En Kaliteli Dizi Hangisidir?

Sizce En Kaliteli Dizi Hangisidir?

• Arka Sokaklar

Oy: 0 0.0%
  • Alemin Kıralı

• Umutsuz Ev Kadınları

• Lale Devri

• Yer Gök Aşk

• Kullanılan toplam oy
    17
  • Anket kapatılmış .
yok bu kadar saçma bi fikir yok aşkı memnu kadar kaliteli olmaymış hiçbir kanal elinden gitmesine izin vermezmiş :d
sen bu işlerden anladığını mı sanıyosun o kadar kaliteli ki inanılmaz paralar teklif ediliyo herkes kendi kanalında görmek istiyo
Sen seviyorsun saygı duyarım. Ama sırf seviyorsun diye kaliteli lafını kullanmana gerek yok. Vadide olay yalnız silah ve ya vurulma etrafında dönüyor. Bu yüzden. Kalitesiz demiyorum ama Aşk-ı Memnu kadar kaliteli de değil!

yok bu kadar saçma bi fikir yok aşkı memnu kadar kaliteli olmaymış hiçbir kanal elinden gitmesine izin vermezmiş :d
sen bu işlerden anladığını mı sanıyosun o kadar kaliteli ki inanılmaz paralar teklif ediliyo herkes kendi kanalında görmek istiyo

- - - Ekleme - - -

o zaman arka sokaklar da çok kaliteli 6 yıldır aynı kanalda sallıyosunuz bari düzgün sallayın aşkı memnu pusu yu bile geçemiyodu diğer vadiyi söylemem zaten tekrarlarımızla geçerdik :D star aldı aydın doğan maçları koydu araya 3 hafta oynatma 1 hafta oynat 1 hafta oynatma derken son 3 ay gibi geçildik yoksa fark atıyoduk :D

emin misin ilk yıl reytinglerini koyarım forumu terkedeceksin kabul mü ?
ee o zaman kanaldan atılan dizilerde çok kaliteli oluyor :D o 5 teklif ediyosa kendi kanalı 6 eder bırakmaz kanal d fakir mi

Sen seviyorsun saygı duyarım. Ama sırf seviyorsun diye kaliteli lafını kullanmana gerek yok. Vadide olay yalnız silah ve ya vurulma etrafında dönüyor. Bu yüzden. Kalitesiz demiyorum ama Aşk-ı Memnu kadar kaliteli de değil!

Aşk-ı Memnu 3 sezon çekildi sanırsam sezon tadında bitti "kurtlar vadisi" 4 sezon çekildi ve aşk-ı memnudan daha efsane ve kaliteli bir diziydi kabul et pusuda atvye geçene kadar süperdi

Behzat Ç.
Suskunlar
Kuzey Güney
Fatmagülün Suçu Ne?

:haha: tamam ilk 3 ü anladımda fatmagül diğerlerinin yanına yakışmıyor :D hadi fatmagülün yanına yer gök aşk lale devri gibi dizileri koysan anlarımda neyse...demek fatmagül kaliteli vay be :haha:

- - - Ekleme - - -

aşkı memnudada olaylar yiğenin amcasının karısına göz dikmesiyle bitiyor bu yüzden kaliteli demiyorum ama kurtlar vadisi kadar kaliteli deği !

Aşk-ı Memnu 3 sezon çekildi sanırsam sezon tadında bitti "kurtlar vadisi" 4 sezon çekildi ve aşk-ı memnudan daha efsane ve kaliteli bir diziydi kabul et pusuda atvye geçene kadar süperdi
Aşk-ı Memnu 2 sezon sürdü. Ayrıca ben böyle düşünmüyorum. Sırf izlediğiniz için kaliteli olması gerekmiyor. Zaten kararınızdan vazgeçmeyeceksiniz. Aynı şekilde ben de. O yüzden ben Aşk-ı Memnu diyorum. İzlemediğiniz halde kalitesiz demeniz sırf Vadiyle yarıştığı içindir. Ayrıca Kurtlar Vadisi eğer kısa sürseydi ve uzanmasaydı şu an 2ci kaliteli diziydi benim için.

:haha: tamam ilk 3 ü anladımda fatmagül diğerlerinin yanına yakışmıyor :D hadi fatmagülün yanına yer gök aşk lale devri gibi dizileri koysan anlarımda neyse...demek fatmagül kaliteli vay be :haha:

- - - Ekleme - - -

aşkı memnudada olaylar yiğenin amcasının karısına göz dikmesiyle bitiyor bu yüzden kaliteli demiyorum ama kurtlar vadisi kadar kaliteli deği !

Bence kaliteli.Tabi siz izlemediğinizden ve Vadiyi sürekli geçtiğinden yorum yapamıyorsunuz.Aslında yapamazsınız ama işe bak ben bir sizde gördüm izlemediğiniz dizi hakkında yorumu. :)

Aşk-ı Memnu 2 sezon sürdü. Ayrıca ben böyle düşünmüyorum. Sırf izlediğiniz için kaliteli olması gerekmiyor. Zaten kararınızdan vazgeçmeyeceksiniz. Aynı şekilde ben de. O yüzden ben Aşk-ı Memnu diyorum. İzlemediğiniz halde kalitesiz demeniz sırf Vadiyle yarıştığı içindir. Ayrıca Kurtlar Vadisi eğer kısa sürseydi ve uzanmasaydı şu an 2ci kaliteli diziydi benim için.

Ben kalitesiz demedim aşk-ı memnuya annemde izliyordu diğer televizyonda ama kurtlar vadisini geçmesi imkansız vadide sadece silah aksiyon mu var sanıyorsun aşk da vardı heyecanda vardı

Allahtan aşkı memnu fatmagül gibi dizileri izlemiyorum kendi erkekliğimden utanırdım be :(
İşte senin gibi böyle düşünenler olduğu sürece toplum gelişmiyor. Kalite anlayışın ortada. Kışkırtıcı mesajlar yazıyorsunuz sonra da ceza yedik diyorsunuz. Böyle saldırgan olmanızın sebebi Vadiyi izlemenizdir herhalde. Güzel-güzel konuşuyoruz cevap veremeyince hemen ağzınızdan manasız kelimeler dökülüyor. Aşkı Memnuyu izlemenden değilde bu mesajı yazdığın için erkekliğinden baya bir utanmalısın!

1) Kuzey Güney
2) Kurtlar Vadisi Pusu
3) Son
4) Hayat Devam Ediyor Ama gelmiş geçmiş en güzel dizi ''EZEL'' .
5) Sakarya Fırat

Allahtan aşkı memnu fatmagül gibi dizileri izlemiyorum kendi erkekliğimden utanırdım be :(

Dizinin erkeklikle alakası ne?
Zaten izlemediğin için Vadinin daha kalileli oldugunu söylüyorsun.
Dikkat et Vadiye kalitesiz demiyorum bence Fatmagül,Aşk-ı Memnu daha kaliteli :)

İşte senin gibi böyle düşünenler olduğu sürece toplum gelişmiyor. Kalite anlayışın ortada. Kışkırtıcı mesajlar yazıyorsunuz sonra da ceza yedik diyorsunuz. Böyle saldırgan olmanızın sebebi Vadiyi izlemenizdir herhalde. Güzel-güzel konuşuyoruz cevap veremeyince hemen ağzınızdan manasız kelimeler dökülüyor. Aşkı Memnuyu izlemenden değilde bu mesajı yazdığın için erkekliğinden baya bir utanmalısın!

tamam

aşkı memnu da tecavüz var yengesiyle ilişki var kalite bu mu la bu mu :D
utanırım kendimden böyle bi diziyi izleyip savunmakla yeminle

full? kelimesinden ne anlıyorsun :)
Mesela eski Vadi tekrarıyla Aşk-ı Memnuyu geçiyormuş.Bak sen şu işe o zaman varmıydı Aşk-ı Memnu :)
Kısacası hepsi sallamasyon terk :)

geçiyormuş değil geçerdi :D bi de lafı anlayabilsen nerde sallamasyon söylesene asıl sallamasyon senisin :d

Konu başlığı değişsin o zaman. Hangi diziyi izliyorsunuz olsun. Her kesten beklerdim de takas`tan beklemezdim böyle bir yorum. Burada soru soruyor ve her kes cevap veriyor her kesin Vadi diyecek hali yok ya!