Yılların dizisini, 1 sezonluk diziyle mi kıyaslıyorsun? Sana hiç yakışıyor mu?
@Dosi nin yanında önce çıraklık, sonra kalfalıktan terfi ettim bu konularda ve şimdi o benim yardımcım olacak@Tolstoyevski kardeşim çok geniş yelpazeli bir etkinlik seçmişsin. Allah kolaylık versin.![]()
Ted ile Tracey ikilisinin rol aldığı diziyi yazmayı unutma, aman diyeyim.@Dosi nin yanında önce çıraklık, sonra kalfalıktan terfi ettim bu konularda ve şimdi o benim yardımcım olacakBir şekilde bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete bakalım hakkımızda hayırlısı
![]()
Ekledim şimdi listeye hayırlı uğurlu olsun bakalım nereye kadar ilerleyecekTed ile Tracey ikilisinin rol aldığı diziyi yazmayı unutma, aman diyeyim.![]()
Daha şimdi mi ekledin? O kadar Barney hayranı olarak gezinirsin ortalıkta.Ekledim şimdi listeye hayırlı uğurlu olsun bakalım nereye kadar ilerleyecek![]()
Ben o kadar HYMM hayranı değilim aslında, hele son 2-3 sezon sayesinde yerden yere vurmuştumDaha şimdi mi ekledin? O kadar Barney hayranı olarak gezinirsin ortalıkta.![]()
O kadar @Dosi'ye önerdin "izle izle" diye, sonra da "o kadar da hayranı değilim" diyorsun sonra.Ben o kadar HYMM hayranı değilim aslında, hele son 2-3 sezon sayesinde yerden yere vurmuştumSon sezonu zaten söylemeye gerek yok... Friends'in yarısını izledim ama o bile daha önde HYMMM'e göre benim için
![]()
Ortalıkta gezinen @xdragxx 'ti (Barney diyen) ve 5 hakkı olmasına rağmen sadece 1 tane dediDaha şimdi mi ekledin? O kadar Barney hayranı olarak gezinirsin ortalıkta.![]()
AynenO kadar @Dosi'ye önerdin "izle izle" diye, sonra da "o kadar da hayranı değilim" diyorsun sonra.![]()
@Dosi 'ye o kadar dizi önermişimdir ki artık ne ben ne o hatırlamıyoruzdur çoğunuO kadar @Dosi'ye önerdin "izle izle" diye, sonra da "o kadar da hayranı değilim" diyorsun sonra.![]()
Hayır, neden vuruyorsun ki yerden yere? Son sezon tamam facia ama sekiz sezon fena değildi bence.Ortalıkta gezinen @xdragxx 'ti (Barney diyen) ve 5 hakkı olmasına rağmen sadece 1 tane dedi
------
Aynenyerden yere vuruyor artık
![]()
@Dosi kendisi keşfedip izliyor bazen, bence öyle daha zevk alıyordur. O kadar öneriyoruz ama işte kendin keşfetmek daha iyi.@Dosi 'ye o kadar dizi önermişimdir ki artık ne ben ne o hatırlamıyoruzdur çoğunuOna en çok Dark ve Lost üzerine mesai harcadım, fakat Lost'un bir kısmını izledi ve sevdi de ama devamı sonraki baharlara kaldı..
![]()
Hayır, neden vuruyorsun ki yerden yere? Son sezon tamam facia ama sekiz sezon fena değildi bence.
Ah Tracey'i daha iyi işleselerdi keşke.
@Dosi kendisi keşfedip izliyor bazen, bence öyle daha zevk alıyordur. O kadar öneriyoruz ama işte kendin keşfetmek daha iyi.![]()
@Dosi onu zaten kendisi keşfetmiştir, sebebi ise zaten kendi ülkesinden çıkma bir dizi.Kalifat'ın tadı damağımızda kalmıştı artık o tür az ama öz diziler daha iyi gidiyor sanırım bu dönemdeKalifat'ı da şimdilik öneren olmadı...
Yanlış cevap, onu da ben keşfetmiştim ve Dosi'ye kazandırdım@Dosi onu zaten kendisi keşfetmiştir, sebebi ise zaten kendi ülkesinden çıkma bir dizi.![]()
Kalifat zaten Türk oyuncunun rol almasıyla gündem olmuştu bile ve @Dosi bence çok önceden haberini almıştır bile, sadece ertelemiştir.Yanlış cevap, onu da ben keşfetmiştim ve Dosi'ye kazandırdımAma ilk başta ters tepti, 6-7 ay sonra başlayabildi ancak
Diziler konusunda scout ekibi gibi çalışıyorum![]()
Dizi karakteri yarışması değil sonuçtaOrtalıkta gezinen @xdragxx 'ti (Barney diyen) ve 5 hakkı olmasına rağmen sadece 1 tane dedi
------
Aynenyerden yere vuruyor artık
![]()