Belki de ilk kez IMDb puanı bu kadar düşük film izledim. (Türk filmleri ve eskiden tvden izlediklerim hariç.)
Bunda temel etken bir kesim eleştirmenlerin filmi çok sevmesi ve yılın ilk 10 listelerine almasıydı. Ayrıca özellikle son dönemde Freaks and Geeks ile sevmeye başladığım James Franco'nun performansının çok beğenilip bazı eleştirmen ödüllerini alması filmi merak etmeme neden olmuştu.
Aslında filme çok da olumlu gözle bakıyordum ve sevebileceğimi düşünüyordum ama tam bir fiyasko oldu.
Yönetmen farklı olayım derken berbat bir iş ortaya çıkarmış. Gerçekten çok rahatsız ediciydi yönetmenlik ve filme bağlanmayı engelledi.
İzleme sebeplerimden olan James Franco gerçekten çok iyi oynamış. Fakat böyle bir filmdeki performansın o kadar da öne çıkarılması anlamsız geliyor bana.
Selena Gomez'in açıkçası kötü oyuncu olduğunu tahmin ediyordum ama rolünün üstesinden başarıyla gelmiş.
Diğer oyunculuk performansları da genel olarak başarılıydı.
Fazla uzatmaya gerek yok yorumu hayatımda izlediğim en kötü filmlerden biriydi. IMDb'ye güvenmek gerekiyormuş demek ki bazı noktalarda.
Puanım oyunculukların hatrına:
3/10