Benim aklıma şey takıldı.Dün akşam odadaki iki arkadaşla beraber izledik yani enerjisi dolu dolu bir filmdi ki film bitti ben daha 20 dakika izledim falan sandım o derece.
Benim aklıma şey takıldı.Dün akşam odadaki iki arkadaşla beraber izledik yani enerjisi dolu dolu bir filmdi ki film bitti ben daha 20 dakika izledim falan sandım o derece.
Aynı şeyi düşünmedim değil yani o kadar talan ettiler ortalığı bu kızın bunu yapması lazımdı biraz saçmaydı ya da biz çok saçma düşünüyoruz.Benim aklıma şey takıldı.En son mafya basıyorya üniyi kızın 2 dakikacık daha zamanı yokmuydu dedim içinden adamları 2 saniyede bayıltıp dönebilirdi.
Kastı derken teknik anlamda mı yoksa sıktı mı? Filmin başları sıkıyor çünkü biraz.Salak ile Avanak
20 yıl aradan sonra devam filmi çekilmesi ile dikkatimi çekti. Açıkcası komedi filmlerini hiç sevmem ve yıllardır komedi filmi izlememiştim. Ancak işin ucunda Jim Carrey varsa istisnalar tabiidir.
Oldukça fazla eğlendim. Insanın stresini attıran bir film olmuş. Gözlerimden yaş gelerek gülmeyeli o kadar uzun zaman olmuştu ki...
Birçok sahnesi efsaneydi. Hele bir son sahnesi var ki.. Ulan
Polisin bira diye içtiği sahne hele
Sadece arabaları köpeğe çevirmeleri bile efsane.
Oldukça kaliteli espriler vardı. İzlemeyen varsa muhakkak öneririm.
8.8/10
@Danger UA! İnanır mısın bugün öğlen ilk başta Contact'ı açtım lakin nedense sürekli kastığı için kapattım. Sonra Her Şeyin Teorisi'ni açtım, o da kasmaya başlayınca son olarak Salak İle Avanak ı açtım.
Çok uzun zamandır izleme listemde o film, onla birlikte 7-8 film daha var bu aralar onları tüketmeye bakacağım eğer zamanım olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?