En Son İzlediğiniz Film? 🎞

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evim sensin

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Film beklentilerimin altında kaldı biraz. Heyecan, aksiyon, gerilim olarak iyiydi ama senaryo olarak bence vasattı.

Milla Jovovich'in oyunculuğunu pek beğenmedim çok durgundu. Ama güzelliğine diyecek bişey yok tabi, film boyunca onu seyretmek keyifliydi :D Michelle Rodriguez oyunculuk olarak başarılıydı ama ölmesine üzüldüm bütün seride olsaydı keşke :(

Ayrıca filmin sonu The Walking Dead'in başıyla aynıydı nerdeyse.

2.film daha heyecanlı geçecek gibi duruyor, inşallah senaryo anlamında daha iyidir.

7.5/10
 
Film Yorumum BU konuda
 

İlk filme göre daha iyiydi bence. Bu sefer virüs bütün şehre yayılmıştı ve şehir zombi doluydu. İlk filmde gerilim fazlaydı ama bu filmde aksiyon daha çok ön planda tutulmuştu. Alice ve Nemesis dövüşü süperdi.

Milla Jovovich'in oyunculuğu ilk filme göre daha iyiydi, keşke bide ilk filmdekine benzer bir kıyafet giyseydi daha iyi olurdu :D

8/10
 

Yorumum şurada

Dün müthiş bir geri dönüş yapıp bir film daha izledim. Onu da akşama veya yarın yorumlarım herhalde. :)
 

Serinin şu ana kadar ki en iyi filmiydi bence. Aksiyon ve gerilim tavan yapmış. Özellikle zombi köpek ve zombi kuşların olduğu sahneler süperdi :D

Milla Jovovich yine harikaydı :D Milla'nın yanına bu sefer Ali Larter'da eklenmiş. Her filmde Milla'nın yanına bi güzel koyuyorlar :D

9/10
 

Yorum şurada: https://fav10.net/forum/threads/the-butler-2013-film-bilgileri-yorumları.207109/#post-1644343


Yine bir film daha izledim onun yorumu yarın büyük ihtimal. :D
 

Yorum şurada: https://fav10.net/forum/threads/cap...hillips-2013-film-bilgileri-yorumları.205104/

Seriye devam ediyorum. Bugün de bir film daha izledim. O da yarına. :D
 

Uzun bir aradan sonra yine bir biyografi filmi izledim. Notorious Big'in hayatını anlatan bir filmdi. Uyuşturucu satıcılığından başlayıp rapin zirvesine nasıl çıktığı anlatılıyordu. Çok beğendiğim bir film oldu. Biggie & Tupac olayı çok iyi anlatılmıştı. Amerikan medyasının başlatttığı Doğu Yakası & Batı Yakası kavgası sonucu bu iki rapçi öldürüldü. İkisi içinde hala birbirlerini öldürttüler diyorlar ama bence olayın arkasında başka kişiler var.

Rapla hiç alakası olmayan birisi filmi izlerse anlamaz tabiki eğer ki izlerseniz bu kişiler hakkında biraz araştırma yapmalısınız.

Genel olarak film iyiydi. Rapçilerin hayat hikayeleri genellikle aynı oluyor ve sıfırdan başlayıp yükselmelerini izlemek güzel oluyor.

7/10
 

Guillaume Canet ile Marion Cotillard'ın başrollerde yer aldığı 'Cesaretin Var Mı Aşka?' ya da orjinal ismiyle 'Jeux d'enfants' isimli, 2003, Fransız yapımı karışık bir filmdi ama beğenerek izledim. "Ne olacak acaba" diye merak ettiren bir filmdi. Filmin bu özelliği, özellikle izleyiciyi çekiyor. Film çok uzun değil ama anlatım olarak çok uzunmuş gibi geliyor.

Küçük yaşta buldular ve kopamadılar birbirlerinden. Kopamadılar dediysem de, en sonunda yeniden bağlandılar. "Olur" dediler, "olmaz" dediler ve orta yolu bulamadılar. Efsane "nikah şahidim olacaksın" repliğinin geçtiği film. O replik bir anlamda komik, bir anlamda duygusal. Aslında filmde duygu karmaşası var. Bir gülersin, bir ağlayacak noktaya gelirsin, bir şaşırırsın vs. vs. Tam bir duygu karmaşası.

Orta yolu bulamamazlıklar eşliğinde giden film, hayal dünyasına da yön veriyor. Yönetmen özellikle bunu istemiş olsa gerek. Bazı yerlerde sinirlendim. Tam da çıkmaza sürüklenirken, iyi şeyler oldu. Çok farklı bir hâl aldırmak istemişler ve de karışık bir film ortaya çıktı. Bir oradan girme var, bir buradan girme var. Buna rağmen iyi bir film aslında.

Duygu karmaşasının ağır bastığı bir film olarak; bazen güldüren, bazen ağlama noktasına getiren, bazen şaşırtan bir film. Son sahnesi biraz kafa karıştırıcı gibi gözükse de, o sahne insanı şaşırtıyor. Romantiklik anlarda gerçekten iyi sahneler vardı.

Her neyse film haricinde ilginç birşeyler de var. Guillaume Canet ile Marion Cotillard, 2007 yılından beri evliler. Filmde çok yakışıyorlardı zaten ve gerçek hayatta evliler. Guillaume Canet daha önce evlenmiş, boşanmış ve en sonunda bulmuş eşini. Marion Cotillard'ın ilk evliliği. Çocukları da var. Bu kadar özele girdim ama çıkaracağımız sonuç, filmden sonra film gibi hayat yaşamışlar, kopamamışlar birbirlerinden.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
"The lover'i izledim en son. 1992 yapimi harika bir film.Bu kadar gec kesfettigime uzuldum...