son 4 senede vadi o kadar üstünlük sağlamadı
aşkı memnuyu show da ne hallere getirdi 10 reyting fark attığı dönem bile oldu starda da geçti baya vadi aşkı memnu dan çok daha üstündü ki 28 hafta ara verdi bu süre içinde ona rağmen
son 4 senede vadi o kadar üstünlük sağlamadı
adam4 eski vadiyi bi kenara bırakıyom bak onunla kıyaslalrsam kötü olur sizin için pusu dahi aşkı memnuyu defalarca geçti show tv de 1 kez bile geçilmedi aydın doğan stara aldı vadiyi oynatmaya oynatma 2.liğe düşürdü vadiyi ama geçilsek bile az farkla geçiliyoduk ki daha fazla üstün bitirdik o kalite dizinizden
Allahtan vadi kvp gibi dizileri izlemiyorum kendi erkekliğimden utanırdım be one öyle onlarca erkek toplanmış
Ya sen kalitenin anlamını bildiğinden eminmisin.Reytingle kaliteyi bir tutuyorsun ya
Suskunlar başlayana kadar Vadi'yi izliyordum ama izlemeyi bıraktım
senin vadiye en iyi çok fazla izleniyo gerçekte dediğin yorumlar var bize inat vadiye kötü falan diyon senin vadici olduğunu biliyom merak etme
sena bir şey demiyorum. Asıl ilk sayfadan beri sırf Aşkı Memnu söyledik diye bazı arkadaşlar hemen atladılar. Siz ne kardeşim. Ben Aşkı Memnu diyorum!Revan iyice saçmalamaya başladın her konuda vadicileri suçlu görme biz fikrimizi söylüyoruz
kvp1905 arkadaş Aşkı memnuyu izlemeyi erkekliğine sığdırmıyor ama demin yaptığı yorumu silmeyi erkekliğine sığdırıyor. Bravo! :UAllahtan alıntı yapmışım da kalmış!
senin amacın başka bişey mi izlemek dizi mi izlemek
ayrıca rahat ol çok güzel kadınlar var vadide
- - - Ekleme - - -
bana cevap ver bilip bilmeden sallamak yok öyle ben yemem
- - - Ekleme - - -
herkese hayırlı cumalar ben cumaya gidim yavaş yavaş.
Ne kadar kavga etmeyeceğim desemde hiç bir fikrime saygı duymuyorsunuz. Aşk-ı Memnu dedim o kadar. Bundan sonra kavga içine girmeyeceğim. Her kes kendini toplasın. İstediğimiz yorumu yapmakta özgürüz!
Kalite kelimesinden ne anlıyorsun sen
Yabancı bir kelime değil o türkçe
Star TV doğan grubunundu o zaman.Aşk-ı Memnu'yu geçiyordu Vadi demişsin tamam geçsin.Tabi sen reytingle kaliteyi karıştırdıgın için şimdi bak Vadi daha kaliteli dersin yok öyle bir dünya.Sizin dediğinize göre Vadi geçtiği kanala cuvalla para kazandırıyormuş ve o yüzden TNT battı demi.
Hadi onuda geçtim Vadinin kazandıgı reyting ile PANA'nın istediği para nerdeyse aynı miktarlar.Yani 1.olan Vadi Star'a birşey kazandırmazken 17. olan maç STAR TV'ye para kazandırıyordu.Maçlarıda bu yüzden aldı STAR zaten.O yüzden Vadi en fazla ara veren dizdir zaten.Şimdi sen bunlara sallamasyon diyeceksin senlke baş edilmez ben kaçar Cumaya zaten.Sizin gözünüzde en kaliteli dizi KVP olsun.