"En Favori Yabancı Dizi Tüm Zamanlar" - Genel Yorum Konusu 📺

Dur 🖐️

İyi mi? :A
Farah Zeynep Abdullah Tamam GIF by TRT

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
@Tolstoyevski kardeşim çok geniş yelpazeli bir etkinlik seçmişsin. Allah kolaylık versin. :A
@Dosi nin yanında önce çıraklık, sonra kalfalıktan terfi ettim bu konularda ve şimdi o benim yardımcım olacak :A Bir şekilde bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete bakalım hakkımızda hayırlısı :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Araf
@Dosi nin yanında önce çıraklık, sonra kalfalıktan terfi ettim bu konularda ve şimdi o benim yardımcım olacak :A Bir şekilde bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete bakalım hakkımızda hayırlısı :A
Ted ile Tracey ikilisinin rol aldığı diziyi yazmayı unutma, aman diyeyim. :A

Daha şimdi mi ekledin? O kadar Barney hayranı olarak gezinirsin ortalıkta. :A
Ben o kadar HYMM hayranı değilim aslında, hele son 2-3 sezon sayesinde yerden yere vurmuştum :A Son sezonu zaten söylemeye gerek yok... Friends'in yarısını izledim ama o bile daha önde HYMMM'e göre benim için :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
Ben o kadar HYMM hayranı değilim aslında, hele son 2-3 sezon sayesinde yerden yere vurmuştum :A Son sezonu zaten söylemeye gerek yok... Friends'in yarısını izledim ama o bile daha önde HYMMM'e göre benim için :A
O kadar @Dosi'ye önerdin "izle izle" diye, sonra da "o kadar da hayranı değilim" diyorsun sonra. :A

O kadar @Dosi'ye önerdin "izle izle" diye, sonra da "o kadar da hayranı değilim" diyorsun sonra. :A
@Dosi 'ye o kadar dizi önermişimdir ki artık ne ben ne o hatırlamıyoruzdur çoğunu :A Ona en çok Dark ve Lost üzerine mesai harcadım, fakat Lost'un bir kısmını izledi ve sevdi de ama devamı sonraki baharlara kaldı.. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf and Dosi
Ortalıkta gezinen @xdragxx 'ti (Barney diyen) ve 5 hakkı olmasına rağmen sadece 1 tane dedi :A
------

Aynen :A yerden yere vuruyor artık :A
Hayır, neden vuruyorsun ki yerden yere? Son sezon tamam facia ama sekiz sezon fena değildi bence. :A

Ayrıca @Tolstoyevski de Barney hayranıydı. :A

Ah Tracey'i daha iyi işleselerdi keşke. :D
@Dosi 'ye o kadar dizi önermişimdir ki artık ne ben ne o hatırlamıyoruzdur çoğunu :A Ona en çok Dark ve Lost üzerine mesai harcadım, fakat Lost'un bir kısmını izledi ve sevdi de ama devamı sonraki baharlara kaldı.. :A
@Dosi kendisi keşfedip izliyor bazen, bence öyle daha zevk alıyordur. O kadar öneriyoruz ama işte kendin keşfetmek daha iyi. :D

Hayır, neden vuruyorsun ki yerden yere? Son sezon tamam facia ama sekiz sezon fena değildi bence. :A

Ah Tracey'i daha iyi işleselerdi keşke. :D

@Dosi kendisi keşfedip izliyor bazen, bence öyle daha zevk alıyordur. O kadar öneriyoruz ama işte kendin keşfetmek daha iyi. :D

Kalifat'ın tadı damağımızda kalmıştı artık o tür az ama öz diziler daha iyi gidiyor sanırım bu dönemde :A Kalifat'ı da şimdilik öneren olmadı...

• Güldürdün
@Dosi onu zaten kendisi keşfetmiştir, sebebi ise zaten kendi ülkesinden çıkma bir dizi. :A
Yanlış cevap, onu da ben keşfetmiştim ve Dosi'ye kazandırdım :bilmem: Ama ilk başta ters tepti, 6-7 ay sonra başlayabildi ancak :A

Diziler konusunda scout ekibi gibi çalışıyorum :A

• Güldürdün
Yanlış cevap, onu da ben keşfetmiştim ve Dosi'ye kazandırdım :bilmem: Ama ilk başta ters tepti, 6-7 ay sonra başlayabildi ancak :A

Diziler konusunda scout ekibi gibi çalışıyorum :A
Kalifat zaten Türk oyuncunun rol almasıyla gündem olmuştu bile ve @Dosi bence çok önceden haberini almıştır bile, sadece ertelemiştir. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Kalifat zaten Türk oyuncunun rol almasıyla gündem olmuştu bile ve @Dosi bence çok önceden haberini almıştır bile, sadece ertelemiştir. :A
Ben ona bahsettiğimde hiç duymamıştı adını diye hatırlıyorum, ama Gizem Erdoğan'ı biliyordu tabii. :A @Dosi

Ben ona bahsettiğimde hiç duymamıştı adını diye hatırlıyorum, ama Gizem Erdoğan'ı biliyordu tabii. :A @Dosi
Vay be @Dosi hanım, neler duyuyorum böyle? :A

Gerçi ünlü yönetmenleri Ingmar Bergman'a da yabancıydı biraz sanırım. Gerçi ben de çok iyi bilmiyorum ama biraz göz atmışlığım var. :D

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd