Aksiyon sevenler için ideal bir film. Diğer türlü basit ve mantıksızlıklarla dolu. Vakit geçirmek için izlenebilir.
5/10
1 | Knocked Up | 7.5 |
2 | Trainwreck | 6.5 |
3 | The 40-Year-Old Virgin | 6.0 |
4 | The King of Staten Island | 6.0 |
5 | This Is 40 | 6.0 |
6 | Funny People | 5.5 |
Tam senlik çok sağlam ve klasikleşmiş bir Fransız filmi, ya 4-5 verirsin ya da 8 üstü ama her türlü izlemeye değer olarak geride kalır. Listene tavsiye ederim
Funny People (2009)
6 puanlık filmlerin unutulmaz yönetmeni Judd Apatow'un izlemediğim tek filmiydi, onu da izleyerek filmografiyi tamamlamış olduk. Yönetmenin ortalamasının altında bir filmdi. Adam Sandler'ın ciddiye alarak iyi oynadığı filmlerden olmuş. Dram kısmının da komedi kısmının da iyi işlediği kısımlar vardı ama bir Judd Apatow klasiği olarak süre gereğinden çok uzatılmış...
5.5/10
Bu filmin ardından güncel Judd Apatow filmleri sıralamam şu şekilde oluştu:
1 Knocked Up 7.5 2 Trainwreck 6.5 3 The 40-Year-Old Virgin 6.0 4 The King of Staten Island 6.0 5 This Is 40 6.0 6 Funny People 5.5
Going in Style (2017)
Seveceğimi bile bile ertelediğim bazı filmler oluyor, bu da onlardan biriydi. Üzerinde fazla kafa yorulmadan izlenecek, keyifli, çok hoş yan mesajlar barındıran bir filmdi. Ustaları bir arada izlemek bile tek başına yeter zaten. Morgan Freeman benzerini Last Vegas ile de çekmişti, burada da başka ustalarla buluşmuş.
Yalnız Morgan Freeman da şaka maka 85'e geliyor. Bu filmde artık iyice yaşlılık belirtileri göstermiş ama hala o güzel enerjisini hissettiriyor. Michael Caine ve Alan Arkin de çok sevdiğimiz dedelerimiz. Özellikle Alan Arkin bu tip rollerde tek başına bana film sevdirebilecek kalibrede bir oyuncu. The Kominsky Method'un üçüncü sezonunda olmayacağını hatırlayınca yine kötü oldum. Michael Caine'in de torunuyla olan sahnelerine bayıldım...
Başroldeki üç üstadın yanında en sevdiğimiz doktor Christopher Lloyd'u görmek de güzeldi.
7/10
Geçen günkü Marion Cotillard konusunun sebebi belli oldu. Yıllar önce izlemiştim daha o zamanlar Marion Cotillard kim tanımıyordum bile dediklerinin ortalaması olarak 6 puan vermişim. İzlenecekler listesini eritirsem ikinci kez şans vermek istediğim filmlerden.Tam senlik çok sağlam ve klasikleşmiş bir Fransız filmi, ya 4-5 verirsin ya da 8 üstü ama her türlü izlemeye değer olarak geride kalır. Listene tavsiye ederim
Tam beklentimin ortalaması olmuş puan cidden Ama puana rağmen farklı deneyim ve tarz filmlerindendi, klişe değil en önemlisi ve dediğin gibi Marion Cotillard...Geçen günkü Marion Cotillard konusunun sebebi belli oldu. Yıllar önce izlemiştim daha o zamanlar Marion Cotillard kim tanımıyordum bile dediklerinin ortalaması olarak 6 puan vermişim. İzlenecekler listesini eritirsem ikinci kez şans vermek istediğim filmlerden.