The Dark Knight Rises (2012)
Yine müthiş bir film olmuş, Bale'nin son Batman filmi olması kötü oldu ama onun kadar iyi oynayan bulunmaz bence. 3.filmin senaryosuda müthişti, heyecan aksiyon dram bir an olsun eksilmedi. Batman bu sefer Bane'e karşıydı ve onuda alt etmeyi başardı. Sonları biraz karışıktı aslında Bruce Wayne öldü diye üzülmüştüm ama sonlarda yaşlı adam cafeye gidince anladım ölmediğini, ama gerçektende öldümü yoksa orda hayalmi gördü anlamadım.
10/10
@KK|Batman @OzaN
İlk izlediğinde ikinci yarısından başlayıp öyle izlemiştin herhalde.Forrest Gump (1994)
İkinci kez izliyorum bu filmi.Açıkçası şimdi daha çok sevdim diyebilirim.
Oyunculuklar çok çok iyiydi.Tom Hanks süper oynamış.Bence kariyerinin en iyi oyunculuğunu sergilemiş.Bence bu rol için kesinlikle biçilmiş kaftan.Rolünün hakkını çok iyi vermiş.Oynadığı rolün zorluğuna da bakarsak aldığı Oscar'ı sonuna kadar hak etmiş.
Filmin senaryosu çok iyiydi.İzlerken hiç sıkılmadım.Kendi adıma konuşuyorum çok zevkli bir 144 dakika geçirdim.Yer yer dram olsada filmin genelinde güleceksiniz.En azından ben öyleydim.Bayaa güldüm.
Kurgu çok iyiydi.Filmin işleyişi süperdi.Çok akıcı bir film.Bi de şunu söylemeliyim.Filmde JFK (John F Kennedy) 'i ve diğer başkanları falan süper benzetmişler.Bir an gerçek zannettim.Bu konuda da çok başarılıydı film.Ara sıra önemli kişiler hakkında da bilgi alabiliyorsunuz filmde.
Kısacası izlediğim En iyi Tom Hanks filmiydi.Hatta şuana kadar izlediğm en iyi filmlerden biriydi.Öyle ki ilk 5'im de değişiklik gözüküyor.Bakalım... Tavsiye ederim...
Puanım: 10/10
Ölmedi aslında. Yani bence öyle.
Galiba öyleydi ama @KK|Batman daha iyi bilir.Bence de ölmedi, yanındaki kadında Kedikadındı heralde dimi
Ölmedi aslında. Yani bence öyle.
İlk izlediğinde ikinci yarısından başlayıp öyle izlemiştin herhalde.
Bir filmi iki defa izlemek adetim değildir anlamadığım filmler haricinde ama Forrest Gump'ı tekrar izlemek istiyorum yakında inşallah.
18. sırada ve sürekli yükselişte. 3-4 sene içinde ilk 10'a girer diye umut ediyorum.Aynen. 2. parttan başladığım için filmin kalitesini tam kavrayamadım sanırım. Kesinlikle Top 10 'da olması lazım bu filmin.
Umarım gerçekten hak ediyor.Ben bu cümleyi çok az kullanırım bir film için.Bu filmde o nadir filmlerden birisi kesinlikle...18. sırada ve sürekli yükselişte. 3-4 sene içinde ilk 10'a girer diye umut ediyorum.