bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,472
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Hungry Hearts (2015)
Kıyıda köşede kalmış, BluTV'de görene dek hiç ilgimi çekmemiş bir filmdi. Gösterimden kalkmadan izledim, iyi ki izlemişim. Beklentilerimin çok üzerinde çıktı.
Çok ilgi çekici bir tanışma şekliyle başlıyor film. Sonrasında da baştan sona sürükleyici bir şekilde devam ediyor. Rahatsız edici bir tarzı var, sürekli diken üstünde izliyorsunuz. Vegan bir annenin çocuğunu da o şekilde yetiştirmesi üzerine ortaya çıkan sıra dışı durumları ele alıyor. Annenin psikolojik geçişinin biraz fazla hızlı olması tek mühim problemi. Kamera hareketlerinin bir ara filmin önüne geçmesini çok hoş bulmadım ancak genel olarak çok başarılı bir yönetmenlik vardı. Yönetmenin My Brilliant Friend'in yönetmeni olduğunu öğrenmem bu nedenle çok şaşırtmadı. İki iş de kalite kokuyor...
Marriage Story sonrası buzları erittiğim Adam Driver'ı burada da çok beğendim. Alba Rohrwacher da bu sene içinde başka bir İtalyan filmiyle tanıdığım bir oyuncuydu. Burada da müthiş oynamış. Karakterine çoğu zaman kızsam da onun bakış açısını da anlamaya çalıştım ve zaman zaman hak verdiğim, onun için üzüldüğüm taraflar olmadı değil...
Böyle filmler sık gelmiyor.
7.5/10