The_Erinch
Favori Üye
2 tane mi lazım abimeUmarım daha da artmaz 120'yi geçerse tam sayı sıkıntısı olur, 120 iyidir rahat bölünür gruplara
2 tane mi lazım abimeUmarım daha da artmaz 120'yi geçerse tam sayı sıkıntısı olur, 120 iyidir rahat bölünür gruplara
Şimdilik aciliyeti yok, olur da hiç dizi önermemiş olanlardan gelirse onlardan alırız ama aklında varsa yedekte bulunsun2 tane mi lazım abime
Şimdi 2 deyip yanına 0 koyarım...Şimdilik aciliyeti yok, olur da hiç dizi önermemiş olanlardan gelirse onlardan alırız ama aklında varsa yedekte bulunsun
Ben planlama hep yapmıştım 🤦🏻♀️@Tolstoyevski Hayırlı olsun. Son 2 kontenjan var demişsin ama 6 tane dizi önerim olacak. Bunları eklemezsen darılırım bak
Westworld
Mindhunter
Fleabag
The Handmaid's Tale
The Night Of
The Haunting of Hill House
Olur olur, çok güzel olur Benim için gruplara birer fazla dizi eklersiniz yani ne olacak sanki @TolstoyevskiBen planlama hep yapmıştım 🤦🏻♀️
@Tolstoyevski 6 grupta 1er fazla dizi olur
@Tolstoyevski Hayırlı olsun. Son 2 kontenjan var demişsin ama 6 tane dizi önerim olacak. Bunları eklemezsen darılırım bak
Westworld
Mindhunter
Fleabag
The Handmaid's Tale
The Night Of
The Haunting of Hill House
Ben planlama hep yapmıştım 🤦🏻♀️
@Tolstoyevski 6 grupta 1er fazla dizi olur
Olur olur, çok güzel olur Benim için gruplara birer fazla dizi eklersiniz yani ne olacak sanki @Tolstoyevski
Evet evet olmalılar mutlaka Ben kendi adıma sevdiğim dizilerden listede olmayanlar arasından ekleme yaptım. 124'ün üstüne ne ekleyeceğiniz size kalmış artık. 130 yapmak isterseniz her türlü dizi bulunur zatenBunları nasıl gözden kaçırmışım şaşırdım o kadar dizi içerisinde ama kaliteli diziler oldukları için el mecbur gibi..
124 dizi oldu sanırım, en iyisi 130'a mı tamamlasak tam bölünme sorunu olmaması adına? @Dosi
Bunları nasıl gözden kaçırmışım şaşırdım o kadar dizi içerisinde ama kaliteli diziler oldukları için el mecbur gibi..
124 dizi oldu sanırım, en iyisi 130'a mı tamamlasak tam bölünme sorunu olmaması adına? @Dosi
Yalnız bir grupta 13 dizi olup 7 tanesini ekleyeceğiz ozaman ilk tur zaten bir sürü iddiasız dizi var. 2 turda 60 dizi ile devam ederizEvet evet olmalılar mutlaka Ben kendi adıma sevdiğim dizilerden listede olmayanlar arasından ekleme yaptım. 124'ün üstüne ne ekleyeceğiniz size kalmış artık. 130 yapmak isterseniz her türlü dizi bulunur zaten
Tamamdır tüm planlama, matematik işleri sana ait nasılsa ben o kısımlara kafa yoramıyorum malumYalnız bir grupta 13 dizi olup 7 tanesini ekleyeceğiz ozaman ilk tur zaten bir sürü iddiasız dizi var. 2 turda 60 dizi ile devam ederiz
Ben alıştım beni yormanıza @cehennetTamamdır tüm planlama, matematik işleri sana ait nasılsa ben o kısımlara kafa yoramıyorum malum
Ben alıştım beni yormanıza @cehennet
@Tolstoyevski ile nerdeyse 1 sene olacak ortak projeler yürütmek ve en başta ben onu yardımcım yaptım yükün çoğunu yüklemek için. Sağolsun özellikle afişler ile bana baya yardımcı oluyor ve ilk kez o beni yardımcısı yaptı ama sadece konu açan olurum sanırken çok fazla iş yüklemeye başladıSeçtiğin çalışma arkadaşların hep sırtında yük.
Seçtiğin çalışma arkadaşların hep sırtında yük.
@Tolstoyevski ile nerdeyse 1 sene olacak ortak projeler yürütmek ve en başta ben onu yardımcım yaptım yükün çoğunu yüklemek için. Sağolsun özellikle afişler ile bana baya yardımcı oluyor ve ilk kez o beni yardımcısı yaptı ama sadece konu açan olurum sanırken çok fazla iş yüklemeye başladı
Aşırı iyi
Benim bütün amacım @Dosi yi yorup kızdırmak, şimdi yardımcı oldum diye kolaya kaçacağını sanıyor ama daha çok bekler, ohoo bütün işi ona yükleyeceğim daha
@Tolstoyevski ile nerdeyse 1 sene olacak ortak projeler yürütmek ve en başta ben onu yardımcım yaptım yükün çoğunu yüklemek için. Sağolsun özellikle afişler ile bana baya yardımcı oluyor ve ilk kez o beni yardımcısı yaptı ama sadece konu açan olurum sanırken çok fazla iş yüklemeye başladı
Bilgisayarım olmadığı için aldım yanıma kendisi fazla profesyonel çalışıyor ve daha fazla yorduğuda oluyor çok uğraşma düz şeyler yap diyorum ama yok güzellerde ortak şekilde konu açtık yani eşit. Önce yardımcım, sonra etkinlik ortağım, şimdide ben sözde yardımcı oldum. Artık kim kime yardım ediyor karıştı durum @Tolstoyevskiİşe bir gazla başlayıp yolun yarısında kaçmaya çalışan arkadaşsın sen demekki @Tolstoyevski Afiş ve Fotoğraf işlerini yapıyorsun sanırım. Bir kaç konuda teşekkür edilmiş sana. Onu da sana yüklenmesini istemiyorsan Afiş yapmayı kesinlikle öğrenme Zeynep
Bilgisayarım olmadığı için aldım yanıma kendisi fazla profesyonel çalışıyor ve daha fazla yorduğuda oluyor çok uğraşma düz şeyler yap diyorum ama yok güzellerde ortak şekilde konu açtık yani eşit. Önce yardımcım, sonra etkinlik ortağım, şimdide ben sözde yardımcı oldum. Artık kim kime yardım ediyor karıştı durum @Tolstoyevski