Ölmedi,cidden @kvp ' nin dediği gibi sonu iyi takip etmemişsin.
Hayır Beyaz saçlı adam bir adamla konuşurken 6 ay önce otomotik pilota verilmiş dedi Bruce Wayne tarafındanberkann post: 1383879' Alıntı:
Ölmedi,cidden @kvp ' nin dediği gibi sonu iyi takip etmemişsin.
Hayır Beyaz saçlı adam bir adamla konuşurken 6 ay önce otomotik pilota verilmiş dedi Bruce Wayne tarafından
Beyaz saçlı adam bir adamla konuşurken 6 ay önce otomotik pilota verilmiş dedi Bruce Wayne tarafındanberkann post: 1383885' Alıntı:O zaman beğenmedim filmi. Nasıl kurtuldu peki?
gundix123 post: 1387122' Alıntı:The Tramp (1915)
İzlediğim en eski filmdi.Komedi türünü seven biri olarak zevkle izledim.Zaten 32 dakikalık bir film.
Charles Chaplen daha önce ismini duydugum bi aktör ve çok merak ediyordum.Sanırım serseri rolü ilk bu filmde vurgulanmış.Sonuçta 1915 yılı bir film ve yıl olmuş 2013 film güldürüyorsa bu gerçekten büyük bir başarıdır.
Puanım: 8/10
Bravo benim rekorumu 6 yıl farkla kırdın.
Charlie Chaplin sinema tarihinin en önemli isimlerinden biridir gerçekten. City Lights ve The Great Dictator filmlerini izlemeni öneririm.
City Lights'ı kesinlikle izliyeceğim.Oscar aldığı bu filmi çok merak ediyorum.
OzaN post: 1387143' Alıntı:Oscar almadı maalesef o film. The Circus için özel bir Oscar ödülü verdiler hem yapımcı hem yönetmen hem de oyuncu olduğu için.
The Elephant Man
Hikayesinin gerçek olduğunu daha önceden biliyordum. Ve izlemek için sabırsızlanıyordum. Filmde Dr.Lecter'ı (Antony Hopkins) görünce çok şaşırdım bu filmde oynadığını bilmiyordum. Filmi izleme isteğim çok daha arttı.
Hikayesi, olayların kurgusu çok iyiydi. Çok etkileyici sahneler vardı. Filmde insanların merhametini görüyoruz ve gerçekten de bu çok güzel.
Antony Hopkins'in oyunculuğu çok iyiydi, çok beğendim.
Film 1980 yılında yayınlanmış ama pek 1980 filmine benzemiyordu. Çok daha eski bir filmmiş gibi gözüküyordu.
Puanım: 9/10
Avatarı görünce anladım bu filmi izlediğini. Eskiymiş gibi gözükmesinde siyah beyaz olmasının etkisi büyüktür herhalde. Bir de (yanılmıyorsam) geçmiş zamanı anlatıp, az sayıda ve eski mekanlarda çekilmesinin payı büyüktür.