netflix - ozel ders (yerli film) .
10/6
konusu fena degil.
klise ana konusu yoktu, < > en azinda bensu soral'in oynadigi karakteri *ozgun buldum.
oyunculuklar bilindik romkom sinifinda. . .
tarz - her ne kadar popcorn turu bir is olsa da,
bensu soral'in oynadigi -azra- karakteri dolayli > helin kandemir'in oynadigi sevimli -hande- karakteri baglaminda islenen bold bir konusu mevcut gibi...
spoiler -
ergen/genc kizlara azra nin meslek dolayli destegi -ozellikle hande uzerinden isleniyor genel anlamda. yan rollere de bu baglamda ayni konu uzerinden deginiliyor.
ask anlaminda, basrollerin bilindik rom kom dizi ve filmlerden gordugumuz konusu ve islenis mevcut.
benim adima filmde ilgimi ceken nokta ; hande nin hikayesi. zaten kendisi filmde kilit rol de.
tanim : ozel ders. filmi enerjik renkli ve izlenir kilan helin kandemir'in performansi ve oynadigi ilginc karakter. cok sempatik,masum ,caliskan ve enerjik buldum.
erkek basrol cool ve saygili ,dusunceli , ne yaptigini bilen , centilmen tarafi da olan durusu ve davranislariyla,,yeri geliyor bir abi gibi,,yeri geliyor arkadas, sirdas gibi. kendisi, hikaye ilerlerken azra ve hande nin her daim yanlarinda olmasi, takdire sayan bir rol karakteri olarak dikkat cekiciydi.halit ozgur sari nin oynadigi yetenekli burak karakteri.
diger yandan ,azra(bensu soral) adeta tatli zeki ,caliskan manevi abla gibi hande'ye kol kanat gerdi,her daim yaninda oldu, hayati / en zor aninda bile < >
filmin sonlarinda - kotu karakter dolayli - filmin aslinda vermek istedigi mesajini ve uyariyi da genclere gosteren bir yonu de var bence.
bence -imdb puani bu kadar dusuk- olmayi hak etmeyen ,izlenir bir genclik filmi olmus. en azindan gencler adina.
@Angelica izlemis miydin ?