en azından ben pembe dizi izlemiyorum aga mafya dizisi izliyorum 😉
100lerce erkek diyorum anlasana 😉
en azından ben pembe dizi izlemiyorum aga mafya dizisi izliyorum 😉
Kardeşim sana ne ben ne diyorum. Benim özgür düşüncem bu. Sana mı soracağım? Beniim için Aşkı Memnu en kaliteli dizi. En azından en sevdiğim diziyi- Küçük Sırları her şeyin en-i ilan etmiyorum!
birde ben objektivim derler ya harbiden komedi
sana diyorum ki sallamasyon olanları açıkla gösterim sana sen mi sallamasyonsun benim yazdığım mı
- - - Ekleme - - -
ne objektifi aga ya boş laflar onlar
objektib kelimesinin anlamını bilmiyor olsa gerek arkadaş ! Şuana kadar tek objektivlik göremedim. Hayır kanal d fanatikliiği olup kanal d dizilerini övmek objektivlik ise ne güzel istanbul be !
tamam geçerdik yazcam ne yazcan sen neye sallamasyon diyon onu söylesene
1.Kendi kanalında görmek istiyorlarmışta bilmem neymiş.O yüzden TNT'ye düştü demi.
2.Arka Sokakların kalitesiz oldugunu kim söyledi.
3.Eski Vadi Aşk-ı Memnuyu geçöiyormuşda muş muş
4.Star acaba Vadi yerine neden maç oynatıyordu sence? Enayimi bu kanal sizin dediğinize göre süper para kazandıran dizi yerine maç yayınlıyordu.Bunu biraz düşün.1-2 saat sonra geçer filtreden
bizi kitabımızda mahallenin kadınlarının oturup izlediği pembe dizileri izlemek yoktur bilmem anlatabildim mi
adam4 bişeyden çaktığın yok alıntı yapmaya bile gerek duymuyorum
maçı niye yaınlıyodu biliyon mu yayın hakkını almıştı maçların ve yayıonlamak zorundaydı maçları ayrıca vadi maçlardan yüksek reytingler alıyodu zaten merak etme sen yani yayınlaması zorunlu
bişeyden çaktığın yok ya
- - - Ekleme - - -
bakalım adam4 ne diyecek 1 saat cevap düşünür şimdi :haha:
sen dediğime cevap veremiyon ki sallıyon paso bişeyden çaktığın yok maçlar niye yayınlanıyomuş öğrendin miYok dediğin şey yine sallamasyon oldugu için çok rahat buluyorum cevap.Dedim sana dediğim şeyi iyi oku ve biraz düşün senin filtre biraz delikleri dar oldugu için zor geçiyor.Ayrıca diğer sallamasyonlarına devap ver ayıp olmasın böle yarım bırakma.
adam4 eski vadiyi bi kenara bırakıyom bak onunla kıyaslalrsam kötü olur sizin için pusu dahi aşkı memnuyu defalarca geçti show tv de 1 kez bile geçilmedi aydın doğan stara aldı vadiyi oynatmaya oynatma 2.liğe düşürdü vadiyi ama geçilsek bile az farkla geçiliyoduk ki daha fazla üstün bitirdik o kalite dizinizden
senin vadiye en iyi çok fazla izleniyo gerçekte dediğin yorumlar var bize inat vadiye kötü falan diyon senin vadici olduğunu biliyom merak etmeSize göre iyi olan en kaliteli olan başkasına göre kalitesizdir.Aynısı RevaN içinde geçerli.Mesela ben iki diziyi de kaliteli bulmuyorum.Buna da kimse karışamaz.Bana kalırsa iki dizi de kötü.Lütfen bırakın artık bu tartışmaları.RevaN'a göre en kalitelisi Aşk-ı Memnu, takasa göre de Kurtlar Vadisi.Kimsenin de buna karışmaya hakkı yoktur.
senin vadiye en iyi çok fazla izleniyo gerçekte dediğin yorumlar var bize inat vadiye kötü falan diyon senin vadici olduğunu biliyom merak etme