My Name is Khan (2010)
Gün geçtikçe Bollywood filmlerini sevmeye başladım.Kesinlikle Hollywood'tan sonra gelen en büyük sinema endüstrisi.
Filmi çok beğendim.Oyunculuklar çok iyiydi.Shahrukh Khan süper rol kesmiş.İlk defa izliyorum sanırım kendisini.Çok başarılıydı.
Hikayesi güzeldi,ilgi çekici cinsten.Senaryosu çok iyiydi,sıkmayan bir senaryosu var filmin.Filmin işleyişide güzeldi,hiç sıkılmadım.Filmin süresi biraz uzun gibi olsa da filmi izlerken farkına bile varmıyorsunuz diyebilirim.
Genel olarak güzel bir filmdi.Bundan sonra Bollywood filmlerine de vakit ayırmalıyım. Tavsiye ederim...
Puanım: 9/10
Harika bir filmdi gercekten. Gecen aylarda bende Tv'de izlemistim. Hatta 10 puan vermisim
Benim Adim Khan
Bilindik hint filmlerinden, hatta bildigimiz filmlerden cok uzak etkileyici bir film. Filmin basini kacirdim ama ilk baslarda pek tatmin etmedi. Baglamadi. OzaN mutlaka izleyin yazmasa cok güzel bir filmi kaciracaktim.
11 Eylül ve sonrasinda müslüman olmanin zorluklarini yansitan, bir basit ailenin drami izleyici olaylarin basladigi andan itibaren kendine cekiyor. Khan kendinmis gibi aci cekiyorsun filmi izlerken. Hasta gibi durusu ve akilli olmasi, basit bir kameramanin 'ben terörist degilim' demesini cekmesiyle bircok kisiyi ayaga kaldiran biri. Cok etkilendim. Aslinda biraz da olsa Müslümanligi kötüleyen, öbür dogru yaniyla Müslümanligin ne güzel birsey oldugunu anlatan bir film.
Puanim 10/10