En Son İzlediğiniz Film? 🎞

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Clooney cesurca bir işe imza atmış bu filmle.Amerika'da politikada işleyen sistem döngüsünü,şantajı ve entrikaları iyi anlatmış.Filmle ilgili genel eleştirilere baktığımda herkes "yalandan sistem eleştirisi" yapmakla filmi yaftalamıştı.Ben bunu çok saçma bulduğumu belirteyim.Daha ne kadar eleştirebilirdi ki? Gayet güzel olmuş bence.Politikada herkesin çıkarları için neler yapabileceği ne tür olayların döndüğü iyi anlatılmış.

Filmin en büyük artısı ise oyunculuklar.George Clooney,Ryan Gosling,Philipp Seymour Hoffman,Paul Giamatti gibi isimler vardı ve bu isimleri izlerken film nasıl bitti farketmedim.

Durağan bir film olmasına rağmen hiç sıkılmadığımı belirtip başarılı bulduğumu söyleyeyim.

7.5/10

Son zamanlarda çıkan saçma sapan aksiyon filmlerinin yanında çok kaliteli bir film.Konusu klişe ama heyecanla izlettiriyor.

Sahneler çok kaliteli çekilmiş,Keanu Reeves iyi performans göstermiş.Arada gözüken Willem Dafoe de filme renk katmış.

Müziklerini de çok beğendim.Filme katkısı çok büyüktü.

Ama şu olmasa iyiymiş.Artık aksiyon filmlerinde şunu yapmayın be kardeşim:

Filmin sonunda iyiyle kötü mutlaka silahsız dövüşecek değil mi? :(

Fena değildi.Zaman değerlendirmek için bire bir.

6.7/10

İzleyeli birkaç gün oluyor. Yorum yapasım yeni geldi, o yüzden geciktirdim. :D

Çok uzun zamandır izleme listemde olan bir filmdi. Farklı bir film olunca insan ister istemez bir önyargıya sahip oluyor. Ama iyi ki izlemişim. Benim önyargımın sebebi tarihi bir film beklememdi ama öyle bir film çıkmadı. Geirlim, macera tarzı bir şey denilebilir türüne. :D

Filmin ikinci yarısında gerim gerim gerildim.
Kovalamaca sahneleri gerçekten başarılıydı. Hiç de pes etmediler arkadaş ya. :D

Sonunu çok beğendim. Hiç beklemezdim böyle bir final. İyi düşünülmüş.

8.5/10 -tan 8-

Bugün herkes buraya mesaj yazmış ben de özendim. :D Benim yazacağım film yeni izlediğim değil birkaç ay önce göz sorunu yaşarken izleyip yorum yapamadığım filmlerden biri.

Yavuz Turgul ve Şener Şen'in bir arada olup beğenmediğim bir işleri yok. İşin içine Çetin Tekindor, Cem Yılmaz ve Melisa Sözen gibi isimler de girince yeme de yanında yat. :)

Filmin görüntü yönetmenliği harikaydı, gayet sağlam bir polisiyeydi. David Fincher yönetip başrolde Morgan Freeman ve Brad Pitt olsaydı Top 250'deydi büyük ihtimal. :) Yine de 7.5 alması şaşırttı galiba Cem Yılmaz'ı bu şekilde görmeyi yakıştıramadı bizim millet. :)

8/10

Bugün herkes buraya mesaj yazmış ben de özendim. :D Benim yazacağım film yeni izlediğim değil birkaç ay önce göz sorunu yaşarken izleyip yorum yapamadığım filmlerden biri.

Yavuz Turgul ve Şener Şen'in bir arada olup beğenmediğim bir işleri yok. İşin içine Çetin Tekindor, Cem Yılmaz ve Melisa Sözen gibi isimler de girince yeme de yanında yat. :)

Filmin görüntü yönetmenliği harikaydı, gayet sağlam bir polisiyeydi. David Fincher yönetip başrolde Morgan Freeman ve Brad Pitt olsaydı Top 250'deydi büyük ihtimal. :) Yine de 7.5 alması şaşırttı galiba Cem Yılmaz'ı bu şekilde görmeyi yakıştıramadı bizim millet. :)

8/10
Bu da iyiydi de yapma Allahını seversen Se7en'la bu bir mi? :D

Bu film yerine adı aynı olan Türkçe adı da Kanada Pastası olan filmi izlicektim ama yanlışlıkla bunu açmışım ve filmin 45.dk. sında filan anladım yanlış filmi izlediğimi ama devam ettim mecburen :D

Kendimi çılgın bir gençlik filmine hazırladığım için bu filmi pek beğenemedim bayaa bi sıkıldım.

Bu filmde listemdeydi ama sonra izlicektim, yanlışlıklada olsa izlemiş oldum artık :D

6/10

İnsanın içini ısıtan izlerken iyi hissettiren bir filmdi. Klasik gençlik filmleri gibi klişe olmayan konusuyla çok iyi ilerledi ve mükemmel bir finallede sona erdi. Filmi bitireli 1.5 saat oldu ama hala etkisinde gibiyim. Başroldeki çocuğun yaptıklarını benimde zamanında yapmam gerektiğini anlayınca film daha anlamlı geldi.

