7.7/10
 
galiba düğün dernek en son izlediğim film
bikaç hafta önce
 

Serinin 2.filminide izledim. Yine harika bir filmdi. Aksiyon heyecan gerilim herşey vardı. Bu sefer taşıyıcılık yapmıyordu reyiz. Zengin bir ailenin şöförlüğünü yapıyordu, ailenin çocuğu kaçırılınca mecburen çocuğu kurtarmak için işin içine girdi ve başarıyla işi bitirdi yine


İlk filmde olduğu gibi yine kaçış sahneleri ve dövüş sahneleri mükemmeldi.

9/10
 

Bu incir merakı da ne.