Emma Watson çok güzeldi :D

Filmden aklımda kalan çok iyide bir replik var ve hayatım boyuncada unutmam heralde ''Sen sıradan değilsin, çok güzelsin''

8.5/10

Eğlenceli, komik ve aksiyonlu bir filmdi. Film Geyik Muhabbeti ve Avrupa Muhabbeti filmleriyle aynı olsada bence çok iyiydi. Oyuncular iyiydi ama sapık olan elemanın yerinde Sean William Scoot reyiz oynasa müthiş olurmuş ama diğer elemanda idare ederdi :D

Dondurma yalama sahnesi, çiftçinin kızının geldiği sahne, sapık elemanın malum sahnesi ve daha birçok sahnede sesli güldüm :D

Vakit geçirmek için ideal bir film, tavsiye ederim :D

7/10

İsmini sürekli duymuştum ama bir türlü izleme vakti bulamamıştım. Beğendim filmi. Çok iyiydi. Özcan Deniz yine döktürmüş. Oyunculuklar çok iyiydi. Senaryoyuda beğendim. Özcan Deniz yine filminde şarkılarıyla döktürmüş. Filmin şarkılarınıda çok beğendim.

8.5/10

Çok merak ediyordum bu filmi. Geçen gün kitapçıya gittiğimizde orada dvd bölümünde görmüştüm bu filmi. :X Film gayet güzeldi, eğlenceli bir filmdi. :) Öyle bir senaryo falan yok ama keyifli bir film. :) Sapık sahneler fazla ama konu gereği mecburdu yani. :D Natalie Portman çok güzeldi filmde. :bhr: Ashton Kutcher filmde döktürmüş yine. :)

8/10

Çok merak ediyordum bu filmi. Geçen gün kitapçıya gittiğimizde orada dvd bölümünde görmüştüm bu filmi. :X Film gayet güzeldi, eğlenceli bir filmdi. :) Öyle bir senaryo falan yok ama keyifli bir film. :) Sapık sahneler fazla ama konu gereği mecburdu yani. :D Natalie Portman çok güzeldi filmde. :bhr: Ashton Kutcher filmde döktürmüş yine. :)

8/10
Ülkemizde "gitmek zorunda mısın?" geyikleri bu filmle çıkmıştı. Natalie Portman, Ashton Kutcher'e bunu bir söyledi, söylemez olaydı. :D

Natalie ve Ashton yakışıyorlar ama fazla bölük kaldılar. :(
Gülmek için eğlenceli bir film izledim yani. :D
Filmkolik olmadığın anlaşılıyor açıkcası. Ben bu tarz filmleri çok önceden izlemiştim. Bunlar filmkolik olmaya alışma turları. Daha sonra sert ve zorlu filmlere de geçiş yaparsın. Daha doğrusu, o tarz filmleri daha çok izlemeye başlarsın. :)

Filmkolik olmadığın anlaşılıyor açıkcası. Ben bu tarz filmleri çok önceden izlemiştim. Bunlar filmkolik olmaya alışma turları. Daha sonra sert ve zorlu filmlere de geçiş yaparsın. Daha doğrusu, o tarz filmleri daha çok izlemeye başlarsın. :)
Aslında film izlemeyi çok severim ama vaktim yoktu. Hatta dizi bile izlemiyordum, bir kere sürgünüm bana senin dizilere yeni mi ilgin oluyor demişti. :)
Okul sebebiyle hatta Aralık'ta kaydoluğum foruma bile yeni geldim. :D

Yani film izlemeyi seviyorum ama vaktim olmuyor. Artık bol bol film izlemeye çalışacağım. :) Genel kültürümüz gelişsin. :D

Aslında film izlemeyi çok severim ama vaktim yoktu. Hatta dizi bile izlemiyordum, bir kere sürgünüm bana senin dizilere yeni mi ilgin oluyor demişti. :)
Okul sebebiyle hatta Aralık'ta kaydoluğum foruma bile yeni geldim. :D

Yani film izlemeyi seviyorum ama vaktim olmuyor. Artık bol bol film izlemeye çalışacağım. :) Genel kültürümüz gelişsin. :D
Bu şekilde eğlencelik film çok. Ben ve @cevaa bulman konusunda yardımcı olabiliriz. :D

Başlangıçta Ryan Gosling ve Bradley Cooper için izleyeceğim bir filmdi ama beklediğimden çok daha iyi bir film çıktı karşıma.

Film 3 kısıma ayrılıyor.İlk kısmın başrolü Ryan Gosling,ikinci kısımın başrolü Bradley Cooper ve 3.kısım ise iki karakterin çocukları arasında geçen kısım.

Ryan Gosling'in 140 dakikalık filmin sadece ilk 40 dakikasında gözükmesi yani 40.dakikada ölmesinde şok oldum resmen.

Film sonuna kadar gayet mantıklı ve oturaklı ilerliyordu.Ancak sonunda gereksiz bir klişeye giriştiler:

Çocuk hiç görmediği serseri babasının anısını yaşatmak için motorcu olması hiç mantıklı değil.

Oyunculukları ise beğendim.Özellikle Ryan Gosling yine müthişti ve performans olarak Bradley Cooper'dan öndeydi.Eva Mendes de iyi performans göstermiş.

Sonuç olarak hem oyunculuk hem konu hem de işleyiş açısından tatmin edici bir film.

8.5/10

Yine bir Derek Cianfrance-Ryan Gosling filmi.Derek Cianfrance bu filmin senaryosu üzerine 11 yıl çalışmış.

Ben genelde bu tarz filmlerden anlamam fakat bu filmde çiftler arasındaki karakter uyuşmazlığının sorundaki temel sebep olduğu görülebiliyor.

İlişkide suçlu olan ise kadın bence.Adamın tüm çaba ve sevgisine karşılık göstermedi.

Genelde bu tarz filmleri sevmem ama oyunculuklardan dolayı hoşuma gitti.Ryan Gosling ve Michel Williams çok başarılı.

İlişki üzerine başarılı bir film.Benim filmden çıkardığım evliliğin heyecanı tükettiği ve tahammülsüzlük getirdiği.

7.5/10